21 Μαΐ 2017

Φόβος και τρόμος!!Η Κοινωνική πληγή η ακροδεξιά στην Ευρώπη! οχι οι ορδές τριτοκοσμικών που κουβαλούν!

Φόβος και τρόμος!!Η Κοινωνική πληγή η ακροδεξιά στην Ευρώπη! οχι οι ορδές τριτοκοσμικών  που κουβαλούν!

Απορίας άξιο ειναι πόσο θράσος μαζί με ηλιθιότητα μπορεί να έχουν όλοι αυτοι; τα πράγματα ειναι πολύ τραγικά στο ίντερνετ, ο κάθε άσχετος αργόσχολος κομματόσκυλο που δεν έχει ούτε ένσημο και δεν έχει δουλέψει πότε του, γράφει προπαγάνδες και οχι μονο στο ίντερνετ αλλα και βιβλία!

Και μετά σου λένε δεν γράφεις καλα! εγώ έκανα αλλες δουλείες μαντάμ τόσα χρονιά , δεν έγραφα προπαγάνδες όλη μου την ζωή, να έχω γίνει μανούλα στην πλύση εγκέφαλου! έχουν κατακλύσει το ίντερνετ αποτυχημένες σελίδες πάσης φύσεως αριστεροί κομμουνιστές, μέχρι να τους μαζέψουν 5-10 μαζί η και 20!σε δίκες τους ιστοσελίδες με προώθηση, γιατί ειναι τοσο άχρηστοι που αν και έχουν πάρει μεταπτυχιακά στο γράψιμο και στην χειραγώγηση, δεν έχουν αυτο το κάτι!γράφουν ολόκληρα σεντόνια χωρίς ουσία και προπαγάνδες! γραφει ο άλλος:

Όλες οι αναφορές και η αναβίωση των ακροδεξιών κόμματων στην Ευρώπη, είτε με φασιστική ή νεοναζιστική ιδεολογία οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: ότι αυτή τη φορά θα αποτελέσει προηγούμενο του μονόχνοτου και σκληρού φασιστικού του παρελθόντος. Αντίθετα, θα επιδιώξει να παρουσιάσει μια ποικίλη μορφή για να μπορέσει να φέρει σύγχυση και να διευκολυνθεί στους στόχους του.Η Μ. Λεπέν θέλει να αλλάξει τώρα την ονομασία του Εθνικού Μετώπου.

Τι να κάτσεις να πεις σε αυτόν αλλα και σε αυτούς που τους διαβάζουν? όταν η "ιδεολογία" τους έχει ξεπεράσει την λογική!μερικοί τίτλοι άρθρων σε μια σελίδα μίξη με μασονία κομμουνισμό και αριστερισμό απο τις πολλές που υπάρχουν με καμία 20ρια άτομα, ένας δεν αναρωτήθηκε ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς? άρα δεν ειναι ανεξάρτητοι:

Τι σημαίνει η πλήρης εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης που συμφώνησε με τον Τσίπρα ο Ερντογάν
Η επιστροφή στη δραχμή μπορεί να είναι «καταιγίδα» το ευρώ όμως είναι αργός θάνατος
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας «γιαλαντζί Μαυρογιαλούρος»;
Πώς η πραγματική οικονομία εξελίχθηκε σε μεταπρατική-παρασιτική φούσκα
Το κλείσιμο της αξιολόγησης θα φέρει και ξένες επενδύσεις
Είναι οι ΗΠΑ ο κρυφός άσσος του Τσίπρα;
Οι «μαύρες» επέτειοι είναι δυο – Η 21η Απριλίου 1967 και η 23η Απριλίου 2010
Κοινωνική πληγή η ακροδεξιά στην Ευρώπη
Ο Μητσοτάκης θέλει να κρυφτεί αλλά του ξεφεύγουν – Η ακτινογραφία της ατζέντας του
Τι κι εάν η Ελλάδα επιτεθεί πρώτη στην Τουρκία – Το Δόγμα του «Πρώτου Χτυπήματος»
Βγήκαν στο διαδίκτυο τα «ζόμπι» του Σημίτη και κατηγορούν για «εθνικισμό» Καμμένο και Κοτζιά !!

Όλοι αυτοι θεωρούνται "κάποιοι" με κύρος! λόγο της θέσης που είχα κάποτε, έχω δει κάτι νούμερα και άθλια υποκείμενα, που στους πολλούς φαινόντουσαν άνθρωποι σοβαροί με κύρος και μυαλό! το μονο που έχουν και κάνουν καλα ειναι το μπλα μπλα! σκέψου οτι κάποιοι μπορουν να μετατρέψουν σε υπακούω ζώο μια γυναικά μονο με το μπλα μπλα!(το έχω δει πολλές αυτο το φαινόμενο!) ετσι και εδώ μέσα! ορίστε ποιοι καλλιεργούν ολο αυτο με την Τουρκία ο εχθρός είναι άλλου όχι μέσα στο μαντρί.

Ο τελευταίος δε που γράφει :Βγήκαν στο διαδίκτυο τα «ζόμπι» του Σημίτη, έχει και βιογραφικό του στο ίντερνετ ,το οποίο γράφει: Η δημόσια δράση του ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Σε ηλικία 14 ετών οργανώθηκε στην ΠΑΜΚ (Πανελλήνια Αγωνιστική Μαθητική Κίνηση) της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Πριν είχε περάσει για λίγο από ΚΝΕ.

Ο ορισμός του κομματόσκυλου!! σε ηλικία 14? με αλλα λογία δεν έχει δουλέψει πότε του! σε όλη του η ζωή ειναι ένα κομματόσκυλο! και όμως αυτόν μπορεί να τον δείτε να κυκλοφορεί με κανέναν Grand Cherokee!και να εχει βίλες! Η επιλογή του να ενταχθεί στη δημοκρατική παράταξη οφειλόταν έως ένα βαθμό και στον παππού του, που είχε υπηρετήσει στον ΕΛΑΣ! στο "γνωστό" που έκανε το παιδομάζωμα που κατάσφαζε χιλιάδες ως εχθρούς του ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΚΚΕ? ας ηταν και παιδακια 10 χρόνων,οι κομμουνιστές γεννούν κομμουνιστές! και ηταν και στο ΠΑΣΟΚ (οπως και άλλοι αριστεροί) που τωρα κατηγορεί υποκριτικά!

Ο τυπος εχει γράψει και βιβλία στην ίδια λογική να υποθέσω θα ειχαν και προώθηση:
Ο ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ(να γιατι κάποιοι το λένε αυτο! οι Έλληνες δεν ηταν δογματικοί, άπλα αγαπούσαν τους θεούς και οχι τον έναν και μοναδικό θεο!δεν ηταν υποτακτικοί και δούλοι τους,(βλεπε το ρητό που εχει μεινει έως και σήμερα: Εμείς και στους Θεούς, όρθιοι μιλούμε)η έννοια της θρησκείας δεν υπήρχε ζώα!!! που έχετε εκφυλίσει τα παντα!)
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
Η πραγματική καταγωγή των Ελλήνων μέσα από τα αρχαία κείμενα και τις σύγχρονες επιστήμες. Η απόλυτη ανατροπή του Ινδοευρωπαϊσμού, ετσι γράφει! ακριβώς τα ίδια με την Βικιπαίδεια που δίνει γραμμή τι να γράφουν! .

Τι λέτε ρε; σοβαρά εγώ πως βρήκα έως και επίσημο χάρτη φύλων κάπου του 1600 ίσως να ειναι και πιο παλιός, της Ινδοευρωπαϊκής φυλής;δεν τα έχουν αποκρύψει καλά τα στοιχεία, ινδο - ευρωπαϊκής γιατί έφτανε έως στην Ινδία, συν πολλά αλλα στοιχειά;και μάλιστα είχε και όνομα που τώρα το ξέρουν ως ναζιστικές θεωρίες! ειμαι πιο έξυπνος απο αυτούς η γράφουν προπαγάνδες εσκεμμένα? μήπως απο αυτούς τους μπεεε που λένε "μύθος" "θεωρίας" της Ινδοευρωπαϊκή φυλή γιατί ετσι τους έμαθαν? πως ειναι δυνατόν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και σε πληροφορίες και να παραμένουν τοσο ηλίθιοι? και όμως αυτο το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και εκτός, ο ένας ακολουθάει τον άλλον, και κάνει ακριβώς αυτο που έμαθε,άσχετα αν υπάρχει καλύτερος τρόπος! 0 εξέλιξη αν ηταν όλοι ζώα! όσο άφορα στο ίντερνετ ο λόγος:

Υπάρχουν σορό απο τέτοιες ιστοσελίδες οπως τύπου olympia.gr✡☭(αυτη την έχουν και για πατριωτική τα ζωα! ο κομμουνισμός ξεχειλίζει!)Στην ίδια γραμμή και κάποιος ΕΑΜ ΥΔΡΟΧΟΟΣ (ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΚΤΛ) που έχει γεμίσει βιβλία τα βιβλιοπωλεία με προπαγάνδα, και πολλές άλλες ακόμα, ειδικά η nikosxeiladakis.gr ☭ που γράφει συχνά πυκνά με το Χίτλερ και περί ιστορίας, ούτε κατα λάθος να γράψει κάτι σωστό! αρέσκεται να γράφει ένα σορό ψευδή, ειδικά για τον Χίτλερ και περί "Ναζιστικής" Ευρωπαϊκής ένωσης,που δεν έχουν στοιχειώδες λογική, θα μπορούσε να γίνει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο, δούρειος ίππος αυτη η σελίδα(να ηταν η μονή), καθώς έχει καταφέρει να φορτώσει και την γενοκτονία της Σμύρνης 1913-1923 στο Χίτλερ και κλασικά στους "νάζι" και για την σημερινή κατάσταση οι ναζί φταίνε!!!

Τι και αν εκεινη την εποχή η Γερμανία διοικούνταν απο κομμουνιστες πλήρωνε φόρους τύπου ΔΝΤ λιμοκτονίας, για ένα πόλεμο που δεν άρχισε αυτή ,και έχασε εδάφη κτλ κτλ, και είχε την δημοκρατία Βαϊμάρης στην συνέχεια!μέχρι που τους έστειλε στο διάβολο ο Χίτλερ!! Το 1933,τι να εξηγήσεις τωρα; τα αυτονόητα που δεν τα ξέρει ουτε το 65% των μπεε; την ιστορία την έχουν ξεχειλώσει σε τέτοιο βαθμό, που λες δεν μπορεί να ειναι τοσο ηλίθιοι κάποιους τους πληρώνει! δεν γίνονται αυτα! και τους υιοθετούν οι αμόρφωτοι με πτυχία! έχουν τα σχολεια με πλύση εγκεφάλου κομμουνιστική έχουν και το ίντερνετ! το πιο τραγικό? τους διαβάζουν! που σημαίνει οτι εδώ μιλάμε για ένα λαό παντελώς ηλίθιο!μαλιστα κάνουν και share και διαδίδουν την βλακεία σαν ιούς! για βάλτε τους αλήθειες που ανατρέπουν το matrix τους! θα σε βγάλουν εσένα χαζό!οπως στην σπηλιά του Πλάτωνα που πήγε ο άλλος να ξυπνήσει τους κοιμισμένους, και μονο που δεν τον σκότωσαν! άλλοι βάζουν οτι βρουν copy paste, σελίδες χωρίς προσωπικότητα που κατα τα αλλα ενημερώνουν με οτι προπαγάνδα βρουν!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φόβος και τρόμος!!Η Κοινωνική πληγή η ακροδεξιά στην Ευρώπη! οχι οι ορδές τριτοκοσμικών που κουβαλούν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: