6 Μαρ 2017

Τι έλεγαν στις μεταξύ τους συνομιλίες οι μαστουρωμένοι αναρχικοί ζομπι των Εξαρχείων

Τι έλεγαν στις μεταξύ τους συνομιλίες οι μαστουρωμένοι αναρχικοί ζομπι των Εξαρχείων

Καθημερινή παρουσία στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην πλατεία, φαίνεται ότι είχαν οι 19 εμπλεκόμενοι σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία από το τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας.

Χρήστες ναρκωτικών σχεδόν όλοι, και από τις μεταξύ τους συνομιλίες αποτυπώνεται ότι, από εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια προμηθεύονταν καθημερινά τη δόση τους, ενώ συνεχώς έκαναν αναφορές σε επεισόδια και επιθέσεις στους δρόμους των Εξαρχείων με μολότοφ, πέτρες και οδοφράγματα.

Ναρκωτικά και επεισόδια ήταν ένα σύμπλεγμα γι αυτά τα πρόσωπα, καθώς οποτεδήποτε υπήρχαν αντιπαραθέσεις αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς, επιθέσεις με μολότοφ και γενικευμένα επεισόδια, η παρέα των νεαρών ήταν εκεί.

Στις τηλεφωνικές καταγραφές, ακούγονται αρκετά συχνά να δίνουν ραντεβού στα Εξάρχεια λέγοντας «…πάμε να τους κάψουμε ….» ή «…. πάμε να τους γα….»

Όμως, απέφευγαν να δίνουν στα τηλέφωνα συγκεκριμένες διευθύνσεις για τα «ραντεβού » των επιθέσεων, ενώ ακόμα και όταν πήγαιναν στα Εξάρχεια για να προμηθευτούν ναρκωτικά, φρόντιζαν να χρησιμοποιούν στους διαλόγους τους κωδικούς μεταξύ τους. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ήθελαν να προμηθευτούν κάνναβη που στην αργκό ονομάζεται «μπάφος», εκείνοι έκαναν αναγραμματισμό και έλεγαν «φόμπα»…

Οι 19 εμπλεκόμενοι στη δικογραφία έχουν μεταξύ τους συνομιλίες και δείχνουν να γνωρίζονται, ενώ ένας από αυτούς είχε τηλεφωνικές επαφές με έγκλειστο σε φυλακές της επαρχίας, ο οποίος ως «μέντοράς του» τον δασκάλευε πώς να κάνει ληστείες και κλοπές, με το επιχείρημα ότι έτσι κέρδιζε πολλά λεφτά και δεν θα χρειαζόταν να ζητά χαρτζιλίκι από τους γονείς του.

Οι αρχές τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν αν οι νεαροί είχαν αρχίσει να στρατολογούνται από οργανώσεις των Εξαρχείων και αν είχαν οποιαδήποτε σχέση με καταλήψεις στην περιοχή, που το τελευταίο διάστημα ξεφυτρώνουν η μια μετά την άλλη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι έλεγαν στις μεταξύ τους συνομιλίες οι μαστουρωμένοι αναρχικοί ζομπι των Εξαρχείων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: