25 Μαΐ 2017

Αν τα τσεκούρια αυτά τα κρατούσαν τίποτα πατριώτες… θα τους είχαν βάλει ήδη φυλακή!!

Αν τα τσεκούρια αυτά τα κρατούσαν τίποτα πατριώτες… θα τους είχαν βάλει ήδη φυλακή!!

Οι κομμουνιστές βγήκαν παγανιά ! και κάθονται και τους χαϊδεύουν!άκρως επικίνδυνη ράτσα ανάμεσα σας! αύριο θα τους βάλουν και βουλευτές!! το 45 τα ίδια κτήνη με τα ίδια εργαλεία κατάσφαζαν μέχρι και παιδιά 10 χρόνων,("ταγματασφαλίτες ναζι" ηταν)αποδεκάτισαν ολόκληρα χωριά! πιο παλιά; "αιρετικούς"!!πάμε πιο πίσω; "ειδωλολάτρες"= Έλληνες! ακόμα πιο πίσω; "παγανιστές"!= Έλληνες! ,αρκεί να γίνει στοχοποίηση, και ορμούν ως λυσσασμένα σκυλιά! ομαδικά 5-6 μαζί κατα ενός!!

Πρόκειται για «ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» (σύμφωνα με τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ) δεν συλλαμβάνεται κανείς, έστω και αν κρατάνε τσεκούρια !! για τι δημοκρατία μιλάτε?

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αυτά τα κρατούσαν τίποτα πατριώτες; θα τους είχαν συλλάβει ήδη… θα είχαν συλλάβει ακόμα και τα τρίτα ξαδέρφια τους.

Το ίδιο θα συνέβαινε και με οποιονδήποτε άλλο τα κρατούσε φυσικά! Και εδώ αρχίζεις να αναρωτιέσαι… γιατί δεν ισχύει ο νόμος για όλους;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Αν τα τσεκούρια αυτά τα κρατούσαν τίποτα πατριώτες… θα τους είχαν βάλει ήδη φυλακή!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑγγελική

Τους πατριωτες χα χα... Αυτους τους βαζουν φυλακη διχως τσεκουρια, αλλα με στημμενες προβοκατσιες

no imageΑνώνυμος

Πάντως αν εγώ τύχει να υποστώ βλάβη σωματική ή σε περιουσιακό μου στοιχείο ή άτομο της οικογενείας μου από δαύτους είναι τελειωμένοι.
Θα τους κλαίνε οι μανάδες τους.
Τώρα οι Εξαρχιώτες οι άντλες ας κάτσουν να τους κοιτάνε.
Ας κάτσουν να κοιτάνε αυτά τα σκουπίδια, τα κατακάθια, να τους σπάνε τις περιουσίες και να μην μπορούν να βγούν από το σπίτι.


1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: