11 Μαρ 2017

Ψηφίστε ~ Ποιό πρέπει να είναι το τέλος της ΕΡΤ;

Ψηφίστε ~ Ποιό πρέπει να είναι το τέλος της ΕΡΤ;

Ελάχιστοι την παρακολουθούν, όλοι εκβιαστικά μέσω ΔΕΗ κι άλλων φόρων την πληρώνουμε. Είναι καιρός να εκφράσετε την γνώμη σας για το ποιό πρέπει να είναι το τέλος της ΕΡΤ...Γιατί να πληρώνω ΕΡΤ ενώ δεν τη βλέπω;

Πολύ απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δεχθώ την πληρωμή στο λογαριασμό της ΔΕΗ του ποσού της ΕΡΤ ενώ δε βλέπω καθόλου τηλεόραση στο σπίτι μου; Και γιατί να το κάνει όποιος δε βλέπει επίσης; Εως 2.500 εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ, 60 εκατ. ευρώ το κόστος ετησίως!!και Μαύρο στη Χρυσή Αυγή ρίχνουν οι κομμουνιστές εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για το 2016 - Τα έσοδα και τα έξοδα

Τον προϋπολογισμό της «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση» για το 2016 υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Όπως προκύπτει από την απόφαση, τα έσοδα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα αναμένεται να ανέλθουν στα 183,65 εκατ. ευρώ ενώ από αυτά θα δαπανηθούν 133,65 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα στο ισοζύγιο να απομένει πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ. Σχεδόν το σύνολο των εσόδων (177 εκατ. ευρώ) προβλέπεται ότι θα προέλθει από το ανταποδοτικό τέλος υπέρ ΕΡΤ που εισπράττεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Από την πώληση υπηρεσιών, έχουν προβλεφθεί έσοδα μόλις 4,5 εκατ. ευρώ ή το 2,45% του συνόλου. Από τις συνολικές δαπάνες ύψους 133,65 εκατ. ευρώ, τα 55 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για τη μισθοδοσία (44,98 εκατ. ευρώ για αμοιβές και 10 εκατ. ευρώ για εργοδοτικές εισφορές). Για ηλεκτρικό, νερό και τηλέφωνο έχουν προβλεφθεί επτά εκατ. ευρώ και για ενοίκια 6,5 εκατ. ευρώ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ψηφίστε ~ Ποιό πρέπει να είναι το τέλος της ΕΡΤ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: