18 Μαΐ 2017

Σε ποια χώρα οι “μετανάστες” χέζουν στο δρόμο και αν τους κατηγορήσεις σε κυνηγάει η αστυνομία για ρατσισμό;

Σε ποια χώρα οι μετανάστες χέζουν στο δρόμο και αν τους κατηγορήσεις σε κυνηγάει η αστυνομία για ρατσισμό;

Woman, 70, Says Migrants Defecate In Streets, Set Cars on Fire. Cops Charge Her With Hate Crime.Σουηδέζα 70 ετών έγραψε στο Facebook ότι οι μετανάστες χέζουν στους δρόμους και βάζουν φωτιά στα αυτοκίνητα και η αστυνομία την κυνηγάει για έγκλημα μίσους!

Την ίδια ώρα η Σουηδική αστυνομία παραδέχεται ότι υπάρχουν περιοχές που κατοικούνται από μετανάστες Μουσουλμάνους και μη Ευρωπαίους όπου δεν τολμάνε να πατήσουν γιατί οι μετανάστες θα τους σκοτώσουν!

Πηγή :dailywire.com : Woman, 70, Says Migrants Defecate In Streets, Set Cars on Fire. Cops Charge Her With Hate Crime.

Την ίδια ώρα: Σκηνές γενοκτονίας των λευκών ανθρώπων από καλλιτέχνη που συνεργάστηκε με τους Rothschild Paris Hosts Eiffel Tower Mural Explicitly Celebrating The Genocide Of White People..

Ο Cleon Peterson φιλοτέχνησε ένα σκάφος της οικογένειας Εβραίων τραπεζιτών Rothschild και έχει ζωγραφίσει την τοιχογραφία στο πάτωμα κάτω απ' τον πύργο του Άιφελ, ενός απ' τα πιο γνωστά σημεία της Ευρώπης.

Στα έργα του ο Πέτερσον παρουσιάζει μαύρους άνδρες να βιάζουν λευκές γυναίκες και να σκοτώνουν λευκούς άνδρες! Επίσης σκλαβώνουν ειδικά λευκές γυναίκες,δολοφονικός ρατσισμός όσο δεν πάει! αλλα εσύ είσαι "ναζι" και ρατσιστής! γιαυτό φωνάζουν το: το σπιθαμή γης σε "φασίστες" και "ναζι" εννοούν της ευρωπαϊκής φυλής,άρα πρέπει να πεθάνουν!! τι δεν κατάλαβες? να μείνουν μονο οι κομμουνιστες με τους αγαπημένους τους “μετανάστες”!, κομμουνιστές: ουδεμιά σχέση με ευρωπαϊκή φυλή, ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, γιαυτό αδέλφια νιώθουν τους “μετανάστες”!...Πολύ αργά για δάκρυα πια....!Ο Καρλ Μαρξ Εβραίος πατέρας του κομμουνισμού είχε πει: Η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σε ποια χώρα οι “μετανάστες” χέζουν στο δρόμο και αν τους κατηγορήσεις σε κυνηγάει η αστυνομία για ρατσισμό;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: