12 Απρ 2017

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τα παιδιά ενός ιμάμη που λιποτάκτησε από τις γραμμές του, οτι έκαναν και οι κομμουνιστές αδέλφια τους στην Ελλάδα!

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τα παιδιά ενός ιμάμη που λιποτάκτησε από τις γραμμές του

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εκτέλεσαν τα παιδιά ενός ιμάμη τζαμιού στη δυτική Μοσούλη επειδή αρνήθηκε να πολεμήσει στο πλευρό τους.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε την Τρίτη στο Al Sumaria News, «το Ισλαμικό Κράτος διέταξε τον ιμάμη να συμμετάσχει στις μάχες μέσα στην πόλη ενάντια στα ιρακινά στρατεύματα. Ο ιμάμης όμως στην πρώτη ευκαιρία διέφυγε από την πρώτη γραμμή. Τότε οι τζιχαντιστές πήγαν στο σπίτι του και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα παιδιά του».

Η ίδια πηγή επεσήμανε στην ιρακινή ιστοσελίδα ότι ο φόνος των παιδιών ήταν η τιμωρία του ιμάμη επειδή λιποτάκτησε από τη μάχη κι επίσης μήνυμα στους άλλους άνδρες που έχει υποχρεώσει το Ισλαμικό Κράτος να μάχονται στις γραμμές του. Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν περιοριστεί στις συνοικίες της βορειοδυτικής Μοσούλης, όπου κρατάνε και χιλιάδες αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες για να προστατεύονται από τις αεροπορικές επιδρομές.

Η Μοσούλη καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014. Τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησε η επιχείριση για την απελευθέρωσή της από τον ιρακινό στρατό με την υποστήριξη του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο του 2017 απελευθερώθηκε πλήρως η ανατολική Μοσούλη κι από τον Φεβρουάριο μαίνεται η μάχη για την απελευθέρωση και του δυτικού τομέα της πόλης.

Η Μοσούλη διατρέχεται από τον ποταμό Τίγρη που τη χωρίζει σε ανατολική και δυτική.

Για όσους αναρωτηθούν που κολλάει το κτήνος ο Βελουχιώτης στην φώτο εκτός οτι ειναι ίδια ζωώδες και κτηνώδες ράτσα με τους ISIS,ας διαβάσουν παρακάτω:
Τον Χρήστο Γραβάνη, τον εξετέλεσε το εθνοκτόνο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δήθεν σαν αντιδραστικό. Όμως στην πραγματικότητα, ο Χρήστος Γραβάνης, λόγω των γραμματικών του γνώσεων, αν και ωργανωμένος στο ΕΑΜ και υπεύθυνος, παράλληλα, της ΕΠΟΝ Διάκου Γρεβενών, ήτο επικεφαλής της Αλληλεγγύης ως αποθηκάριος. Όμως εκτελέσθηκε από αυτούς τούτους τους κομμουνιστάς, όταν διεπίστωσε τρομερές ατασθαλίες εκ μέρους των στελεχών του ΚΚΕ, σε χρήματα και τρόφιμα, προερχόμενα από εράνους ομοϊδεατών. Διά τούτο θέλησε να συγκαλέση έκτακτη γενική συνέλευσι, με σκοπό να καταγγείλη όλα αυτά στους συγχωριανούς του, εκθέτοντας συγχρόνως και τα υπεύθυνα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος του χωρίου για τις ατασθαλίες τους.

Τούτο αντελήφθησαν τα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος και απεφάσισαν να τον εξοντώσουν, διά να συγκαλύψουν τις δικές των ατασθαλίες, καταγγέλλοντάς τον δι' «ατασθαλίες του» στα εκτελεστικά όργανα του ΚΚΕ της αχτίδας Μελισσιού Γρεβενών. Με μια ανυποστήρικτη κατηγορία, μια Κυριακή του Μαΐου 1943, τον εκάλεσαν να παρευρεθή -δήθεν- σε συγκέντρωσι στελεχών του κόμματος στο Μελίσσι Γρεβενών. Ο Χρήστος Γραβάνης έφυγε προς συνάντησί τους. Όμως από την ημέρα της αναχωρήσεώς του δεν έδωσε σημεία ζωής...

Μετά παρέλευσι δύο περίπου μηνών βρέθηκε από βοσκούς, το πτώμα του άμοιρου νέου κατασπαραγμένο, στην δασώδη περιοχή Μύλων Ανθρακιάς Γρεβενών... Ήταν πατέρας μιας δίχρονης κορούλας, της Γιαννούλας· η γυναίκα του Ιφιγένεια έγκυος, η οποία μετά τέσσαρες μήνες εγέννησε αγόρι το οποίον ωνόμασαν Χρήστο.(«Με το φωτοστέφανο του μαρτυρίου» - Τελέσιλλα Ιωαννίδου-Λαμπέα)

Το δεύτερον 15νθήμερον του Αυγούστου 1942, εξετελέσθησαν διά μαχαίρας, κατ' εντολήν του Άρη, αι δύο αθώαι κόρες (12 και 13 ετών) του I. Κόρδα εκ Κοχλιών Ευρυτανίας, διά τον λόγον ότι ούτος εγκατέλειψε τον ΕΛΑΣ, εις τον οποίον είχε καταταγή δι' ολίγας ημέρας. Τα δύο αυτά αθώα πλάσματα, εσφάγησαν διά μαχαίρας από δύο αντάρτας του ΕΛΑΣ, εις τους οποίους δεν είχεν εμπιστοσύνην ο Άρης και τους οποίους ήθελε να αναμείξη εις το έγκλημα. Οι δύο αντάρτες έγιναν εκτελεστοί, παρά την θέλησίν των, της εγκληματικής και απαίσιας αυτής πράξεως, υπό την απειλήν σφαγής των διά μαχαίρας υπό δύο καπεταναίων του Άρη: «Ή θα τα σφάξετε, ή θα σφάξουμε εμείς εσάς». (Ψαρρού, 1941-1944 - Ιωάννης Καΐμάρας) ΥΓ οι απόγονοι των τοτε κομμουνιστών ειναι ανάμεσα σας αριστεροί κομμουνιστές! γιατί τα τέρατα γεννούν τέρατα!πόσο μάλλον "φορείς" και άσχετα που δεν ειναι καν Έλληνες βιολογικά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τα παιδιά ενός ιμάμη που λιποτάκτησε από τις γραμμές του, οτι έκαναν και οι κομμουνιστές αδέλφια τους στην Ελλάδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: