7 Μαρ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Νόμιμες οι καταλήψεις κτηρίων από χρήσιμες συμμορίες μαστουρωμένων ανθρωποειδών κομμουνιστών Ελλάδας!

ΒΙΝΤΕΟ: Νόμιμες οι καταλήψεις κτηρίων από χρήσιμες συμμορίες  μαστουρωμένων ανθρωποειδών κομμουνιστών ISIS/ΚΚΕ Ελλάδας!

Απίστευτες δηλώσεις κυβερνητικής βουλευτού

Η πράξη των κουκουλοφόρων πεμπτοφαλαγγιτών, οι οποίοι σε συμμορίες τρομοκρατούν τους πολίτες και διαλύουν περιουσίες, να καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια είναι σύμφωνα με κυβερνώντες μία νόμιμη πράξη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, είναι της άποψης πως οι καταληψίες στην Βίλα Αμαλία θα μπορούσαν να είχαν θέσει ζήτημα …χρησικτησίας ώστε να γίνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες.

Χρησικτησία είναι ένας νομικός όρος που χρησιμοποιείται για περιουσιακά στοιχεία. Για την ακρίβεια η χρησικτησία είναι ένας τρόπος να αποκτήσει κανείς την κυριότητα ενός κινητού ή ακίνητου περιουσιακού στοιχείου.

Η κυβερνητική βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή Action-ΘΕΜΑ με θέμα την εγκληματικότητα, η συζήτηση έφθασε στο ζήτημα των καταλήψεων δημοσίων, αλλά και ιδιωτικών κτιρίων και χώρων και στο αίσθημα (αν)ασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες. Σχετικά με την κατάληψη στην Βίλα Αμαλίας, η κα Αυλωνίτου υποστήριξε πως οι καταληψίες θα μπορούσαν να… είχαν κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τους έδινε ο νόμος και η εκκένωση του κτηρίου που είναι και πάλι σχολείο να μην είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.

«Μετά από 23 χρόνια, νομικά αποκτά άλλη ιδιότητα ο καταληψίας. Μιλάω νομικά». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Πρώτου ΘΕΜΑτος Ματίνας Ηρειώτου αν η κ.Αυλωνίτου θέτει ζήτημα χρησικτησίας, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Ναι, τίθεται νομικά τέτοιο ζήτημα», είπε! Εν ολίγοις πως οι εγκληματίες συμμορίτες που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες τους. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως το κράτος στηρίζει τις συμμορίες και κλείνει τα μάτια στις παρανομίες τους!

Τα σχόλια δικά σας! εγω απο το ίντερνετ που βλέπω αυτα τα σιχαμερά ανθρωποειδή με νοημοσύνη σε επίπεδο σκύλων αηδιάζω!(στάζουν μίσος για ολους τους μη ομοίους τους οπως τα λυσσασμένα σκυλιά αυτές τις οδηγίες εχουν)εκτός οτι ειναι σε διαταγμένη υπηρεσία όλοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ ISIS ΕΛΛΑΔΑΣ ειναι και κατι άλλο: ξανα λέω να πιάσουν ενα απο αυτα και να γίνει ανάλυση τι ποτίζουν, επίσης διανοητική και πνευματική ερευνά, αναλύσεις DNA(σύγκριση του DNA με αυτο των Μογγόλων Τούρκων και μαύρων), εγκεφάλου αν δουλεύει ο μετωπιαίος λοβός , απο που εχει καταγωγή βιολογικά (ελληνική φυλή δεν ειναι κανένας απο δαύτους οπως και των αριστερών ) και αναλυτική ανάλυση τι ειναι αυτο που τους κανει τοσο ζωώδες! και χρήσιμα ηλίθια και αδισταχτα ανθρωποειδή, οπως έλεγε και ο εβραιος Λένιν! προβληματικών γονιδίων η και φυλής, η κατι άλλο που μεταφέρετε στους απόγονους? δεν βλέπετε οτι δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι? δεν ειναι μονο στην πολίτικη τοσο ζωα αλλα παντού !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ: Νόμιμες οι καταλήψεις κτηρίων από χρήσιμες συμμορίες μαστουρωμένων ανθρωποειδών κομμουνιστών Ελλάδας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats