7 Φεβ 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου πρώην του ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινώ εκστρατεία γενικής ανυπακοής για να πέσει το καθεστώς!

Ζωή Κωνσταντοπούλου πρώην του ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινώ εκστρατεία γενικής ανυπακοής για να πέσει το καθεστώς!

Απορία "ηλίθιου" η ναζι φασίστα οπως λενε οι χαμηλής νοημοσύνης αριστεροκομμουνιστες γιατι για έμενα ειναι το ίδιο αριστεροι κομμουνιστες! και χαμηλής νοημοσύνης, οι ψυχολόγοι θα γνωρίζουν οτι για να ελεγχεις κάποιους πρέπει να εχουν ελάχιστη νοημοσύνη,και μαντέψτε ποιοι κανουν και λενε παντα οτι λεει η ελιτ? ως πιστά σκυλιά? nop δεν ειναι οι "ναζι"της Χ.Α που θέλουν να περάσουν! το αντίθετο μάλιστα!...

1938 HOW COMMUNISM WORKS.... Και δεν ειναι ιδεολογία οι αριστεροκομμουνιστες αλλα φυλή!(Εξαιρούνται οι λίγοι ηλίθιοι εμβολισμένοι, η απο άγνοια που εχουν πάρει με το μέρος τους ) Αυτη δεν ηταν στο ΣΥΡΙΖΑ? τι δουλειά εχουν όλοι αυτοι να κανουν επάγγελμα την πολίτικη και να δημιουργούν κόμματα το ενα μετα το άλλο να πέφτουν οι επιδοτήσεις? Πολιτικό κόμμα,ΣυΡιζΑ made in KKE(2009-2015) Λαϊκή Ενότητα (2015-2016)Πλεύση Ελευθερίας (2016-σήμερα) δλα τι; βγάζουν πλοκάμια νεα κόμμα και οποίο κάτσει? για παράδειγμα άλλο ενα πλοκάμι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ οπως ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΣΟΚ που στην ουσία ειναι εγκληματική σπείρα οπως και το αρχικό εβραϊκό ΚΚΕ,πληροφορίες απο το στόμα του λύκου el.wikipedia.org:

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, πιο γνωστή με το ακρωνύμιο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., είναι ελληνικός πολιτικός σχηματισμός που εντάσσεται στην Αριστερά. Αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα που ανήκει στον χώρο της αντικαπιταλιστικής/κομμουνιστικής Aριστεράς και ως Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας.Ορισμένα ΜΜΕ και πολιτικοί φορείς τοποθετούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο χώρο της άκρας Αριστεράς. Τα ίδια έγραφαν για το συριζα και μαλιστα ευροκομμουνισμος πριν βγει καν! μετα το έσβησαν γιατι το είχαμε κανει θέμα τοτε όταν έλεγαν οι μαο μαο νεοελληνες οτι δεν ειναι κομμουνιστες του ΣΥΡΙΖΑ! όταν το ίδρυσε το ΚΚΕ! δεν ξερουν καν τι ψηφίζουν σε αυτη την χωρα απο την τόση πλύση εγκεφάλου! δεν βγάζατε το ΚΚΕ το ίδιο θα ηταν!! ακολουθεί λίγος σανός για προβατα απο το protothema.gr (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) :

«Η Πλεύση Ελευθερίας είναι υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Βουλής Αυτή η κυβέρνηση, ίσως πέσει σύντομα, όμως για να απαλλαγούμε από την δεσποτεία που διαφεντεύει τη χώρα, πρέπει να ρίξουμε συνολικά το μνημονιακό καθεστώς και εκείνους που το υπηρετούν, υπογράμμισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ότι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανακοίνωσε την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τους επόμενους δύο μήνες, πρόσθεσε, θα οργανώσουμε και θα στελεχώσουμε το κίνημα της ανυπακοής και θα προκηρύξουμε την έναρξή του, με σκοπό να πέσει το καθεστώς…, είπε χαρακτηριστικά. Γενική ανυπακοή, σημείωσε, με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αντίθεσή της και στο ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, τονίζοντας, ειδικότερα για το ευρώ, ότι δεν είναι πλέον ένα νόμισμα, αλλά εργαλείο εκβιασμού και υποδούλωσης του λαού. Απηύθυνε πρόσκληση για ενίσχυση της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας ότι το κόμμα είναι υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας, ενώ ανακοίνωσε ότι οι εισφορές των πολιτικών θα δημοσιοποιούνται.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζωή Κωνσταντοπούλου πρώην του ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινώ εκστρατεία γενικής ανυπακοής για να πέσει το καθεστώς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats