27 Μαΐ 2017

Η ήμι-(το αφήνω κενό!) Μισέλ Ασημακοπούλου θίχτηκε λέει της έκαναν σ3ξιστική επίθεση .[Βίντεο]

 Άϊ στο διάβολο!η ήμι-(το αφήνω κενό!) Μισέλ Ασημακοπούλου θίχτηκε λέει της έκαναν σ@ξιστική επίθεση .[Βίντεο]

Σ@ξιστικές καταγγελίες στη Βουλή οπως γράφουν - «Ωραίο στυλ έχεις μωρή!» σιγά μην της πέσει τίποτα κάτω! φεμινίστριες άλλη μια εφεύρεση τους! ώστε να μην κάνουν παιδιά και να δημιουργούν ξινομουρες εκ φύσεως, αντίστοιχο του μισογύνη σε γυναικά υπάρχει? πλήρως εξευτελισμός της γυναικάς!.

Άγριος σιγά! λεκτικός διαπληκτισμός εξελίχθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής μεταξύ της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και του κ. Νίκου Συρμαλένιου όταν – όπως υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ – ο δεύτερος μίλησε σ@ξιστικά και υποτιμητικά για την ίδια .

Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου
Ν. Συρμαλένιος: ναι με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο.

Δείτε το σκιάχτρο την Τασία αποτέλεσμα μη εφαρμογής των Νόμων της Νυρεμβέργης που είχαν οι εθνικοσοσιαλιστές (ναζι οπως τους λένε γιατί δεν μπορούσαν να προφέρουν το γερμανικό εθνικοσοσιαλιστές στα Αγγλικά)άλλος ένας λόγος που κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία το 1935 .ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ: Λέει ο άλλος είπα κουβέντα αντικομμουνιστικη;, το έπιασες ετσι; καταρχήν μονο απο το ύφος αυτής καταλαβαίνεις τι ειναι ,αυτο το ύφος έχουν όλες τους (και όλοι τους!!)! ξέρετε πόσες απο δαύτες έχει στην Ελλάδα? ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία οπως σας έχουν μάθει! "ιδεολογία" ειναι για τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει μονο!...

Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο απευθύνεται σε ηλίθιους για γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι!με εφαρμογής των Νόμων της Νυρεμβέργης χρήσιμοι ηλίθιοι δεν υπήρχαν ελεύθεροι αλλα ούτε και αυτη η εγκληματική φυλή οι κομμουνιστές!! ηταν εκεί που πρέπει να ειναι στην φυλακή! γιαυτό πήγαν 50-100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους, γιατι δεν ηταν σε θέσεις κλειδιά αυτα τα κατώτερα και προβληματικά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ήμι-(το αφήνω κενό!) Μισέλ Ασημακοπούλου θίχτηκε λέει της έκαναν σ3ξιστική επίθεση .[Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats