2 Μαΐ 2017

Στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» γνωστοί!επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα

Στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» γνωστοί!επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα

Χαμός στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη. Οι δράστες επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον οπαδό του Αρτέμη Σώρρα, μετά το διάλογο που είχαν...

Επίθεση από δύο "άτομα", αγνώστων λοιπών στοιχείων,(απο αυτα που δεν πιάνουν πότε κανέναν) δέχτηκε, γύρω στις 21.00 χθες το βράδυ, μέλος της «Ελλήνων συνέλευσις» Κοζάνης, του Αρτέμη Σώρρα.

Το περιστατικό συνέβη στο 2ο γραφείο της «Ελλήνων συνέλευσις», επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη & Φαρμάκη, λίγο πιο πάνω από το Κοβεντάρειο.

Οι δράστες, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, διερχόμενοι από το σημείο, φέρεται να φώναξαν σε μέλος της Ε.ΣΥ. Κοζάνης, ηλικίας 60 ετών, που βρίσκονταν, εκείνη την ώρα μέσα στα γραφεία: «Τρίζουν τα κόκαλα του αδερφού σου», «Eίσαι φασίστας» και διάφορα άλλα.

Οκ προδόθηκε με το "φασίστα" απο τα γνωστά "σκυλιά" ηταν!επίσης λένε και " ναζι" μη ομοίους τους!! ζουν κατα χιλιάδες οι λύκοι αναμεσα σας! τα πρόβατα τους υποστηρίζουν και απο πάνω! αρκεί να δει κάνεις(μη πρόβατο) ποιοι άρχισαν ολο αυτο με τον Σώρρα,με την γνώση κατάληξη, αν και δεν τον έχω σε εκτίμηση ...την ίδια ώρα αληθινοί απατεώνες ζουν και βασιλεύουν! (Κωδικοποιημένα για λογούς ασφάλειας! παραμονεύουν οι λύκοι παντού! και αυτα δεν μπόρουν να τα κατανοήσουν! ) καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν- Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην!!....(ΥΓ δεν έχουν θρησκευτικό χαρακτήρα αυτα! αφού ταιριάζουν ακριβώς οπως και αλλα στο τι γίνεται αυτη την στιγμή στο πλανήτη!κυριολεκτικά κάτω απο την μύτη τους! τραγικό!! ζευγαρώνουν μαζί τους !)

Ακούγοντάς τους, το εν λόγω μέλος της Ε.ΣΥ., βγήκε έξω και τους ανταπάντησε: «Mην πιάνεται στο στόμα σας τον άδερφό μου». Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και σε κάποια στιγμή, ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα, οι δύο δράστες να «πιαστούν» στα χέρια με το μέλος της Ε.ΣΥ Κοζάνης, γρονθοκοπώντας τον, γι’ αρκετή ώρα, στο κεφάλι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όμως όταν έφτασε στο σημείο, τα δύο άτομα, είχαν αποχωρήσει από εκεί.

Το θύμα της επίθεσης μετέβη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να γίνει η σχετική ιατρική διάγνωση, ενώ αργότερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, κατέθεσε μήνυση, κατά αγνώστων, για την επίθεση που δέχτηκε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» γνωστοί!επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: