2 Μαΐ 2017

Οι “πρόσφυγες” θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός!

Οι “πρόσφυγες”(ακόμα περιμένω να αδειάσει η Συριά! εδω και 3-4 χρονιά!) θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός! (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Σε προσωπική του επιστολή προς τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο, ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, "καρφώνει" τον Δήμαρχο Πειραιά για τη συνάντησή του με τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές, ενώ προαναγγέλει την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά!

Εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, ότι αυτή η απόφαση, για την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά, εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού Λαού.

Και προκύπτει πλέον μείζον ζήτημα στον Πειραιά, καθώς οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές εξερχόμενοι της συνάντησης με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, δήλωναν ότι έλαβαν διαβεβαιώσεις για μη εγκατάσταση προσφύγων ή δημιουργία hot spot στον Πειραιά, ενώ ο κ. Δρίτσας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαιώνει ουσιαστικά (γραπτώς!) για το αντίθετο.

Ο Πειραϊκός λαός όμως πρέπει να γνωρίζει που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα.

Καθώς δε γίνεται ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πειραιώτης τ. Υπουργός-νυν Βουλευτής να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πληροφόρηση!

Άρα, πρέπει οι Πειραιώτες να μάθουν ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποια πραγματικά θα είναι η επόμενη μέρα σχετικά με το προσφυγικό στον ευρύτερο Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: εδώ. piraeuspress.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι “πρόσφυγες” θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications