3 Μαρ 2017

Τώρα εξηγούνται ολα καθώς και ο ρόλος αυτών των βρωμερών εβραϊκών ανθρωποειδών κομμουνιστών!

Τώρα εξηγούνται ολα καθώς και ο ρόλος αυτών των βρωμερών εβραϊκών ανθρωποειδών κομμουνιστών!

Τελικά ξετυλίχτηκε το κουβάρι γιατι λενε μέρα νύχτα για κακούς ναζι, όλοι αυτοι οι κατώτεροι, αν ημαστε 1-2 ιστοσελίδες που λέμε τα αυτονόητα στην Ελλαδα γιαυτό το θέμα ζήτημα θα ειναι( και μας λενε φασιστοσελιδες ναζιστές ,αυτα τα μιασματα),τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα απο όσο περίμενα! επίσης διαπιστωθεί οτι γεννήθηκα σε λάθος κόσμο!και αναρωτιόμουν γιατι εχω μια φυσική απέχθεια σε ολο αυτο το σύστημα στην Γη! επίσης για πιο λόγο παντα έβλεπα γύρο μου ηλίθιους, να κανουν κατι οπως τους ειχαν μάθει ενώ υπήρχε καλύτερός τρόπος να γίνει! οπως και να μην τους κόβει,σε τεχνικά θέματα δουλειάς, στο ίντερνετ τα πράγματα ειναι ακομα πιο χειρότερα! και τέλος γιατι πολλοι ειναι στην κυριολεξία σαν ζωα στην συμπεριφορά! ...

Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Αρη της Αφροδίτης και του Ερμή..." ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692

"Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη." ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818 - Οχάιο, ΗΠΑ

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα ϟϟ βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας." ΠΛΑΤΩΝ

"Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου." ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ 1908

Δείτε τι γράφουν δίποδα ζωα σε βιντεο στο youtube περί κούφιας Γης! κλασικά σχόλια χρήσιμων ηλίθιων κατωτερων ανθρωποειδών! και το γεγονός οτι σε τέτοιου είδους βιντεο οπως και περί Χίτλερ η σε ολα αυτα που αφυπνίζουν το πνεύμα και ερευνητικά που δεν ειναι απο τα επίσημα κέντρα χειραγώγησης! εχουν λίγες προβολές, δείχνε ενα πράγμα:ο πλανήτης γέμισε ζώα! για αυτα τα ζωα δεν αξίζει να παλέψει κανεις!

Δείγμα ανθρωποειδών κατώτερων δεν εχει σημασία τι τίτλο η πτυχία εχουν, τα ζωα ζωα μείνουν ακομα και αν εχουν τον τίτλο του "επιστήμονα" απο τα εβραιοκολεγιά που δίνουν πτυχία σε όσους κανουν καλύτερο copy paste οτι τους ταΐζουν!

Ρε ανάπηρα στο μυαλό όλοι οι κατώτεροι τι βλέπετε αυτά τα βίντεο?? πάω στοίχημα οτι είστε αριστεροί όλοι εσείς που λέτε τέτοια ,τα ζώα έχουν και λόγο άντε στο διάβολο σιχάματα των Εβραίων, οι Γερμανοί ναζι που έφτιαξαν τόσα και τόσα και ερευνούσαν αυτο το θέμα οπως και ολα αυτα που οι κατώτεροι ζωώδες τα θεωρούν "θεωρίες συνωμοσίας" δεν ειχαν εκεί ζώα σαν εσάς να λέτε αυτά τα χαζά γιαυτό όλη η τεχνολογική πρόοδο είναι απο ναζί και όχι απο αριστερό-κομμουνιστές μιασματα που μαγαρίζετε τα πάντα,τα ίδια χαζά έλεγε και ένας Εβραίος για τους πυραύλους που είχαν φτιάξει οι Γερμανοί,ρε όρθια ζώα αν ήταν όλοι σαν εσάς ακόμα ζουλού θα είσαστε σε ζούγκλες!

Φανταστείτε τωρα να έλεγες σε αυτα τα ανθρωπόμορφα κτηνώδη ζωα το 100 ΠΧ,οτι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που μπορεί να εχει πολλές χρήσεις, (ρεύμα!) οτι μπορείς να κανεις κατι κάπου και να σε βλέπουν άλλου (κάμερα τηλεόραση)!η να μιλάς σε ενα κουτάκι και να σε ακούει άλλος απο άλλο κουτάκι χιλιόμετρα μακριά! (τηλέφωνο!) αυτα τα ζωα απορρίπτουν οτι δεν τους φύτεψαν απο τα σχολειά, ακριβώς οπως κανουν και όταν ακούν για "ναζι", για βάλτε του ενα βιντεο με ομιλία του Χίτλερ(1940.07.19 Ομιλία Αδόλφου Χίτλερ κατά της Μασονίας.https://www.youtube.com/watch?v=yZ__M6N29k4) που λεει οτι οι Εβραίοι κήρυξαν πολεμο και αυτοι τα κανουν ολα! τι νομίζετε οτι θα κανει? θα αλλάξει γνώμη? οχι φυσικά γιατι ειναι προγραμματιζόμενα δίποδα ζωα να υπηρετούν Εβραίους! αυτα τα σιχάματα ειναι ανάμεσα σας!μπορεί να κοιμάστε μαζί με ενα τέτοιο τέρας!

Κατά τα αλλα μύθος η ανώτερη φυλη!"ναζιστικές θεωρίες" για ουγκ! Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να ξανα γίνει reset στον πλανήτη εχει γεμίσει ο τόπος τέρατα! και τα τέρατα που ειναι όμοια για να μην ξεχωρίζουν εντός των πυλών, ειναι ο χειρότερος εχθρός! κλασική εβραϊκή τακτική! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE και μαγειρεμένες κατι μου θυμίσει το παρακάτω κείμενο:

Σάλπισε, λοιπόν, και ο πέμπτος άγγελος, και είδα ένα αστέρι που είχε πέσει στη γη από τον ουρανό, και του δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου. 2Tο άνοιξε, τότε, το πηγάδι της αβύσσου κι ανέβηκε καπνός από το πηγάδι, σαν από μεγάλο καμίνι, και σκοτείνιασε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα από τον καπνό του πηγαδιού.

Kαι μέσα από τον καπνό ξεπετάχτηκαν στη γη ακρίδες,(οπως λέμε σκάφη) στις οποίες δόθηκε ικανότητα να προκαλούν βλάβη, σαν την ικανότητα που έχουν οι σκορπιοί της γης. Kαι δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε καμιά άλλη πρασινάδα ούτε οποιοδήποτε δέντρο, παρά μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού (卐) στα μέτωπα τους. Πήραν, όμως, την εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. Kι ο βασανισμός τους θα είναι σαν το βασανισμό που προκαλεί ο σκορπιός, όταν κεντρίσει τον άνθρωπο! Kαι στη διάρκεια των ημερών εκείνων οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά με κανέναν τρόπο δε θα τον βρουν! Kαι θα λαχταρήσουν να πεθάνουν, μα ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ( Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΥΤΟ! όσοι πεθάνουν χωρις γνώση ειναι καταδικασμένοι! περαστικά σας! και οποιος σας πει για κακούς ναζι σαπίστε τον στον ξύλο!δεν χρειάζεται να του πείτε γιατι! αν ειναι γυναικάς σας χωρίζετε επι τόπου! αν ειναι άντρας σας το ίδιο!αλλιως κάντε παιδιά με ζωα το ίδιο ειναι!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τώρα εξηγούνται ολα καθώς και ο ρόλος αυτών των βρωμερών εβραϊκών ανθρωποειδών κομμουνιστών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: