19 Μαρ 2017

Ποιοι προκάλεσαν τον λιμό στην Ελλάδα!Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων Ελλήνων

Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων

Και η προπαγάνδα δεν εχει τελειώνει ακομα και μετα απο 80 χρονιά που εκαναν την Γερμανία ισλαμαμπαρατ, και οπως παντα για να καλύψουν τις θηριωδίες τους,παρουσιάζουν τους "κακούς ναζι" οτι τα έκαναν ολα, κλασική κομμουνίστικη τακτική, οπως όταν κατάσφαζαν στο Δάσος Κάτιν Πολωνούς και τα έριξαν ολα στους Γερμανούς για πάρουν με το μέρος τους την Αμερική(υπάρχει σχετικό βιντεο Αμερικανού ερευνητή και οχι ελληνικές προπαγάνδες), και εδω κατάσφαζαν μη κομμουνιστες σε όλη την χώρα! αλλα οι ναζι τα έκαναν!

Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού και οχι απο τους "κακούς ναζι":

Το πρόβλημα είναι, πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων; Έχει μεγαλύτερη σημασία για μας ο στόλος τους, η αποτελεσματικότητα της παθητικής τους αντίστασης και η ένοπλη αντίσταση των ελευθέρων στρατευμάτων τους, εννοούνται τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, που είχαν συγκροτηθεί υπό βρετανική επιτήρηση και χορηγία στη Μέση Ανατολή) ώστε να διευκολύνουμε τον εφοδιασμό της Ελλάδας με σιτηρά ή βαραίνει περισσότερο το κέρδος που τότε θα αποκομίσει ο εχθρός;

Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διαγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α.» Το ανατριχιαστικό αυτό ντοκουμέντο,δεν συντάχθηκε από τους κακούς κατακτητές το 1942,όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες, αλλά προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο F.O.371/29840:R7038.

Και ενώ οι γερμανοί και οι ιταλοί δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την διάθεσή τους να συνεργαστούν με διεθνείς οργανώσεις και με κυβερνήσεις ουδετέρων χωρών, προκειμένου να οργανωθούν αποστολές βοήθειας προς την Ελλάδα (μάλιστα οι γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από τη Γερμανία), οι αμήχανοι βρετανοί ροκανίζουν το χρόνο προβάλλοντας συνεχώς διάφορα γραφειοκρατικά προσκόμματα. Τελικά, μόνο από τον Αύγουστο τού 1942, αρχίζει να αποστέλλεται τακτική βοήθεια προς την Ελλάδα: η αρχή έγινε από το Μοντρεάλ με αποστολή βοήθειας τριών πλοίων με σιτηρά και φάρμακα.

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942). Το γεγονός, ότι ακόμα και ένα από τα κορυφαία στελέχη του "ναζισμού" δείχνει σοκαρισμένο από την αχαριστία των Βρετανών αποικιοκρατών απέναντι στους συμμάχους τους, είναι ενδεικτικό των μελανών εντυπώσεων, που προκάλεσε ο βρετανικός αποκλεισμός ακόμα και στον δήθεν αντίπαλο, καθώς:Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους. Ο ελληνικός λαός, κατά τις γερμανικές πηγές, ήταν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1941 κατά 60% γερμανόφιλος και σύμφωνα με άλλες (και ελληνικές) 99,999% απαθής.Το Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει υποδοχή με λουλούδια στην Αθηνά:

Διαβάστε περισσότερα

Τι έκαναν οι κομμουνιστές; πιστοί υπηρέτες Αγγλων και Εβραίων; Σκότωναν Γερμανούς χωρίς λόγο,αφου τους βασάνιζαν ,και βεβήλωναν τα πτώματα, αυτές ήταν οι εντολές απο τον Τσώρτιλ...Ειδικά οι Γερμανοί είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι έλληνες δεν πείραζαν τους γερμανούς, κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες”.όταν μιλάμε για Ελλάδα τότε ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !

ο "ναζιστής" Γκέρινγκ... Το 1942 διέταξε: «ας πεθάνουν από την πείνα όλοι»... Δεν αξίζει καν ασχοληθούμε με τα ψέμματα αλλα θα σταθούμε σε ενα σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε τετοια δήλωση, αντίθετα αυτοι οι δημοκράτες άφησαν να λιμοκτονήσουν χιλιάδες Γερμανών μετα τον πόλεμο κανονική γενοκτονία στα στρατόπεδα θανάτου Αϊζενχάουερ!!:

«Σε όλα τα κατεχόμενα εδάφη βλέπω τους ανθρώπους να ζουν εκεί μπουκωμένοι στο φαΐ, ενώ ο δικός μας λαός πεινάει. Για τ’ όνομα του Θεού, δεν σας στείλαμε εκεί για να δουλέψετε για την ευημερία των λαών που σας εμπιστευτήκαμε, αλλά για να πάρετε όσο περισσότερα μπορείτε ώστε να μπορέσει να ζήσει ο γερμανικός λαός. Περιμένω από εσάς να αφιερώσετε τις δυνάμεις σας σε αυτό. Αυτή η συνεχής έγνοια για τους ξένους πρέπει να τελειώνει μια για πάντα. Καρφί δεν μου καίγεται όταν μου λέτε ότι άνθρωποι της ζώνης ευθύνης σας πεθαίνουν από την πείνα. Αφήστε τους να πεθαίνουν, εφόσον έτσι δεν λιμοκτονεί κανένας Γερμανός»!. Καρφί δεν μου καίγεται όταν μου λέτε ότι άνθρωποι της ζώνης ευθύνης σας πεθαίνουν από την πείνα. Αφήστε τους να πεθαίνουν, εφόσον έτσι δεν λιμοκτονεί κανένας Γερμανός». Στη δίκη της Νυρεμβέργης ο Γκέρινγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ως ανώτερος σε αξίωμα όλων των κατηγορουμένων....

Στη δίκη της Νυρεμβέργης ? οποιος επικαλείται αυτο, για τα ψέμματα τους, υπάρχουν 3 ενδεχόμενα διαλεχτέ:Η ειναι ηλίθιος και αμόρφωτος και ας εχει 500 πτυχία , η μίασμα (κομμουνιστικο γονιδιακό μόρφωμα) ,η πληρωμένο troll του συστήματος! . Ας δούμε και τις μαρτυρίες των καταδικασθέντων στη Νυρεμβέργη ή μάλλον τον τρόπο που επιτεύχθηκαν αυτές οι μαρτυρίες. Σύμφωνα με έκθεση του Αμερικανού Γερουσιαστή Joseph McArthy, την οποία παρουσίασε σε συνέντευξη που έδωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η ανάκριση που οδήγησε στην επίτευξη των ομολογιών

Για τη δίκη της Νυρεμβέργης :,Ο Αμερικανός δικαστής περιέγραψε τα αποτελέσματα από 139 υποθέσεις βασανισμού κατηγορουμένων ως εξής:"Βασανίζαμε τους κατηγορούμενους Γερμανούς με αναμμένα σπίρτα που έχωναν κάτω από τα νύχια τους. Τους έσπαζαν τα δόντια και τα σαγόνια χτυπώντας τους με σιδερένια εργαλεία. Τους κρατούσαν σε απομόνωση χωρίς φαγητό μέχρι να φτάσουν κοντά στο θάνατο" και αναφερόμενος στις "ομολογίες" που αναφέρεις, είπε:"Οι "ομολογίες" που κατατέθηκαν σαν αποδεικτικά στοιχεία, αποσπάστηκαν από ανθρώπους που είχαν μείνει στην απομόνωση 4 και 5 μήνες... ΟΙ ανακριτές τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι των κατηγορουμένων και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιές, τους κλωτσούσαν και τους μαστίγωναν με το λάστιχο του ποτίσματος. Από τις 139 περιπτώσεις που εξετάσαμε, στους 137 οι ανακριτές είχαν καταστρέψει τα γεννητικά τους όργανα. Αυτή ήταν η τυπική διαδικασία με τους Αμερικανούς ανακριτές μας"..Στην ανάκριση των στρατιωτών που υπηρετούσαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι στρατιώτες κρεμιούνταν στον αέρα και τους χτυπούσαν με λάστιχο του ποτίσματος μέχρι να υπογράψουν την "ομολογία" που ήθελαν.

Τον στρατηγό Oswald Pohl, οικονομικό διευθυντή των στρατοπέδων συγκέντρωσης, του έτριψαν το πρόσωπο με ανθρώπινα περιττώματα ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσαν μέχρι να υπογράψει την "ομολογία" Αφού μίλησε και για τα υπόλοιπα βασανιστήρια που είχε δει, έκλεισε τη συνέντευξή του ως εξής: "Έχω δει στοιχεία και έχω διαβάσει αναφορές που αποδεικνύουν πως οι κατηγορούμενοι ξυλοκοπήθηκαν, κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν με μεθόδους που μόνον άρρωστοι εγκέφαλοι θα γεννούσαν. Υπέστησαν εικονικές καταδίκες και εικονικές εκτελέσεις ενώ τους απειλούσαν πως θα αφαιρούσαν από τις οικογένειές τους τα δελτία σίτισης. Όλα αυτά τα πρωτόγνωρα βασανιστήρια τελούσαν υπό την έγκριση του Δημόσιου Κατήγορου με σκοπό να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ψυχολογική ατμόσφαιρα για την υπογραφή των απαιτούμενων ομολογιών"

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως οι υπεύθυνοι για την ανάκριση ήταν ο Αντισυνταγματάρχης Burton F. Ellis (αρχηγός της Επιτροπής Εγκλημάτων Πολέμου) και οι βοηθοί του Λοχαγός Raphael Shumacker, Υπολοχαγός Robert Byrne, Υπολοχαγός William Perl, ο Morris Ellowitz, ο Harry Thon, και ο Kirschbaum ενώ ο νομικός σύμβουλος του δικαστηρίου ήταν ο συνταγματάρχης A. H. Rosenfeld. Oι Ellis, Schumacker, Kirschbaum και Rosenfeld ήταν Εβραίοι και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών, καθώς επίσης και το αδέκαστο της δίκης (φυσικά, σε κανέναν απ'αυτούς δεν έπρεπε να επιτραπεί να έχει καμία ανάμιξη στη δίκη, λόγω συμφέροντος, αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες).Ή για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. H.F. Stone "Οι δίκες της Νυρεμβέργης ήταν μια καθαρή απάτη" (H.F. Stone, "Pillar of the Law", Νέα Υόρκη 1956).

Αυτοί που εκαναν share μάλλον ειναι αριστεροι κανένα έλεος σε παράσιτα τουρκομογολλους νεοελληνες, αυτοι ειναι άξιοι της μοίρας τους

Τώρα δείτε και Βίντεο ντοκουμέντο!! απο τους ολυμπιακούς αγώνες στο Βερολίνο! αυτο ειναι το "ντοκουμέντο"! για τα ψέμματα τους εκεί στο κομμουνιστικο mixanitouxronou, αυτη την φορά δεν πλήρωσαν κανένα κομμουνιστή γερο να λεει για "κακούς ναζι"! πόσο ηλίθιοι ειναι σε αυτη την χώρα; τους κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα τους και αυτοι εκεί! μάλιστα έτρεξαν πολλοι Copy paste να βάλουν τα ψέμματα!ακομα και δηθεν "πατριωτικές" ιστοσελίδες! θα μου πεις εδω έβγαλαν τους απόγονους των χασάπηδων κομμουνιστών Κυβέρνηση ! και κανένας δεν θα παραδεχτεί οτι τόσα χρονιά απο τα σχολεια ακομα τον δουλεύουν τοσο εύκολα! φαίνεται οτι η πλύση εγκεφάλου δουλεύει μεσώ ίντερνετ γιαυτό εχει γεμίσει ο τόπος αριστερές ιστοσελίδες και πληρωμένα troll! παράδοξος σε όλες αυτές τις ιστοσελίδες "έγκυρες" δεν θα δείτε ενα αφιέρωμα κατα του Στάλιν ο οποιος εκτός που σκότωσε κατα εκατομμύρια, κυνηγούσε με λυσσά και Έλληνες του πόντου που ειχαν γλυτώσει απο το φιλαράκι του το Κεμάλ! το οτι ειναι τοσο αμόρφωτος ο νεοέλληνας σήμερα, και πιστεύει την ιστορια με βάση κόμματος και οπως τον βολεύει με ξεπερνάει! καλα οι αυτοι ειναι κομμουνιστες εκεί οι άλλοι? όταν λέμε κομμουνιστες εννοούμε φυλή βάρβαρων μην Ελλήνων!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ποιοι προκάλεσαν τον λιμό στην Ελλάδα!Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων Ελλήνων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: