19 Φεβ 2017

Βλέπετε αυτόν τον (πρόσφυγα); Διαβάστε τώρα τι είχε κάνει και γιατί έφαγε ισόβια στη Σουηδία

Βλέπετε αυτόν τον (πρόσφυγα); Διαβάστε τώρα τι είχε κάνει και γιατί έφαγε ισόβια στη Σουηδία

Ένα σουηδικό δικαστήριο την Πέμπτη καταδίκασε έναν Σύριο σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή σε μαζική εκτέλεση το 2012 των επτά Σύριων στρατιωτών, ο οποίος είχε φτάσει στη Σουηδία ως "πρόσφυγας" αιτούμενος άσυλο!

Γιατί; Τον κυνηγούσε κανεις;

Όπως αναφέρει η Daily Mail το Επαρχιακό Δικαστήριο της Στοκχόλμης δίκασε τον 46χρονο "πρόσφυγα" Haisam Omar Sakhanh ο οποίος είχε ενταχθεί στην ένοπλη ομάδα Σουλεϊμάν στις αρχές Μαΐου του 2012 και πυροβόλησε από πίσω με τυφέκιο και σκότωσε ένα άτομο.

Ο Δικαστής Tomas Zander ανέφερε ότι το θύμα δεν αναγνωρίστηκε αλλά πυροβολήθηκε μαζί με άλλα έξι άτομα «με ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες».

Οι επτά άνδρες που πολεμούσαν για την ελευθερία της πατρίδας τους είχαν συλληφθεί από την ισλαμική ομάδα του Σουλεϊμάν.Ο Sakhanh ομολόγησε τα εγκλήματά του αλλά είχε το θράσος να ισχυριστεί πως δεν μπορεί να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη επειδή οι θανατικές ποινές είχαν επιβληθεί από νόμιμο δικαστήριο!

Πόσοι άραγε ακόμη Sakhanh κυκλοφορούν ανάμεσά μας;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Βλέπετε αυτόν τον (πρόσφυγα); Διαβάστε τώρα τι είχε κάνει και γιατί έφαγε ισόβια στη Σουηδία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: