26 Μαρ 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει πλοκάμια για να ξανά βγάλτε τους ίδιους!! μετά την Ζωή, ιδρύει και η Ραχήλ Μακρή κόμμα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει πλοκάμια για ξανά βγάλτε τους ίδιους!! μετα την Ζωή ιδρύει και η Ραχήλ Μακρή !

Κάλεσμα για τη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, του «Μετώπου Νίκης», απεύθυνε από το Μελιδόνι Ρεθύμνου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Ειδικοτερα, παρουσία φίλων της από την Κρήτη και συνεργατών της από διάφορα μέρη της χώρας σήμερα το μεσημέρι, αφού επισκέφτηκε το ιστορικό Σπήλαιο Μελιδονίου στο Ρέθυμνο όπου επί τουρκοκρατίας έχασαν τη ζωή τους 330 γυναικόπαιδα, μίλησε για το καθήκον της, όπως είπε, να δημιουργήσει ένα ευρύ, ζωντανό και ανοιχτό μέτωπο πολιτών, οργανώσεων, κινημάτων και συλλογικοτήτων προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού ένα μοντέρνο ευέλικτο κράτος το οποίο θα μπορεί να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, στον Έλληνα, όπως είπε, ο οποίος σήμερα βιώνει μία καθημερινότητα σε ένα αδιέξοδο που προκαλεί φόβο.

«Ανακοινώνω τη δημιουργία του Μετώπου Νίκης που αποτελείται από πολίτες, όλοι τους με διάθεση να αγωνιστούν για την ανατροπή του καθεστώτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια.

Το Μέτωπο Νίκης θα αγωνιστεί για την επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας», είπε μεταξύ άλλων η κ. Μακρή, σημειώνοντας ακόμα ότι «για το αδιέξοδο που βιώνει η χώρα δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί» και συμπληρώνοντας παράλληλα ότι: «αυτός είναι και ο λόγος που όσοι συμμετέχουν στο Μέτωπο Νίκης ξεκινούν από αύριο δουλειά».

Πόσοι ηταν στο ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ μετα ίδρυσαν νεα κόμματα λες και ειναι μαγαζιά τα ανοίγουν? εκτός αυτού τρώνε και χρήμα με επιδοτήσεις! ήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ κυρά μου; τέρμα δεν έχεις δικαίωμα να ιδρύεις νέο κόμμα,αυτη και ενα σορό άλλοι, αλλα αυτα σε σοβαρές χώρες! αν υπήρχε τέτοιος νόμος, πως θα πηγαίναν απο ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ? που εχουν γεμίσει κόμματα που στην ουσία ειναι ίδια! πχ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ειναι το ίδιο κόμμα, όσο και αν ξινίζει πολλούς!!

Δεν πρέπει να υπάρχουν σε άλλη χωρα τόσα πολλά κόμματα!, βεβαία ειναι και ένας άλλος λόγος που ξεφυτρώνουν συνεχεία κόμματα,το γνωστό: διαίρει και βασίλευε ! οπως και το δεξιά και αριστερα και πράσινα άλογα! ίδρυσαν ΠΑΣΟΚ ΔΝ το 1974 για να φαγώνονται μεταξύ τους οι μάζες, ενώ στην ουσία κρυφή κυβέρνηση, ειναι κομμουνιστική αριστερα ΚΚΕ πάνω απο 100 χρονιά, με ενα σορό εγκληματικές οργανώσεις τύπου 17 Νοέμβρη να σκοτώνουν όσους δεν εκτελούν εντολές! η να στέλνουν τάγματα εφόδου πρακτόρων ... Αυτούς έβγαλαν κυβέρνηση και επίσημα, που τους καίνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά! δεν αναφέρουμε καν τι έκαναν στην Ελλάδα πιο παλιά...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει πλοκάμια για να ξανά βγάλτε τους ίδιους!! μετά την Ζωή, ιδρύει και η Ραχήλ Μακρή κόμμα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ;ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟ'Ι' ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΜΙΑ 200.000 ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!ΤΡΑΛΑΛΑ ΑΥΤΟΙ;ΤΡΑΛΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;
ΔΕΝ ΓΑΜ@@ΝΤΑΙ;ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΕΝΑ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications