4 Μαρ 2017

Έκλεψαν το τζιπ του Γιώργου Λιάγκα!

 Έκλεψαν το τζιπ του Γιώργου Λιάγκα!

Φαίνεται να είχαν σύστημα απενεργοποίησης του Immobiliser

Θύμα κλοπής έπεσε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας. Άγνωστοι έκλεψαν το πολυτελές του τζιπ, μάρκας Range Rover, το οποίο είχε μόλις 1,5 μήνα, έξω από το σπίτι του στη Βουλιαγμένη. Ο παρουσιαστής κατήγγειλε στην αστυνομία την κλοπή και επεσήμανε το γεγονός πως δεν χτύπησε ο συναγερμός του αυτοκινήτου ενώ τον είχε ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται να είχαν σύστημα απενεργοποίησης του Immobiliser και ίσως σύστημα απενεργοποίησης συναγερμών. Ο Γιώργος Λιάγκας, στο παρελθόν είχε ξαναπέσει θύμα κλοπής. Το καλοκαίρι του 2013 είχε καταγγείλει την κλοπή του φουσκωτού του – μήκους 10,2 μέτρων – κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κεφαλλονιά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Έκλεψαν το τζιπ του Γιώργου Λιάγκα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Καλά, πολυ γκαντεμιά λέμε. Τρίτωσε το κακό. Να σου κάνει ποδαρικό ειναι.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: