22 Μαρ 2017

Περί ανδρισμού και θηλυκότητας... η απάντηση μιας Γυναικάρας!

Περί ανδρισμού και θηλυκότητας... η απάντηση μιας Γυναικάρας!

Τη ρώτησαν: "Δεν ντρέπεσαι του κουβαλώντας ένα όπλο; Πού είναι η θηλυκότητα σου;" Τους απάντησε: "Την έχασα... πήγε παρέα με τον ανδρισμό αυτών που το έσκασαν από την υπεράσπιση της πατρίδας και του έθνους"!

Αυτή είναι μια φωτογραφία από Σύριες. Περήφανες πολεμάνε για την πατρίδα τους, ενάντια στους τζιχαντιστές!! .

Ο στρατός της Συρίας έχει κληρωτούς, παιδιά του λαού, δεν υπηρετούν θητεία οι γυναίκες και παρά την εξαετή ιμπεριαλιστική επίθεση δεν έχει γίνει επιστράτευση...

Όμως, γυναίκες και άνδρες υπηρετούν εθελοντικά στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή...

Δεν πέρασαν το Αιγαίο για να γίνουν πο#τάνες στα μπουρδέλα της "πολιτισμένης" δύσης...Υπερασπίζονται πατρίδα και έθνος!Έχετε την εντύπωση οτι έφυγε καμια απο εκεί για έρθει στην Ελλάδα; μονο Σύριες δεν ειναι αυτές που έρχονται! άσε που φοράνε μαντίλες/μούρκα! = μουσουλμάνες! για πολύ δούλεμα! η Συρία δεν εχει καν επίσημη θρησκεία.)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Περί ανδρισμού και θηλυκότητας... η απάντηση μιας Γυναικάρας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: