28 Μαΐ 2017

Θεσσαλονίκη G3y Pride...Η κατάντια μιας χωράς και η μη εφαρμογή των Νόμων της Νυρεμβέργης

Θεσσαλονίκη G3y Pride...Η κατάντια μιας χωράς και η μη εφαρμογή των Νόμων της Νυρεμβέργης

Δεν έχει πάτο το βαρέλι τελικά. Όποιος δεν υπακούει στην πολιτική ορθότητα είναι φασίστας ναζι αμόρφωτος (οπως τα βάζουν να λένε και στο ίντερνετ ολους τους μη ομοίους τους), ενώ αυτα τα χαμηλής νοημοσύνης και πλήρως ελεγχόμενα ειναι έξυπνοι!! και φυσικά ειναι κομμουνιστές αριστεροί πάντα!.

Τρανό παράδειγμα το σημερινό όπου επικράτησε ένταση νωρίς το μεσημέρι στην πορεία του 1ου Αυτο-Οργανωμένου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη το οποίο αφιερώνεται στη μνήμη της Τουρκάλας τρανς ακτιβίστριας Hande Kader, την οποία βίασαν και έκαψαν ζωντανή τον περσινό Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη.

Ναι πλέον στη χώρα μας έχουμε και τέτοια… «αυτοοργανωμένα ομοφυλοφυλικά πάρτυ γεμάτα υπερηφάνεια».
Ένας νεαρός την ώρα που περνούσε η πορεία από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, έβρισε τους διαδηλωτές προφανώς γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα που αντίκριζε..

Εκείνοι με τη σειρά τους αντέδρασαν με οργή και συνθήματα ενώ κάποιοι/ες κινήθηκαν εναντίον του με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγα λεπτά ένταση με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς.
Η Αστυνομία απομάκρυνε τον νεαρό και στη συνέχεια η πορεία συνέχισε κανονικά.

H πορεία, στην οποία σύμφωνα με την Αστυνομία συμμετέχουν περίπου 300 άτομα, θα κινηθεί στη οδό Εγνατία, στην Αγίας Σοφίας, στη Λεωφόρο Νίκης, στην οδό Νικολάου Γερμανού και μέσω της οδού Αγγελάκη θα καταλήξει στα πανεπιστήμια στη Σχολή Θετικών Επιστημών (πλατεία Χημείου).

Σαν δεν τρέπεσαι του λένε όλοι μαζί σαν σκυλια! έτοιμα να κάνουν επίθεση! το οτι εχουν το ίδιο ύφος με την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (βλέπε πρόσφατο περιστατικό μέσα στην Βουλή ) λεει πολλά! μήπως όλοι αυτοι ειναι Εβραίοι δεύτερης διαλογής Κατά Βάθος? λέω μήπως! δεύτερο όλοι αυτοι ειναι ίδια ράτσα με άραβες και μουσουλμάνους, οι οποίοι ειναι άλλη φυλή η οποία προσκολλάει έντονα σε ένα δόγμα, εδώ στον κομμουνισμό αριστερισμό αφου αυτο διδάσκουν στα σχολεία, εκεί θα κολλήσουν,πλήρης έλεγχος!!! ενώ αν δεν κολλήσει ειναι ναζι φασίστας σωστά? 3: δεν υπάρχει εφευρέτης μουσουλμάνος πουθενά στην ιστορία,ούτε κομμουνιστης ούτε Εβραίος ούτε μαύρος!στην αντιγραφή πάντα ηταν, τρανή απόδειξη οτι ειναι κατώτεροι,να γίνει σύγκριση νοημοσύνης αναμεσα σε έναν κομμουνιστή και έναν της Χ.Α , να μιλάμε και με δεδομένα,κατα 99% αυτο της Χ.Α θα βγει πρώτος! !4: Έως το 70 η ομοφυλοφιλία ηταν ψυχική ασθένεια,ποιος ο λόγος που δεν ειναι ακόμα;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θεσσαλονίκη G3y Pride...Η κατάντια μιας χωράς και η μη εφαρμογή των Νόμων της Νυρεμβέργης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: