15 Μαρ 2017

ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2..... ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΉΣΙΜΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2..... ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΉΣΙΜΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Μέτα το Σαββατιατικο ρεζιλίκι των κυβερνητικών εγκάθετων Τούρκων του Ερντογαν που δε ξερουν να ξεχωρίσουν "δυο γαιδαρων σανό " και αντί να κάψουν την Ολλανδική σημαία έκαψαν τη Γαλλικη,σημερα ομοϊδεάτες τους ξανα έγιναν ρεζίλι.

Όπως επιβεβαιώνει και το δίκτυο Stockholm CF σημερα στην Κωνσταντινουπολη εγκάθετοι κυβερνητικοί,δηθεν αγανακτισμενοι πολίτες,επιτέθηκαν σε Νορβηγό δημοσιογράφο νομίζοντας οτι ειναι Ολλανδός...!!! ειναι τα ίδια αναπηρα στο μυαλό εκ γενετής, χρήσιμα ζωώδες ανθρωποειδή που εχουν και στο ελλαδιστάν με μέσο όρο νοημοσύνης 10%!εξάλλου απόγονοι Τούρκων ειναι και αυτοι και Αφρικανών, απο τις ισλαμικές εισβολές στον μεσαίωνα και την Τουρκοκρατία, οποιος θελει ας πιάσει ενα κτήνος απο αυτα, να κανει εξετάσεις, ειμαι σίγουρος οτι εχουν νεκρό εγκέφαλο στο σημείο που ξεχωρίζουν οι άνθρωποι απο τα ζωα! στο μετωπιαίο λοβό (frontal lobe) και μεχρι τωρα σε οτι είχα υποψία μονο, εχει βγει σωστό, μένει μονο να αποδειχτεί αυτο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2..... ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΉΣΙΜΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: