18 Μαΐ 2017

Τρέχτε να προλάβετε!!Ελεύθερη είσοδος σήμερα στα μουσεία όλης της χώρας, αλλιώς θα πληρώνεται 10-15 ευρώ είσοδο λες και ειναι δικά τους!

Τρέχτε να προλάβετε!Ελεύθερη είσοδος σήμερα στα μουσεία όλης της χώρας, αλλιως θα πληρώνεται 10-15 ευρώ είσοδο λες και ειναι δικά τους!

Ελεύθερη είσοδος σήμερα στα μουσεία όλης της χώρας λόγο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων

Με ελεύθερη είσοδο θα λειτουργούν τα μουσεία της χώρας σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου, ημερομηνία που γιορτάζεται κάθε χρόνο η Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

Πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες έχουν διοργανωθεί σε όλα τα μουσεία της χώρας με σκοπό τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας, για τις οποίες το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Και που θα πάνε μονο οι εκλεκτοί άσχετοι! με τα παιδιά τους, συγγενείς και διάφορους στενούς κύκλους!

Αυτοί οι άσχετοι που αποκαλούνται "αρχαιολόγοι" η πλειοψηφία, και έχουν πάρει πτυχία , αρχαιολογίας οτι έμαθαν να λένε το ποίημα, απο τα πλήρως ελεγχόμενα κολεγιά ειναι για πολλές κλωτσιές!!

Όμοιος και οι λεγόμενοι "ιστορικοί" οι οποίοι η πλειοψηφία ειναι αλλόφυλοι ουδεμιά σχέση με ευρωπαϊκή φυλή, γιαυτό έχουν τάσεις προς κομμουνισμό αριστερισμό.

Το σύστημα δουλεύει ως εξής: φτιάχνεις την ιστορία στα μετρά σου, και την αρχαιολογία, και αυτη διδάσκεις στα κολεγιά στους κατώτερους, που συνήθως ειναι τόσο άχρηστοι η πλειοψηφία που δεν εχει ούτε καν το στοιχείο της ερευνάς, άρα κακός δίνουν πτυχία ,αλλα και της άβουλης υιοθέτησης, αυτές οι ράτσες προέρχονται κύριος απο αφρικάνικη αραβική ήπειρο κτλ,που αποδεδειγμένα ιστορικά δεν εχει δημιουργήσει τίποτα ούτε μια εφεύρεση(οι πυραμίδες ηταν εκεί πριν τους άραβες) συν αλλα προβλήματα που έχουν εγκεφαλικά.

Η πρώτη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη σχετικός χάρτης!! (δεν τα έχουν αποκρύψει καλά τα στοιχειά!) και ύστερα ήρθε ο μεσαίωνας του σκοταδισμού!.

Τοποθετώντας τέτοια άτομα σε θέσεις κλειδιά ,είσαι σίγουρος οτι όλοι θα λένε τις ίδιες αρλούμπες που τους έμαθες ,και μαλιστα θα το παίζουν και "ειδικοί", έχετε προσέξει που όλοι αυτοι επιδεικνύουν τα πτυχία τους; για να φαίνονται "ειδικοί" και με κύρος; λες και αυτόματα είσαι "ειδικός" και "τέρας μορφώσεως" γιατί του έδωσαν ένα "χαρτί" για να ειναι σίγουροι οτι ξέρεις την επίσημη ψεύτικη ιστορία, και τα έμαθες οπως θέλουν αυτοι!

Αν πιάσω εγώ κουβέντα με έναν τέτοιο πανεπιστημιακό "τέρας μορφώσεως" θα τον βγάλω ηλίθιο μέσα σε 1 λεπτό!διότι αυτές οι αρλούμπες που λένε ως δεδομένα,υστερούν στοιχειώδους λογικής!άσε που αν τα συνδυάσεις μεταξύ τους δεν βγαίνει νόημα και δεν κολλάνε! οπως είχα κάνει και σε μια διάσημη μάλιστα! μόλις διαπίστωσε οτι ολα αυτα που είχε ως δεδομένα γκρεμίστηκαν άπλα λέγοντας 2-3 στοιχειά που αναιρούν αυτα που έμαθε στα κολεγιά! έβαλε την ουρά στα σκέλια και δρόμο!

Και αυτα τα φαινόμενα δεν ειναι μονο στην ιστορία και την αρχαιολογία, Ιατρική ,ειδικά στην φυσική,πνευματικότητα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μυαλό και την λειτουργιά, την ζωή, το διάστημα,βιολογία κτλ κτλ! ! και όμως δουλεύει!φαντάσου τέτοια άτομα στην πολίτικη!

Και να φανταστεί κάνεις οτι ολα αυτα τα κυνηγούσαν με λυσσά! οποιος μιλούσε ακομα και για επιστήμη στην πυρά! τελικά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την εξέλιξη, όμως την ελέγχουν για όφελος τους! θα την σταματήσουν τα επόμενα χρονιά όμως, αφού όλοι θα έχουν μετατραπεί σε ζώα!

Αναρωτήθηκε κάνεις για πιο λόγο οι αρχαίοι ηταν ανώτεροι πνευματικά; ας μην πάμε τοσο πίσω, γιατί στην Γερμανία το μεταξύ 1935-1945 έγινε τεράστια πρόοδο σε όλους τους τομείς μέσα σε λίγο διάστημα?(ναζιστική Γερμάνια οπως σας έχουν μάθει), σημείωση είχε και 0 εγκληματικότητα,ΥΓ δεν υπάρχουν τριτοκοσμικές χώρες αλλα τριτοκοσμικοί άνθρωποι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρέχτε να προλάβετε!!Ελεύθερη είσοδος σήμερα στα μουσεία όλης της χώρας, αλλιώς θα πληρώνεται 10-15 ευρώ είσοδο λες και ειναι δικά τους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: