16 Μαΐ 2017

Βόμβα με ποινή Κασιδιάρη: Ωραία δημοκρατία! τώρα δεν τους εμποδίζει κάνεις να υπογράφουν νέα μετρά!!!

Βόμβα με ποινή Κασιδιάρη: Ωραία δημοκρατία! τώρα δεν τους εμποδίζει κάνεις να υπογράφουν νέα μετρά!!!

Ποια η ποινή στον Κασιδιάρη;

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκης Μπαλαούρας, ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή από το Σώμα η πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος νωρίτερα απώθησε τον Νίκο Δένδια.

«Η μομφή πέρα του βουλευτή Κασιδιάρη, αφορά σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να παραστεί στις συνεδριάσεις των Επιτροπών.

Επίσης, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου. Επιπλέον, αποκλείεται σύμφωνα με το αρ.81 από τις συνεδριάσεις της Βουλής, που συνεπάγεται:

Αυτοδικαίως τη στέρηση του δικαιώματος του βουλευτή να μετέχει στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής και των Επιτροπών της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο αποκλεισμός.

Αποφασίστηκε ακόμη, η περικοπή του 1/2 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του».Αυτός ειναι ο κομουνισμός με "επικάλυψη" δημοκρατίας που λέγαμε! πέρα που ολο ηταν στημένο!!

Πλέον δεν χρειάζονται τους 153 για να περάσουν τα μέτρα τους. Μετά την αποβολή της Χρυσής Αυγής , μπορούν να τα περάσουν ακόμη και με 141 δικούς τους βουλευτές ανεξάρτητα κόμματος ολα τα ίδια ειναι!και δεν κουνήθηκε φύλλο! αντί να είχε γίνει χαμός στο σύνταγμα και οχι μόνο!τι νόημα έχει η "δημοκρατία" να βγάζουν στην απέξω στημένα κόλπα αυτούς που έχουν εκλεγεί απο το λαό, μερικοί υπάλληλοι τους, που εκτελούν εντολές άπλα??

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Βόμβα με ποινή Κασιδιάρη: Ωραία δημοκρατία! τώρα δεν τους εμποδίζει κάνεις να υπογράφουν νέα μετρά!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageαγγελικη

κανεις απο αυτους τους [δημοκρατες] δεν ενδιαφερεται για το λαο παρα μονο οταν εχει αναγκη τη ψηφο του, για να συνεχισει να κλεβει εις βαρος του ηλιθιου λαου. Εδω που φτασαμε ΄δεν υπαρχει επιστροφη.

no imageΑνώνυμος

Η αποβολή τους είναι για την συζήτηση και τις επιτροπές.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Δυστυχώς για την Χρυσή Αυγή έχει απέναντί της και το youtube αφού για άλλη μία φορά της φιμώνει τα βίντεο που δημοσιεύει. Δυστυχώς για εμάς οι ενορχηστρωτές αυτού του φιάσκου παρακολουθούν τις αντιδράσεις των πολιτών και παίρνουν κάθε φορά τόσο από την Χρυσή Αυγή όσο τους επιτρέπουν σύμβουλοι κοινωνικής μηχανικής για να μην εξεγερθεί ο κόσμος. Οι εκλογές είναι ούτως ή άλλως όσον αφορά την Χρυσή Αυγή νοθευμένες (singularισμένες για την ακρίβεια). Πουθενά στον κόσμο δεν υφίσταται τέτοιες διώξεις ακροδεξιό κόμμα.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats