9 Μαΐ 2017

Τάκης Λαζαρίδης (Αριστερός): H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο! βίντεο

Τάκης Λαζαρίδης (Αριστερός): H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο!

Οι δωσίλογοι κομμουνιστές συνεργάστηκαν με τους εισβολείς που είχαν ως στόχο να προσαρτηθεί η Μακεδονία στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο και η Θράκη στη Βουλγαρία.

Κραύγαζαν ότι "Ελλάδα είναι μόνο μέχρι τον Όλυμπο" και προέβησαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας αφού δε δίστασαν να βιάσουν, να βασανίσουν και να δολοφονήσουν μέχρι και μικρά παιδιά.

Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών στον ΟΗΕ (23/5/1947) ανέφερε: «Επί τη βάσει των γεγονότων, τα οποία διεπίστωσεν η ιδία η Επιτροπή, κατέληξεν εις το συμπέρασμα, ότι η Γιουγκοσλαβία και εις μικροτέραν έκτασιν αι Αλβανία και Βουλγαρία υποστηρίζουν τον συμμοριακόν πόλεμον εν Ελλάδι.

Οι βόρειοι γείτονες της Ελλάδος επιχειρούν να δημιουργήσουν και να υποδαυλίσουν αυτονομιστικήν κίνησιν εν Μακεδονία με σκοπόν την τελικήν απόσπασιν της Μακεδονίας από την Ελλάδα…».
Δηλαδή προδότες και με τη βούλα του ΟΗΕ. Κουμουνιστές μια ζωή ψεύτες και προδότες αυτός έχει λίγο μυαλό και είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, οπως και δεν θα δείτε ούτε ενα σχόλιο στο youtube απο αυτους τους χρήσιμους ηλίθιους να λένε τα γνωστά σε όσους λένε αλήθειες : οι "ναζι και φασίστες" τα λένε αυτα ουγκ ουγκ!!!!εδώ που τα λέει δικό τους μούγκα!!

Άλλα αυτο δείχνει και κάτι άλλο: ο μέσος όρος νοημοσύνης των κομμουνιστών δεν ξεπερνάει αυτη ενός ζώου! μπορείτε να τους δείτε σε κομμουνιστικές ιστοσελίδες το επίπεδο νοημοσύνης που έχουν,υπάρχει ένα blog (sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr)με σημαία τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και λοιπά κομμουνιστικα,οπως να υμνεί κομμουνιστές και να γράφει: Tα μπάσταρδα του ναζισμού!!!!Η 16χρονη Παλαιστίνια Malak Sulaiman, από την Ιερουσαλήμ, καταδικάστηκε από το στρατοδικείο του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος σε 10 χρόνια φυλάκιση...

Το "άτομο" χάνει λάδια απο παντού!ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων, έχει φτάσει σε σημείο να λέει "ναζιστές" και τους Εβραίους του Ισραήλ! (δείτε τον εδώ ) μην λένε οτι τους συκοφαντούμε! ,στο ηλίθιο μυαλό του όλοι οι μη όμοιοι τους ειναι "ναζι", ακόμα και 2 αντίθετα πράγματα! οι Εβραίοι πολέμησαν τον ναζισμό και το αντίστροφο! την ίδια ώρα που έχει τάχα "ιδεολογία" τον κομμουνισμό που ειναι δημιουργία εβραίων! επαληθεύοντας έναν άλλο δικό τους τον Λένιν, που τους αποκαλούσε χρήσιμους ηλίθιους! σαν να μην έφτανε αυτο τον αναπαράγουν διάφοροι άλλοι ηλίθιοι του ίντερνετ copy paste και διαιωνίζουν την ηλιθιότητα!οπως μια άλλη ηλιθιότητα που λένε όλοι αυτοι με μυαλό ραδικιού: Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος! πιο ηλίθιοι πεθαίνεις!Σε μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας παρουσιάζουν τους ναζι ως υπεράνθρωπους(άσχετα που ηταν 50 100 χρονιά μπροστά και έφεραν την τεχνολογική επανασταση!) για να καλύψουν τα δικά τους αίσχη!.

Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο. Μετά την διάλυσιν των πρώτων εθνικών ομάδων αντιστάσεως στα μωραΐτικα βουνά, εξετελέσθησαν πολλές εκατοντάδες εθνικοφρόνων πολιτών με την κατηγορίαν του προδότου, συνεργάτου των Γερμανών και εχθρού του ΕΑΜ.Εκατόν είκοσι χιλιάδες υπολογίζονται οι άοπλοι και αθώοι άνθρωποι που σφάχτηκαν από του κομμουνιστές, από τα χρόνια της κατοχής ως σήμερα. Μόνο γιατί επέμεναν να είναι Έλληνες αδιαφοροποίητοι. Ο Άρης Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα. «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι, είπε σε μια συζήτηση. Απ’ αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους». Και τι λένε λέτε για ολα αυτα; οι "ναζι" τους σκότωσαν ! όμοιος και προκάλεσαν τον λοιμό! όταν ηταν με διαταγή Τσόρτσιλ,πολύ πριν καν μπει η Ελλάδα στον πόλεμο!για μείνουν αγγλόφιλοι =κομμουνιστές,ΥΓ Αυτό ειναι και το τελευταίο αρθρο μάλλον όσο άφορα τους λεγόμενους κομμουνιστές ! δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με διανοητικά ανάπηρους ουγκ! και να σε ρίχνουν στο ζωώδες επίπεδο τους!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τάκης Λαζαρίδης (Αριστερός): H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο! βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: