3 Μαρ 2017

Εντόπισαν εσωτερικό ήλιο που θερμαίνει τη γη;

Εντόπισαν εσωτερικό ήλιο που θερμαίνει τη γη;

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ την φώτο δεν την βάλαμε τυχαία: Περιμένω ακομα τους ψευτοεπιστήμονες copy paste οτι τους ταΐζει η ελιτ,απο αυτούς που βγαίνουν σε παράθυρα, και το παίζουν κάποιοι με κύρος! (άλλοι γλείφουν εβραϊκά ποδιά!)να δώσουν μια απάντηση, γιατι δεν έγιναν λευκοί οι μαύροι στην Αμερική ειναι τόσα χρονιά εκεί!πόσο μάλλον όλοι οι άνθρωποι να κατάγονται απο Αφρική ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ, και αλλες ανοησίες τύπου κλιματικό περιβάλλον επηρεάζει τους ανθρώπους ανάλογα που ειναι στην Γη!και είμαστε όλοι ιδιοι! και αλλα τετοια εβραϊκά παραμυθία! οι πίθηκοι πάντως παρέμειναν πίθηκοι δεν έγιναν άνθρωποι! κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν! θα ειχαν γίνει άνθρωποι! συμφωνα με την ηλιθιότητα κάποιου Δαρβίνου! οπως και οι μαύροι μαύροι θα μείνουν οπού και ας τους πας! μια απο τα ίδια και οι απολίτιστοι κατώτεροι πρώην ζουλου! βλέπε λαθρο,μαζί με τα αδελφάκια τους τους πρώτους εισβολείς στην Ευρώπη, που εχουν μια κλήση σε εβραιοαριστερα κόμματα και στον κομμουνισμό!

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."( ΠΛΑΤΩΝ) (με αλλα λογία ηταν αυτα που λέγαμε εδω:"ναζι" ο Απόλλων στην "Υπερβόρεια"! για πολύ δούλεμα στους νεοελληνες! γιαυτό λενε μέρα νύχτα για κακούς ναζι!)

Παραδέχονται: Στην πραγματικότητα, ούτε στις μέρες μας μπορούμε να περιγράψουμε με βεβαιότητα το εσωτερικό της Γης. Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτούμε ότι το βαθύτερο ορυχείο δεν ξεπερνά σε βάθος τα 4 χλμ. και η βαθύτερη γεώτρηση στη χερσόνησο Κόλα της Ρωσίας δεν προχώρησε περισσότερο από 12 χλμ., τη στιγμή που η ακτίνα της Γης είναι 6.700 χλμ.Ο πλανήτης Γη παράγει μια ροή θερμότητας άγνωστης προέλευσης, σύμφωνα με τους επιστήμονες "Σωματίδια φάντασμα" προέρχονται από το κέντρο της γης.Είναι δυνατόν υπάρχει ενας «εσωτερικός ήλιος" που θερμαίνει τον πλανήτη μας;

Ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα ότι υπάρχει ένας τεράστιος ωκεανός κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας. Τώρα, Ιταλοί ερευνητές δηλώνουν ότι πάνω από το 70% της θερμότητας της Γης έρχεται από το κέντρο της. Τι σημαίνει αυτό για τη θεωρία Κοίλη Γη; Είναι πιθανό ότι οι ανακαλύψεις όπως αυτές υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός μυστηριώδους κόσμου που βρίσκεται βαθιά κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η θεωρία Κοίλης Γης είναι κάτι περισσότερο από ένα μύθο, οι ανακαλύψεις αυτές τείνουν να γίνουν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Ιταλικές επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν τη δυνατότητα ραδιενεργού διάσπασης που συντελείται βαθιά κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας. Τα επιστημονικά ευρήματα κατέστησαν δυνατά, χάρη στα δεδομένα που λαμβάνονται από τον ανιχνευτή νετρίνων Βορεξινο που είναι σχεδιασμένος να μελετήσει την ροή της χαμηλής ενέργειας ηλιακών νετρίνων που παράγονται από την ραδιενεργό διάσπαση στον ήλιο.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η Γη παράγει μια ροή θερμότητας αλλά η προέλευση της είναι άγνωστη. Σύμφωνα με τους ειδικούς από το Εθνικό Εργαστήριο Gran Sasso στην Ιταλία, η πιο πιθανή υπόθεση είναι ότι η πηγή είναι ραδιενεργού χαρακτήρα. Περίπου τα μισά από τα νετρίνα που παράγονται από φυσικές υπόγειες πηγές προέρχονται από μανδύα της Γης, και όχι από το φλοιό της, σύμφωνα με την ανάλυση. Οι ερευνητές ανακοίνωσαν την ανίχνευση των 24 νετρίνων που παράγοναι από τη ραδιενεργό διάσπαση στο εσωτερικό της Γης μέσα σε διάστημα 2.056 ημερών των δεδομένων από τον ανιχνευτή που βρήκε ότι τα 11 προέρχονταν από μανδύα της Γης και 13 από το φλοιό της.

«Είναι στο 98% το επίπεδο εμπιστοσύνης, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα μια μικρή πιθανότητα ότι δεν υπάρχει σήμα από το μανδύα" δήλωσε στο BBCο Aldo Iannis, πειραματικός φυσικός σωματιδίων στο εργαστήριο. Όλα τα γνωστά «μακράς διαρκείας» ραδιενεργά ισότοπα και μόνο ουρανίου-238 και θορίου-232 είναι αρκετά πλούσια για να "ζεσταίνουν" τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της ζωής του. Σύμφωνα με την ομάδα των ερευνητών, που υπολόγισαν το συνολικό ποσό της θερμότητας που παράγεται από τη ραδιενεργό διάσπαση το συμπέρασμα είναι ότι η Γη παράγει περίπου 47 terawatts της ενέργειας από το εσωτερικό της.

Ο επικεφαλής της ομάδας του Borexino στο Εργαστήριο Gran Sasso, πιστεύει ότι οι μελλοντικές μελέτες που θα πραγματοποιηθουν κατά τη διάρκεια παρατεταμένων χρονικών περιόδων θα μειώσουν την αβεβαιότητα και θα επιτρέψουν την ακριβή geoneutrino φασματοσκοπία-η οποία θα διακρίνει τα νετρίνο, την προέλευση της. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν για την παροχή των αναγκαίων γνώσεων σχετικά με την κατανομή των ισοτόπων καθ 'όλη εσωτερικού της Γης.

Όχι μόνο υπάρχει ένας "ήλιος" κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας, υπάρχει επίσης και ένας ωκεανός 644 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια!

Μετά από δεκαετίες θεωρητικής σκέψης και συζητώντας τις δυνατότητες, οι επιστήμονες αναφέρουν, τέλος, ότι έχουν ανακαλύψει ένα μεγάλο ωκεανό νερού στο εσωτερικό του μανδύα της Γης, και επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλη "δεξαμενή νερού" που θα μπορούσε να καλύψει τους ωκεανούς της Γης τρεις φορές. Αυτή η απίστευτη ανακάλυψη υποδεικνύει ότι η επιφάνεια του νερού του πλανήτη προήλθε από το εσωτερικό της Γης, ως μέρος ενός «πλήρους κύκλου του νερού στον πλανήτη" αντί της κυρίαρχης θεωρίας που προτείνει ότι το νερό έφτασε στη Γη από τους παγωμένους κομήτες που πέρασαν από τον πλανήτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Nature" αναφέρει ότι οι ερευνητές έχουν βρει ένα μικρό διαμάντι που δείχνει την ύπαρξη μιας τεράστιας δεξαμενής νερού κάτω από τον μανδύα της Γης, περίπου 600 χιλιόμετρα κάτω από τα πόδια μας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής και συγγραφέα της μελέτης Graham Pearson, μέλος του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, στον Καναδά, "αυτό παρέχει εξαιρετικά ισχυρές επιβεβαιώσεις ότι υπάρχουν υγρά σημεία βαθιά μέσα στη Γη". "Η μεταβατική ζώνη μπορεί να περιέχει τόσο νερό, όσο όλους τους ωκεανούς μαζί,". "Ένας λόγος για τον οποίο η Γη είναι ένας δυναμικός πλανήτης, είναι η παρουσία του νερού στο εσωτερικό του. Οι αλλαγές νερού, γινονται, ανάλογα με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος ».

Είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι άλλο εκεί κάτω; Αν έχουμε βρει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη ενός "ήλιου" και ωκεανούς κάτω από την επιφάνεια, είναι πιθανό ότι υπάρχουν ακόμη πολλά αινίγματα κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εντόπισαν εσωτερικό ήλιο που θερμαίνει τη γη;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications