21 Μαρ 2017

Οι φεμινίστριες τα μαστουρωμένα του Soros που ξευτελίζουν την γυναικά υμνούν τον Αλλάχ!! VIDEO!

Οι φεμινίστριες υμνούν τον Αλλάχ

Στο Μπουένος Άιρες, κατά την φεμινιστική πορεία της 8ης Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας, οι φεμινίστριες οργάνωσαν σκήνη με θέμα «έκτρωση της Θεοτόκου».

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα, μπροστά από τον καθεδρικό ναό Τουκουμάν. Όπως μεταδίδεται, η ομάδα φεμινιστριών «Socorro Rosa Tucumán» πραγματοποίησε διαδήλωση στην πόλη.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές, ντυμένοι αναλόγως, οργάνωσαν την έκτρωση της Παναγίας, με πολύ κόκκινη μπογιά, προσομοιώνοντας μια αιμορραγία, μπροστά από τον καθεδρικό ναό, καθώς εύχονται ο Χριστός να μην είχε γεννηθεί ποτέ στην γη.

Μάλιστα, ανέβασαν την εικόνα στο facebook, με σχόλια πως «η παρθένος απέβαλε στον καθεδρικό ναό την πατριαρχία, την υποχρεωτική ετεροφυλοφιλία και τις επιβολές της κατασταλτικής κοινωνία και απαίτησε όλοι οι μισογύνηδες αυτής της μεσαιωνικής επαρχίας να πάρουν εικόνες της μητρότητας που δεν απαγορεύουν περισσότερες αποβολές στο όνομά τους».

Αργότερα ακολούθησαν και βανδαλισμοί από την Πέμπτη φάλαγγα, η οποία υπάρχει σε κάθε χώρα. Τι άλλο να πούμε εμείς!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι φεμινίστριες τα μαστουρωμένα του Soros που ξευτελίζουν την γυναικά υμνούν τον Αλλάχ!! VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: