24 Απρ 2017

Πεδίο μάχης οι δρόμοι στο Παρίσι,κατέβασαν τα τάγματα εφόδου γιατι δεν βγήκε ο δικός τους! μονο στο ελλαδιστάν έβγαλαν δικό τους!(vid)

 Πεδίο μάχης οι δρόμοι στο Παρίσι,κατέβασαν τα τάγματα εφόδου (μιάσματα) γιατι δεν βγήκε ο δικός τους! δημοκρατία! οχι αστεία!(Βίντεο)

Και ενώ βγάζουν παντού "ναζι" και "φασίστες" οπως τον Τραμπ πχ σύμφωνα με τους απόγονους των Μογγόλων, στο ελλαδιστάν έβγαλαν ΣΥΡΙΖΑ!και οχι μονο αυτο! ακόμα στις πρώτες θέσεις ειναι όλες οι ιστοσελίδες τους, και τα σκυλιά κάνουν οτι θέλουν ακόμα τα πρόβατα! ειναι σαν έβγαζαν εδω την Χ.Α Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιος λαός ειναι!

Eπεισόδια στο Παρίσι ανάμεσα σε οπαδούς της Μαρίν Λεπέν και ομάδες αντιφασιστών ξέσπασαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στις περιοχές όπου είχαν ξεσπάσει τα επεισόδια, ενώ εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν διαμαρτυρόμενους να σπάνε βιτρίνες και να ανάβουν φωτιές.

Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν κατά των διαδηλωτών, που είχαν λάβει θέση στο κέντρο της Πλατείας της Βαστίλης και εκείνοι απάντησαν ρίχνοντας κροτίδες και μπουκάλια κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων ενώ κάποιοι διαδηλωτές λιποθύμησαν.

Οι συγκρούσεις ήταν ιδιαίτερα βίαιες και έντονες, με αποτέλεσμα δυο διαδηλωτές να τραυματιστούν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πεδίο μάχης οι δρόμοι στο Παρίσι,κατέβασαν τα τάγματα εφόδου γιατι δεν βγήκε ο δικός τους! μονο στο ελλαδιστάν έβγαλαν δικό τους!(vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: