29 Μαΐ 2017

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ηλικία 99 ετών ένας Οβριός λιγότερο

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ηλικία 99 ετών

Σε ηλικία 99 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017, έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ένας από τους τελευταίους μεγάλους πολιτικούς της χώρας. Πέθανε πέντε χρόνια και 23 μέρες μετά τη σύντροφο της ζωής του, Μαρίκα Μητσοτάκη.

Ήταν λίγο πριν από τις 02:00 όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. «Σήμερα στη 01:00 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας Μητσοτάκη, που εκδόθηκε λίγο αργότερα.

Εδώ και πολύ καιρό, η υγεία του πρώην πρωθυπουργού ήταν πολύ κλονισμένη. Ο θάνατος της αγαπημένης του συζύγου Μαρίκας, τον κατέβαλε ακόμη περισσότερο. Μαζί είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Κατερίνα, Αλεξάνδρα, Ντόρα και Κυριάκο), πολλά εγγόνια και δισέγγονα. Ήταν 6 Ιουνίου 1953 όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παντρεύτηκε τη Μαρίκα Γιαννούκου, κόρη πλούσιας οικογένειας των Αθηνών. Έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό της, στις 6 Μαΐου του 2012.

Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στα Χανιά, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές τον Ιούνιο του 1935 από το Πρακτικό Λύκειο της πόλης. Στη συνέχεια σπούδασε νομικά, πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), από το οποίο αποφοίτησε τις παραμονές του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940.

Γιος του πολιτικού Κυριάκου Μητσοτάκη (1884-1944) και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη και μικρανηψιός του Ελευθερίου Βενιζέλου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 18/10/1918 στα Χανιά. Ο παππούς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν επίσης πολιτικός, ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος των »Ξυπόλητων» (Φιλελευθέρων).

Το διάστημα 1942-1944, άσκησε τη δικηγορία στην Κρήτη, ενώ κατά τη διάρκεια της κατοχής, πρωτοστάτησε στη δημιουργία αντιστασιακών οργανώσεων . Λόγω της δράσης του συνελήφθη δύο φορές από τους Γερμανούς και καταδικάστηκε σε θάνατο (ως του θαύματος την γλίτωσε οπως πολλοι άλλοι ! μαντέψτε γιατι!!). Για την αντιστασιακή του δράση τιμήθηκε με τα μετάλλια Εθνικής Αντιστάσεως από την Ελλάδα και τη Βρετανία Κομμουνιστής Δηλαδή, μεχρι το κόκκαλο οπως καθε Οβριός εν ελλαδικό χώρο.Την 21η Απριλίου 1967, συνελήφθη από τη "δικτατορία των συνταγματαρχών" οπως λένε , και κρατήθηκε σε καθεστώς περιορισμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την αμνηστία του Δεκεμβρίου 1967 και ύστερα διέφυγε στη Γαλλία, όπου παρέμεινε περίπου πεντέμισυ χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στη δράση κατά του Παπαδόπουλου

Τέλος οι ίδιοι έκαναν την εγκληματική σπείρα ΚΚΕ νόμιμο κόμμα! και διέγραψαν ολα τα εγκλήματα που διέπραξε σε όλη την Ελλαδα,που το έχουν ονομάσει "Εθνική Αντίσταση"πήραν και συντάξεις, σφάζοντας χιλιάδες για να επικρατήσουν, έψαχναν μια ευκαιρία να κανουν εθνοκάθαρση και την βρηκαν! και έκαναν και το παιδομάζωμα! εδώ και 100- με 150 χρονιά έχουν διαπράξει χιλιαδες εγκλήματα και γενοκτονίες, προκάλεσαν 2 παγκόσμιους πολέμους,(και βιασμούς για να εξαπλωθούν) και μέσος θνητός πρόβατο οχι μονο δεν ξέρει αληθινή ιστορία, αλλα ούτε ποιος ειναι ο εχθρός του!τραγική κατάσταση! ακόμα πιο τραγικό να βλέπεις ορδες μπεε να διαβάζουν εβραϊκές ιστοσελίδες ως πατριωτικές!!! με την ανακάλυψη του ασυρμάτου που δεν ανακάλυψαν αυτοι δεν μπορούν να κάνουν εφευρέσεις δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς!, λύθηκε το πρόβλημα επικοινωνίας που είχαν και έσπειραν τον όλεθρο...

Ποιος θα ειναι ο επόμενος/νη άραγε?

Κάποιος έλεγε δεν υπάρχει Έλλην κομμουνιστής, σωστά έλεγε εν μέρη, οχι όταν γίνει κομμουνιστης, ειναι γεννημένοι κομμουνιστες! καθώς ειναι μια εντελώς άλλη αδίσταχτη φυλή που ουδεμιά σχέση είχε με Ευρώπη καποτε! (Ούννοι Μογγόλοι) οι Γερμανοί που δεν ηταν Ούννοι οπως λένε αυτα τα καθίκια αλλα Δωριείς! δεν είχαν βγάλει τυχαια τον Νόμο της Νυρεμβέργης! εκτός αυτού έχει δει κανένας κομμουνιστή να βγάζει εθνικιστή γιο?κομμουνιστή αριστερό θα βγάλει! για πείτε και βάλτε του να δει φώτο απο σφαγιασμένους μέχρι και παιδακια 10 χρόνων (βλέπε Google images)που έκαναν όμοιοι του, σε εναν κομμουνιστή (original) που το παίζει "μορφωμένος" τι αντίδραση θα έχει νομίζεται? θα δείτε πως θα εκδηλωθεί και θα βγάλει την αληθινή φύση του! εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα και πρόβλημα με αυτούς κάτι δεν πάει καλα στο μυαλό τους,που γυριζουν το ίντερνετ και λένε αμόρφωτους και ναζι ολους τους μη ομοίους τους,όσους ξέρουν αληθινή ιστορία, και οχι την κομμουνιστικη ψεύτικη που φυτεύουν απο τα σχολεία! αυτοι ειναι οι λεγόμενοι κομμουνιστες! το ένα είδος, γιατι ειναι και οι άλλοι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες με νοημοσύνη πολύ κάτω απο το μεσώ όρο!!και απο τα προβληματικά γονίδια οι γυναίκες ειδικά βγαίνουν κακάσχημες συνήθως! βλέπε αριστερές κομμουνιστρίες!

Πια Εθνική Αντίσταση??Ένας άλλος Οβριός Ο Άρης Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα. «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ' αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους» αυτο που δεν κατάλαβαν οι νεοέλληνες ειναι οτι στην Ελλαδα έχει όμβριους 1, 2, 3 ,4, βαθμού που γέννησαν οι ιδιοι! καθώς δεν ειναι κάπου κρυμμένοι αλλα αναμεσα τους και μαζί τους! γιαυτό έβγαλαν και το ΣΥΡΙΖΑ! σε μια μονο σελίδα facebook ηταν μαζεμένοι 18.000 απο δαύτους! τι να κάτσεις να εξηγείς τώρα σε νεοελληνες? που δεν ξέρουν οτι μετα τον Παπαδόπουλο ολα τα κόμματα ειναι τα ίδια, και οι Οβριοί όταν δεν έχουν εκείνοι την εξουσία αποκαλούν δικτάτορες ολους τους άλλους!απο εκεί και πέρα τι να λέμε? η βιολογική δολοφονία γίνεται ηδη απο το 1940 έως σήμερα! σειρά έχουν και άλλοι Οβριοί 90+, όλοι αυτοι κατα ένα σατανικό λόγο φτάνουν 90 χρόνων και άνω! ένας αιώνας πότε δεν ειναι αρκετός για όμβριους! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ηλικία 99 ετών ένας Οβριός λιγότερο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats