21 Φεβ 2017

Η ΑΝΤΡΙ…ΑΝΑ ενοχλείται από τον ΣΩΡΡΑ, αλλά όχι από τους μπολσεβίκους στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Η ΑΝΤΡΙ…ΑΝΑ ενοχλείται από τον ΣΩΡΡΑ, αλλά όχι από τους μπολσεβίκους στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Στην χώρα αυτή όλοι προσπαθούν να φανούν έγκριτοι και κυρίως οι πνευματικά βραδυπορούντες που ανήκουν κυρίως στην αριστερά… Η Αντρι…ΑΝΑ, βρήκε την συνταγή για να πάει μπροστά ….

Εξεπλάγην σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της στα παραπολιτικά στο ραδιόφωνο, για το πως είναι δυνατόν …..άκουσον άκουσον , να βεβηλώνεται ο ιερός βράχος…δηλαδή οι πρόποδές του, απο κάποιους που πήγαν να ορκιστούν στην ελλήνων συνέλευση…

Αυτοί ήταν που ενόχλησαν την Αντρί ΑΝΑ…οι αναρχοάπλυτοι αλληλέγγυοι που τρομοκρατούν οικογενειάρχες δεν την ενοχλούν….οι μπολσεβίκοι που σκαρφάλωσαν στην Ακροπολη ποτέ δεν την ενοχλήσαν…..ΝΤΡΟΠΗ

Τα όσα ακούσαμε απο το δημοσιογραφικό αυτό ατύχημα που το παίζει κριτής όλων …δεν λέγονται, μετρούσαν ακόμα και την ηλικία των συγκεντρωθέντων. Η ευαισθησία της είναι το κάτι άλλο…μόνο που την θυμήθηκε για τον Αρτέμη…και όχι για τα μπολσεβικικά αληταριά, που δεν αρκούνται να μαζευτούν έξω απο το Ηρώδειο…αλλά ανεβαίνουν πάνω στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ…..

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ….που στα Δεκεμβριανά θέλαν και να γκρεμίσουν…Για αυτούς η Αντρι ΑΝΑ, δεν έχει να πει κουβέντα!

Αυτά τα υποκείμενα είναι προφανές πως για το μυαλό της Αντρι ….ΑΝΑ….δεν αποτελούν πρόβλημα…. Απο δίπλα να σχολιάζει και μια βραχνή φωνή, απο το πολύ τσιγάρο προφανώς και να υπερθεματίζει και να κατηγορεί τις αρχές που δεν πρόλαβαν κλπ..

Στην συνέχεια το διδυμο των Μαγισσών τα έβαλε με την πατριωτική ένωση Ωραιοκάστρου που αντιστέκεται στην λαθροπολιτογράφηση των πακιστανοαφγανοαλλόφυλων, μέσω της εγγραφής στο σχολείο…Φυσικά το Ντούο, πήρε το μέρος των 50 αλητών αναρχοάπλυτων αλληλέγγυων στους εισβολείς, οι οποίοι εδω και μηνές σαν συμμορία τρομοκρατούν τους κατοίκους της περιοχής…. Ο ανταποκριτής συμμετείχε στο FFM προπαγανδιστικό όργιο…λυπούμενος διότι υπάρχουν ακόμα έλληνες που αντιστέκονται…. ΕΚΠΛΗΞΗ.….κάποιοι αντιστέκονται…..και κάποιοι ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ…paraxeno.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ΑΝΤΡΙ…ΑΝΑ ενοχλείται από τον ΣΩΡΡΑ, αλλά όχι από τους μπολσεβίκους στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: