23 Απρ 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO! η βρομιάρα κομμουνίστρια Louise Rosealma antifa οπως όλες αυτές,που έφαγε το μπουκέτο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO! η βρομιάρα κομμουνίστρια antifa οπως όλες αυτές,που έφαγε το μπουκέτο!

Δείτε την βρομιάρα της εγκληματικής οργάνωσης antifa!! στην Αμερική γίνονται ενέργειες ήδη να χαρακτηριστεί αυτο που ειναι στα αλήθεια, εγκληματική οργάνωση!!

Είναι ολα τους εξ αφρικάνικης ηπείρου και Μογγολίας γιαυτό και ειναι μαυριδερά, ολα αυτα τα κομμουνιστικα μορφώματα ειναι φυλή! απο τα μπασταρδέματα της πρώτης ισλαμικής εισβολής και μογγολικές βάρβαρες φυλές(περσικές) στη Ευρώπη.

Να γιατι κουβαλούν ορδες λαθρο στην Ευρώπη για μπαστάρδεμα, να γίνουν όλοι σαν αυτούς,μην πάθουν τα ίδια οπως στην Γερμανία του 1930, που οι καθαροι ηταν πιο πολλοι απο αυτα τα χρήσιμα ανθρωποειδή, αλλα αδίσταχτα, που σήμερα την έκαναν ισλαμαμπαρατατ!!! σας είπαν πότε τι ηταν οι λεγόμενοι "ναζι" στα αλήθεια? αντί για κομμουνιστες που εχει γεμίσει σήμερα η Γερμανία, απο τους χιλιαδες βιασμούς Μογγόλων το 1945? μαντέψτε απο που προέκυψαν όλοι αυτοι οι ουγκ κομμουνιστες στο ελλαδιστάν ίδιοι οι άραβες, ουδεμιά σχέση με την ελληνική φυλή!

Κατά τα αλλα καθαρό το ελληνικό DNA! έχετε δει αριστερό κομμουνιστή εφευρέτη,?το παίζουν και έξυπνοι! γιαυτό καρπώθηκαν όλη την τεχνολογία απο την κατεχόμενη Γερμανία τοτε έτη μπροστά,μονο στην πλύση εγκεφάλου ειναι κάλοι! γιαυτό κατάσφαζαν ως άγρια θηρία σε όλη την Ευρώπη το 1945-1950 για να επικρατήσει η φυλή τους στην δε Ελλάδα κατάσφαξαν γνήσιους Έλληνες και έκαναν το παιδομάζωμα ,και τα έριξαν ολα στους "κακούς ναζι" κλασική τακτική τους! λειτουργούν ενστικτωδώς οπως τα ζώα χωρίς λογική!(και αλλα που έχουν αλλες προεκτάσεις!)

Αυτοί ειναι οι λεγόμενοι αριστεροι κομμουνιστές!γεννήθηκαν έτσι, τι ιδεολογίες και βλακείες? μονο οι χαμηλής νοημοσύνης ακολουθούν το δόγμα του κομμουνισμού και σωστά τους έλεγε ο Λένιν χρησίμους ηλίθιους! (οι Γερμανοί τοτε τους περιέγραφαν ως τέρατα,γιατι έσφαζαν αθώους ανθρώπους χωρίς ηθικούς φραγμούς!),έχουν εξαπλωθεί σαν πανούκλα και μαγαρίζουν τα παντα σε όλους τους τομείς και οχι μονο στην πολίτικη!(Από το κείμενο παρέλειψα μερικές αληθειες που δεν θα αρέσουν σε πολλούς!οχι οτι αρέσουν αυτα πιο πάνω! γιατι αλλα τους έχουν μάθει τόσα χρονιά, ψέμματα! και τα έχουν ως δεδομένα)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ η νοοτροπία αυτής της φυλής: Είμαι λέει ένα εύκολο πρόσωπο και μου αρέσει να είμαι υποτακτική.Μου αρέσει να κάνω αυτό που λέει κάποιος άλλος.... (Εβραίος?)...ναι μου αρέσει να βιώνω ένα πράγμα όπως να είμαι περιορισμένη από κάποιον και να είμαι κυριαρχημένη..Εντάξει μπορεί να τους βλάπτεις μπορεί να το βιώνουν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO! η βρομιάρα κομμουνίστρια Louise Rosealma antifa οπως όλες αυτές,που έφαγε το μπουκέτο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats