29 Μαΐ 2017

Τσίπρας για τον θάνατο Μητσοτάκη: Ήταν ένας από τους διαμορφωτές της νεότερης Ελλάδας! τώρα ειναι σίγουρο σύντροφος του!

Τσίπρας για τον θάνατο  Μητσοτάκη: Ήταν ένας από τους διαμορφωτές της νεότερης Ελλάδας! τώρα ειναι σίγουρο σύντροφος του!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Η απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία αυτού του τόπου», αναφέρει ο πρωθυπουργός μέσω facebook.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους διαμορφωτές της νεότερης Ελλάδας. Υπήρξε ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας και κατά τη Μεταπολίτευση συνέβαλε αποφασιστικά στην εμπέδωση της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και απέστειλε τα «ειλικρινή συλλυπητήρια» στην «οικογένειά του, στους οικείους αλλά και στο κόμμα του».

Κρυφοκομμουνιστες και οι 2 άρα μη Έλληνες! και ξανά βάζουμε απο που προκύπτει :Ο Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της κατοχής, πρωτοστάτησε στη δημιουργία αντιστασιακών οργανώσεων . Λόγω της δράσης του συνελήφθη δύο φορές από τους Γερμανούς και καταδικάστηκε σε θάνατο ως δια "μαγείας" σώθηκε!!! οπως και αλλα όμοια του μορφώματα στο Νταχάου που είχαν μέχρι και πισινά .

Για την αντιστασιακή του δράση τιμήθηκε με τα μετάλλια Εθνικής Αντιστάσεως από την Ελλάδα και τη Βρετανία = Κομμουνιστής = ήμι-Εβραίος!21η Απριλίου 1967, συνελήφθη από τη "δικτατορία " οπως λένε , και κρατήθηκε σε καθεστώς περιορισμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την αμνηστία του Δεκεμβρίου 1967 και ύστερα διέφυγε στη Γαλλία, όπου παρέμεινε περίπου πεντέμισυ χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στη δράση κατά του Παπαδόπουλου.

Εθνική Αντίσταση = Γενοκτονία, Ο Άρης Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα. «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ' αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους»..Άρα οι κομμουνιστές μπήκαν και στα 2 κόμματα που δημιούργησαν ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η λεγόμενη μεταπολίτευση! και μαντέψτε τι έκαναν τόσα χρονιά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τσίπρας για τον θάνατο Μητσοτάκη: Ήταν ένας από τους διαμορφωτές της νεότερης Ελλάδας! τώρα ειναι σίγουρο σύντροφος του!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats