8 Απρ 2017

Η προφητεία του Χίτλερ επαληθεύεται!!!!και ο απόγονος απο τους Δωριείς Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Δείτε ενα απόγονο  απο τους  Δωριείς  τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!!

Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ (Arnold Alois Schwarzenegger, 30 Ιουλίου 1947) είναι αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός και πολιτικός o γιος του αξιωματικού των SS, του Gustav Schwarzenegger (αριστερά),o Σβαρτσενέγκερ έχει δηλώσει δημοσίως ότι θαυμάζει τον Χίτλερ και την αρχαία Ελλάδα!(φυσικό ειναι με καθαρό DNA). Υπήρξε για 8 χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Πριν γίνει πολιτικός είχε κάνει καριέρα ως bodybuilder και ηθοποιός.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει ύψος 1.88 (οπως ηταν οι Δωριείς οπως οι σκελετοί απο Δωριείς κανένας δεν ηταν κάτω απο 1,80!) και το βάρος του όταν έκανε επαγγελματικό bodybuilding έφτανε τα 113 κιλά. Από τις ταινίες του Terminator έχει καθιερώσει τις ατάκες "I 'll be back" και "Hasta la vista, baby", τις οποίες έχει χρησιμοποιήσει και σε άλλες ταινίες του. Με την εκλογή του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας απέκτησε τα παρατσούκλια "Conan The Republican" και "The Governator". Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική σταμάτησε να γυμνάζεται και έχασε τη φυσική του κατάσταση.

Μετά από αρκετές δημόσιες ρατσιστικές επιθέσεις απο τους αληθινούς ρατσιστές κομμουνιστες, οχι προς τους αδελφούς τους (λαθρο) αλλα προς την Ευρωπαϊκή φυλή!(δείτε πιο κάτω γιατί) καθώς ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα ανθρωποειδών, που έγιναν εναντίον του, και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα του, ο Σβαρτσενέγκερ έδωσε σημαντικά ποσά στον Simon Weisenthal Center στο Λος Άντζελες για τον «έλεγχο» αυτών των χρήσιμων ηλίθιων οπως έλεγε ο δικός τους ο Λένιν, οι αντίστοιχοι αριστεροί κομμουνιστές εδώ, που όλοι τους ειναι εξ Αφρικής και τουρκομογγολοι ,ούτε ένας Έλλην απο αυτούς, γιαυτό και ειναι κομμουνιστές αριστεροι,και λόγο της ζωώδες φύσης τους, σε όλη την ιστορία έσφαζαν ως άγρια θηρία μη κομμουνιστές, μονο ένας χαμηλής νοημοσύνης θα ακολουθούσε το δόγμα του κομμουνισμού και για να καλύψουν την ηλιθιότητα τους και την κατωτερότητα τους, λένε της Χ.Α ειναι ηλίθιοι!(όταν το 80 % της τεχνολογίας σήμερα ειναι κλεμμένη γνώση απο "ναζι" και οχι απο κομμουνιστές!επειδή δεν μπορούσαν να προφέρουν το γερμανικό Nationalsozialismus (National-sozialismus / Εθνικός σοσιαλισμός) το έκαναν "ναζι" 100 χρονιά μπροστά ηταν, ζωντανή απόδειξη οτι ηταν ανώτερη φυλή!γιαυτό πρώτη τους δουλειά, ηταν οι ομαδικοί βιασμοί Γερμανίδων οσες έμειναν ζωντανές για μπαστάρδεμα!όταν εκαναν εισβολή οι Μογγόλοι στο Βερολίνο το 1945)και τους έδιναν και λεφτα να κρατήσουν τα μούλικα! δεν ήξερες δεν ερεύνησες?? τα ίδια είχαν κάνει και στην Ελλάδα επι τουρκοκρατίας, απο προέκυψαν όλοι αυτοι οι κομμουνιστές νομίζεις????"ειδωλολάτρες" έλεγαν τους Έλληνες για δες πιο κάτω γινόταν τότε:

Οπού κομμουνιστές μια βάρβαρη φυλή χωρίς αισθήματα, δείτε πόσους κομμουνιστές έχει σήμερα η γερμάνια απο τους τοτε βιασμούς Μογγόλων! με ανύπαρκτο μετωπιαίο λοβό (frontal lobe) που σημαίνει δεν έχουν καμιά διάφορα απο τα ζώα!φαινομενικά δείχνουν φυσιολογικοί αλλα κρύβουν την κατωτερότητα τους πίσω απο την ιδεολογία του κομμουνισμό που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτούς, με βάση την φύση τους!έχουν ίδια λογική με τα σκυλιά, συνήθως ειναι μαυριδεροί και οι γυναικες πολλές άσχημες απο τα προβληματικά γονίδια και οχι μονο, χωρίς να έχω πτυχία ιατρικής ;) ας μου αποδείξουν οτι δεν ειναι ετσι οι ειδικοί με τα πτυχία :)και ως ζώα που ειναι δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης κομμουνιστής!

Επίσης εχουν δεσμούς αίματος και οχι μονο, με Όμβριους ως κοινή σημιτική φυλή .....Οι λευκοί ειναι "νεοναζί" σύμφωνα με την ✡ Wikipedia ✡!!!άρα πρέπει να πεθάνουν!! γιαυτό φωνάζουν το: σπιθαμή γης σε "φασίστες" και "ναζι" εννοούν της ευρωπαϊκής φυλής οι κομμουνιστες, αδελφια νιώθουν τους λαθρο φυσικό ειναι! πιο παλιά οι ίδιοι που έφεραν το μεσαίωνα και τον σκοταδισμό, έδιναν όρκο στους Ιησουίτες Όμβριους :σφαχτέ τσακίστε τους "ειδωλολάτρες" "αιρετικούς" βγάλτε τις μήτρες των γυναικών, τσακίστε τα παιδιά τους κτλ κτλ! "ωραία πράγματα" βλέπε όρκο Ιησουϊτών που ανήκει και ο Παππάς! ποτάμια αίμα όλη η Ευρώπη!! παίζει να έχουν τον ίδιο όρκο ακόμα, άπλα να έχουν αλλάξει το "αιρετικούς" σε "ναζι" γιαυτό έσφαζαν ως άγρια θηρία μεταξύ 1945-1950!!!

Ο Arnold ειναι οπως ηταν οι Δωριείς, απο την Αυστρία που ηταν και ο Χίτλερ! (Έλληνες "ναζι"Γερμανοί Κέλτες απο τους Δωριείς ίδιους με τους Σπαρτιάτες και αρχαίους Έλληνες!Vikings κτλ, μην λέμε τα ίδια! ! Δωριείς = γνήσιοι Έλληνες οι οποίοι κατέβηκαν απο τον βορά και έφεραν τον πολιτισμό!αυτο το γεγονός εξηγεί και πως η ελληνική γλώσσα άρχισε να ομιλείται μόλις περί το 2000 π.Χ. στον ελληνικό χώρο και την έφεραν τα ινδοευρωπαικά-άρια φύλα... Πριν δεν υπήρχαν Έλληνες, πατριαρχία, δωδεκάθεο κλπ κλπ?.

Σωστά έλεγε ο Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν (Houston Stewart Chamberlain): «χάος λαών» τους μιγάδες Λατίνους της Μεσογείου!Πολλοί νεοελληνες ραγιάδες είναι ολόιδιοι με Τούρκους, Γεωργιανούς ,Αρμένηδες και Άραβες (γιαυτό ειναι υπέρ λαθρο). Μήπως και αυτοί είναι απόγονοι του ξανθού Αχιλλέα ή των ψηλών και γαλανομάτηδων Μακεδόνων; Οι ονειρώξεις έχουν και τα όριά τους! σας κορόιδεψαν για τα καλα οι Εβραίοι μαζί με τα σκυλια τους!ώστε "ναζι" κακό ε? και ηταν ουνοι οπως λεει ενα μαυριδερό παχύδερμο!και μέρα νύχτα διαστρεβλώνει την ιστορια και αρέσκεται να γραφει για κακούς ναζι! οπως καθε κομμουνιστικο μόρφωμα! ο άλλος εχει γραψει και βιβλίο Αυτόχθονες Έλληνες !μουφα η ινδοευρωπαϊκή φυλη! γιατι ετσι τους βολεύει!οπως το: ειναι όλοι απο Αφρική απο μια μαύρη Εύα τάχα,και λοιπές ηλιθιότητες, όταν όλη η επιστημονική πρόοδο και τα πάντα σήμερα ειναι ΜΌΝΟ απο την ευρωπαϊκή φυλή!βλέπε φώτο που εχουν φτιάξει τον Σβαρτσενέγκερ , και αυτη στην κεντρική με στολή SS, είχαν τις καλύτερες στολές από όλους τους στρατούς έως και σήμερα..

Οι έρευνες του Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν ,συνέβαλαν σημαντικά στη φυλετική ιδεολογία και τις αντιλήψεις του εθνικοσοσιαλισμού nazi κοινός,συν εντολή απο άνωθεν,απο ποιους? απο αυτούς που δεν υπάρχουν υποτίθεται! παράδοξος και εγώ στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα, και μαλιστα ειναι "κοσμικό εγκλήματα" το ζευγάρωμα με αλλόφυλους οχι μονο με λαθρο,ακόμα και με διαφορετικές ομάδες αίματος! δεν μπαίνω σε αλλες λεπτομέρειες!

Η Πομπηία ήταν ρωμαική πόλη της Ιταλίας, προς τιμή του Ρωμαίου αυτοκράτορα Πομπήιου και ανήκει σε εποχή άγριου μπασταρδέματος των πληθυσμών της Μεσογείου – καλή ώρα, όπως και στις μέρες μας. Δες καλύτερα τα ψηφιδωτά στο Δίο και στη Βεργίνα για να δεις πως ήσαν οι Έλληνες του 4ου π.Χ. αιώνα.Οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα. Γι΄αυτό αποκαλούνται Ετεόκρητες, δηλαδή ντόπιοι Κρήτες και αντιδιαστέλλονται από τους Έλληνες.

Αφορμή για αυτο το ποστ στάθηκε ενα γεγονός που επαληθεύει ξανά τις υποψίες μου, γιατί δεν έχω σκοπό να τα λέω αυτα πια, για πολλούς και διάφορους λογούς οπως: δεν τα ανακάλυψαν άλλοι τόσα χρονιά(θα τα πάρουν να γράφουν βιβλία),για το γεγονός οτι τέτοιες ανατρεπτικές αληθειες δεν αρέσουν σε πολλούς και οχι τυχαία! ούτε οι φανατικοί της Χ.Α δεν τις ξέρουν μάλλον! το γεγονός οτι τέτοιες αλήθειες δεν εχουν απήχηση δείχνει πολλά! δώσε σανό στα πρόβατα και θα σε ακολουθούν οπως κάνουν ενα σορό ιστοσελίδες,(εκτός τις επιθέσεις που κάνουν σε οποιους βάζουν αλήθειες, με τα γνωστά "ουγκ ναζι φασίστες" (τόσα χρονιά το ίδιο "λογισμικό" τρέχουν χωρίς Update!!) ποιοι; βάλτε στο προφίλ σας υπέρ του Χίτλερ ετσι για τεστ,να δείτε πόσοι θα εκδηλωθούν ακόμα και "φίλοι" σας! ) αλλα και για προσωπική ασφάλεια καθώς ηδη έχουμε γίνει στόχος αυτών των τουρκομμογόλλων δήθεν Ελλήνων!

Να ποιοι γράφουν "ιστορία" στα σχολικά βιβλία! και βγάζουν αμόρφωτους!που μετα οι ιδιοι κατηγορούν ως αμόρφωτους!
ΥΓ: Ο άλλος δίνει διαταγες στα κομμουνιστικα σκυλιά τους, μεσώ κομμουνίστικης fanpage στο facebook,(και που εχουν ιντερνέτ σήμερα το οφείλουν σε ενα άλλο απόγονο ελληνικής φυλής!).. Δώστε προσοχή τι λέει αυτός ο "φασίστας ναζι αντισημίτης" Εβραίος!!!! τι εκαναν στην Γερμανία πριν τον Χίτλερ, και κάνουν ήδη εδώ απο την εποχή της τουρκοκρατίας ,και σημερα σε όλη την Ευρώπη, εκεί που λέει οτι ειναι μεταμφιεσμένοι σε Γερμανούς αλλα δεν ηταν Γερμανοί!και δηλητηριάζουν τους λαούς , ειναι το μυστικό! :

Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."...Αδόλφος γερμανικής προέλευσης όνομα, σημαίνει «θεϊκή βοήθεια»!! ο αιθέρας ειναι παντού! ποιοι λένε είμαστε παντού? αν μπορεί να καταλάβει κανεις τι εννοεί με το "αιθέρα" αν και δεν νομίζω, εγω ξέρω τι εννοεί, και στο ίδιο κατέληξα ανεξάρτητα τι έλεγε τότε, άπλα με άλλη κωδική ονομασία! η προφητεία επαληθεύεται με γοργούς ρυθμούς! και η γενοκτονίες που έκαναν τοτε συνεχίζονται! πιο "μοντέρνα", δείτε στον όρο "γενοκτονία" τι ορίζεται ως γενοκτονία, και θα καταλάβετε γιατι γίνονται ολα! τα ολα ειναι παραμυθία! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

4σχόλια:

Η προφητεία του Χίτλερ επαληθεύεται!!!!και ο απόγονος απο τους Δωριείς Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ή έκφραση: είναι 100χρονια μπροστά .... αν ταιριαζει απόλυτα κάπου εινα στην ναζιστική Γερμανία, εδώ η Γερμανία μετά το 45 είναι η Μέκκα της τεχνολογίας παραγγη τα πάντα σε κορυφαιο επίπεδο και δεν μπορεί να την φτάσει κανείς σκέψου να ήταν και η κανονική γερμανοι τη θα έφτιαχναν !!! Θα βλέπαμε όπλα με λέιζερ υπταμενουν δίσκους και πολλά αλλα ..Λόγο συμπάθειας προς την Ελλάδα θα έφερναν και σε μας τεχνολογία και κανένα εργοστάσιο,τώρα η σημερινή Γερμανία δεν δείχνει κανένα οίκτο η συμπόνια ούτε σε εμάς ούτε στην υπόλοιπη ευρωπη.... Φοινιξ

Η σημερινή Γερμανία ειναι αριστερή εβραϊκή και υπό κατοχή επίσημα απο το 1945.
Πράγμα που δεν θα ακούσεις πότε να λεει κανένα καθίκι απο ολους αυτούς τους ειδικούς!μέχρι και την κομμουνίστρια Μέρκελ την λένε "ναζι"! και φυσικά η Γερμανία σήμερα δεν εχει καμια σχέση με την τότε Γερμανία απο όλες τις απόψεις!

no imageΑνώνυμος

ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΑ.ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ.ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΩΠΑ'Ι'ΔΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ ΠΕΔΙΑΔΑ.Η ΑΙΓΙΗΔΑ.Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.ΤΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΛΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ.ΠΕΣΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.ΚΑΙ ΚΕΙ Θ( ΚΑΤΑΛΕΙΞΩ

Να πας να τα πεις στον Ηρόδοτο αυτα! με τον όρο Ινδοευρωπαίοι δεν σημαίνει οτι ηταν Ινδοι αλλα καυκάσιοι! άπλα έφταναν μεχρι την Ινδία θιβέτ(βλέπε σβάστικες που έχουν ακόμα) γιαυτό το Ιράκ είχε ελληνική πόλη Παλμύρα! έως πάνω στην Ρωσία(που κατάσφαξε ο Στάλιν που επίσης ειχαν σβάστικες πριν τους Εβραίους ) και Δυτική Ευρώπη , δεν γνωρίζω αν εμφανίστηκα πρώτη φορά στην Ελλαδα η στον Καύκασο αλλα ενα ειναι σίγουρο οτι έφυγαν απο εδω και ξανα κατέβηκαν ! ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΙΩΝ τα ολα ειναι διαστρεβλώσεις! καθώς εχω εξήγηση γιατι έφυγαν απο την Ρωμανία.Οι Κέλτες(προγονοί των Γερμανών) και οι Έλληνες ζούνε στην ίδια ήπειρο την Ευρώπη εδω και χιλιάδες χρόνια άπλα χωρίστηκαν σε διαφορετικά έθνη.Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν οτι ειναι Ελληνικά αδέρφια τους μόνο οι Ευρωπαίοι.Για τους αφρικανούς για παράδειγμα αυτο δεν το είπαν ποτέ ούτε για μογγολικές φυλές οτι εχουν κοινές ρίζες..Η Υπερβόρεια,ηταν «ελληνική» ΔΡΥΪΔΕΣ & ΚΕΛΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ (ΕΛΛΗΝΑ) ΗΡΑΚΛΗ το Κελτικό Αλφάβητο είναι δημιούργημα του Ηρακλή....!!! Ο Όλυμπος ηταν το σπίτι το θεών! σωστά γιατι εκεί ηταν το σκάφος! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΎΤΡΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΆ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΠΟΓΩΝΕΣ ΦΥΛΕΣ COPY PASTE ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΘΕΟΥΣ" ΜΑΝΤΕΨΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ !!

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: