26 Μαΐ 2017

Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! και οι μόνιμος υποκριτές! Παπαδημούλης: Η τρομοκρατική βία υπονομεύει την ομαλότητα!

Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! και οι μόνιμος υποκριτές! Παπαδημούλης: Η τρομοκρατική βία υπονομεύει την ομαλότητα!

ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ έτρεξαν να κάνουν δηλώσεις; οι συνήθεις ύποπτοι. Η τρομοκρατική βία υπονομεύει την ομαλότητα, αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της εγκληματικής οργάνωσης και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, καταδικάζοντας την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου .ΚΚΕ «Τέτοιου είδους ενέργειες υπηρετούν σκοπιμότητες» μιλάει και η σπείρα χρήσιμων ηλίθιων!

Σήμερα είχαμε απόπειρα δολοφονίας του τραπεζίτη Παπαδήμου. Η τρομοκρατική ενεργεία έγινε απο φάκελο που άνοιξε ο ίδιος μέσα στο θωρακισμένο όχημα που του εχει διατεθεί και περιείχε εκρηκτική ύλη.

Σύμπτωση πρώτη
Οι φάκελοι αυτοι της αλληλογραφίας λογικά ελέγχονται απο την ασφάλεια της Βουλής με ειδικά μηχανήματα. Πάραυτα η εκρηκτική ύλη δεν ανιχνεύθηκε...!!!

Σύμπτωση δεύτερη Οι τρομοκράτες τσιγκουνεύτηκαν την εκρηκτική άυλη και το θύμα ναι μεν τραυματίστηκε αλλα δεν κινδύνεψε η ζωή του. Είδες τι κάνει η κρίση...?....Ευτυχώς όμως γιατι σώθηκε ο άνθρωπος...

Σύμπτωση τρίτη
Την ώρα που γινόταν η δολοφονική απόπειρα,η Βουλή ψήφιζε υπέρ της λειτουργίας τζαμιού στην Αθηνά και φυσικά ολα τα μμε ασχολούνταν με την τρομοκρατική ενεργεία...

Σύμπτωση τετάρτη Όλη η αντιπολίτευση μαίνονταν εναντίον της κυβέρνησης για την αποτυχία της συμφωνίας για το χρέος. Ειδικά ο Πρωθυπουργός ηταν σε τρομερά δύσκολη θέση μιας και είχε αρχίσει προκαταβολικά τα πανηγύρια πριν πέσει η "σφαλιάρα"...Τώρα δεν ασχολείται κανένας πια με αυτο...

Κλείνω με μια απορία
Τόσα χρονιά κυβερνούσε η δεξιά και το κέντρο και οι τρομοκράτες χτυπούσαν το κράτος. Τώρα που το κράτος ειναι η αριστερα γιατι χτυπούν ολους τους άλλους εκτός απο την εξουσία...?

Το μήνυμα ελήφθη sinomosiologos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! και οι μόνιμος υποκριτές! Παπαδημούλης: Η τρομοκρατική βία υπονομεύει την ομαλότητα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: