14 Μαρ 2017

Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες

Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “City Plaza”, το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλοπαγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», η κα Αλίκη Παπαχελά, κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν τον νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της. Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η οποία φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς οι… «αλληλέγγυοι» αποτελούν κράτος εν κράτει.

Άλλωστε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για επίταξη των ξενοδοχείων από το κράτος.

«Ο κύριος Τόσκας μου είπε ότι έχω δίκιο και μου είπε να πάω από το γραφείο του. Πήγα στο γραφείο του, μου είπε ότι θα σας ειδοποιήσω αν είναι να λυθεί το θέμα και αν δεν λυθεί πάλι θα σας ειδοποιήσω, ωστόσο ουδεμία ειδοποίηση έλαβα ποτέ», πρόσθεσε. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υπενθυμίζει ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την στιγμή που άγνωστοι έσπασαν την κεντρική είσοδο και κατέλαβαν το ξενοδοχείο της, το οποίο ήταν κλειστό. Χωρίς την συγκατάθεση της παραχώρησαν τα δωμάτια, αλλά και τους υπόλοιπους χώρους σε μουσουλμάνους μετανάστες .

Η κυρία Παπαχελά όπως είπε, βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και πρόκειται να προχωρήσει και σε αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση.

«Δεν μπορεί να σου καταλαμβάνουν τον χώρο σου και να μην αντιδρά το κράτος», αναφέρει! Ίσως όμως να μην γνωρίζει πως το σχέδιο της Νέας Τάξης φαίνεται να είναι η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και του ελεύθερου επαγγέλματος, προκειμένου όλοι να λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, όντες πλήρως εξαρτημένοι. Δείτε και τα σχόλια δικά σας:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats