12 Μαρ 2017

Κουρουμπλής: «Θα εξαντληθεί η τετραετία, είμαστε κυβέρνηση οκταετίας»

Κουρουμπλής: «Θα εξαντληθεί η τετραετία, είμαστε κυβέρνηση οκταετίας»

«Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα» είπε ο υπουργός - Αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα οδηγηθούμε σε πολιτική αστάθεια, προειδοποίησε ο υπουργός Ναυτιλίας

Η τετραετία θα εξαντληθεί. Θα δοθεί δυνατότητα στον Ελληνικό λαό στο τέλος της τετραετίας να μας κρίνει. Αυτή είναι κυβέρνηση οκταετίας» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μην ψάχνετε αποστάτες στον ΣΥΡΙΖΑκαι στους ΑΝΕΛ
Στις συνεχείς ερωτήσεις εάν η κυβερνητική πλειοψηφία θα ψηφίσει νέα μέτρα ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Μην ψάχνετε αποστάτες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Αν πέσει αυτή η κυβέρνηση θα έχουμε πολιτική αστάθεια.» «Κάνουμε μια γιγαντιαία προσπάθεια. Τώρα θα έρθει η συμφωνία,θα δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε και ποιο είναι το περιεχόμενο της. Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε τη συμφωνία, να δούμε και τα αντίμετρα. Να ρωτάτε αυτούς τους κυρίους που λένε θα μειώσουν... από πού θα μειώσουν;».
Ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «ο κόσμος εμπιστεύεται το καθαρό βλέμμα του Τσίπρα. Εμείς θα σηκώσουμε το σταυρό του μαρτυρίου για να βγάλουμε τη χώρα από από την καταστροφή».
Με τη φράση αυτή απάντησε ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής όταν ρωτήθηκε σήμερα για το ενδεχόμενο να ψηφίσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μέτρα όπως η μείωση του αφορολογήτου και η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.

Αυτή την καταστροφή δεν την δημιουργήσαμε εμείς αλλά οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν το 2008 και το 2010 είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας: «pacta sunt servanda» οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται.
Ο κ. Κουρουμπλής απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Βασ. Κικίλια είπε ακόμα ότι η ΝΔ θα υποστεί μια δεινή πολιτική ήττα αν δεν ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία καθώς με αυτή τη στάση της θα αποστασιοποιηθεί από πολιτικές που έχει ήδη εφαρμόσει.
Ο κ. Κικίλιας απαντώντας σε δηλώσεις Κουρουμπλή τόνισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα αλλά πως θα διατηρήσει τις θέσεις της και τις καρέκλες της.
Συμβουλεύω τους καλούς συναδέλφους της ΝΔ: Ας μην γίνονται ψευδοπροφήτες, ας μην βιάζονται, βιάζονται, κινδυνεύουν από μελαγχολία και από άνοια απάντησε ο κ. Κουρουμπλής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Κουρουμπλής: «Θα εξαντληθεί η τετραετία, είμαστε κυβέρνηση οκταετίας»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ@Ι ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΑΠ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο!8ΕΤΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ

+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: