28 Φεβ 2017

Μαύρο στη Χρυσή Αυγή ρίχνουν οι κομμουνιστές εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Μαύρο στη Χρυσή Αυγή ρίχνουν οι  κομμουνιστές εργαζόμενοι  της ΕΡΤ

Δείτε πως ορίζουν την δημοκρατία οι κομμουνιστες που πληρώνετε: "Μαύρο" στη Χρυσή Αυγή ρίχνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθώς με ανοικτή επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τη διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, γνωστοποιείται ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή, με οποιοδήποτε τρόπο, της εγκληματικής οργάνωσης, όπως αναφέρεται, θα προχωρούν σε στάση εργασίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Σε συνέχεια των δράσεων της Ομοσπονδίας μας, των εργαζομένων της ΕΡΤ και της κοινωνίας αλλά και των ανακοινώσεών μας, με την πιο πρόσφατη στις 06/02/2017, σας γνωρίζουμε ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με οποιοδήποτε τρόπο, θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε όποια ώρα και αν ήθελε προγραμματιστεί από τη Διοίκηση ανάλογη μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αγωνιστήκαμε και παλεύουμε για αυτό, ώστε η ΕΡΤ να είναι η φωνή της κοινωνίας και όχι κάθε ναζιστικού μορφώματος και είμαστε μαζί με όσους διαμαρτύρονται επανειλημμένα ενάντια στην προβολή της Χ.Α., όπως συνδικάτα, μαζικοί φορείς, οικογένεια Φύσσα, δημοτικές αρχές, βουλευτές όλου του δημοκρατικού τόξου, ευρωβουλευτές, όπως και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και με την αντιπολίτευση και που αντιδρούν σε αυτή την προβολή.

Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ να εναρμονιστεί πρωτίστως με την κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, με το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την ΕΡΤ, τις αποφάσεις της Βουλής και πρόσφατα της δικαιοσύνης με την αθώωση Πελετίδη, τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν τους καλεί στα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών και επιπλέον να μην ξεχνά ότι αυτή τη στιγμή δικάζεται η Χρυσή Αυγή σαν εγκληματική συμμορία με τάγματα εφόδου που ευθύνονται για δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις και ότι ο Πρόεδρός της Ν. Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η ΕΡΤ και η διοίκησή της πρέπει να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα για το ρόλο και το χρέος που έχουν στον αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.Ο φραγμός στους εχθρούς της δημοκρατίας σε όλες τις εκφάνσεις προβολής τους είναι επιτακτική ανάγκη και καθήκον για όλους μας αλλά κυρίως για αυτούς που έχουν ταχθεί να λειτουργούν για το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον.

Ο ρόλος της ΕΡΤ είναι η προβολή του πολιτισμού, της ενημέρωσης και της δημοκρατίας και όχι το βήμα προβολής και ξεπλύματος εγκληματικών συμμοριών και δολοφόνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ώστε να ισχυρίζονται ότι είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Ξεκινώντας από το Σάββατο 25/2/2017 το απόγευμα και κάθε φορά, όποια ημέρα και ώρα που θα προγραμματίζεται προβολή του έργου της Χρυσής Αυγής – με αίτημά της ή μη – η ΠΟΣΠΕΡΤ, όπως και αρχικά τονίσαμε, θα προβαίνει σε στάσεις εργασίας, τη στιγμή της προβολής. ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ.

--------------ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-------------

ΥΓ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! , όσο για το: δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις και λοιπά ψέμματα? μιλάνε τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ για δολοφονικές επιθέσεις?έχετε δει κομμουνιστες τι μίσος εχουν? εχουν κάψει, σκοτώσει,εχουν κανει δολοφονίες, χιλιαδες φόρες απο το 1974, όλες οι εγκληματικές οργανώσεις ειναι αριστερές τυχαίο? όσο για το προβληματικό γεμάτο μίσος Παύλο Φύσσα? που δολοφόνησε άλλος κομμουνιστης που πήγε στην Χ.Α? ίσως κατόπιν εντολής.

Δείτε βιντεο του, που υπάρχουν ακομα του Φύσσα, γεμάτα μίσος! μπορεί να καταλάβει ο καθένας που δουλεύει σωστά ο εγκέφαλος του, τι είδους άτομα ειναι οι κομμουνιστές,ψυχικά άρρωστα προβληματικά,χαμηλής νοημοσύνης ζωώδες τέρατα,αλλα αδίσταχτοι άρα νεκρός ο μετωπιαίος λοβός (frontal lobe) ! και εγω ξέρω οτι τα τέρατα γεννούν τέρατα! ειναι ακομα προς ερευνά τι τους κανει τοσο ζωώδες τους κομμουνιστες αν και εχω μια υποψία εχει σχέση με Εβραίους! αν και ειναι ιδιοι με τους λαθρο! σε ολα,απο φυλή έως συμπεριφορά! που σημαίνει οτι ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη! βρείτε ενα κομμουνιστή εφευρέτη! η μαύρο! η αριστερό! ετσι γιατι είμαστε όλοι ιδιοι! με το δόγμα της ελιτ!παράδοξος οι πιο πολλοι εφευρέτες δεν ηταν απο την κομμουνιστικη φυλή και "ναζι" ,οι πιο σπουδαίοι επιστήμονες ηταν απο την ναζιστική Γερμανία! μετα το χάος, με ομαδικούς βιασμούς απο Μογγόλους!γέμισε κομμουνιστες και εκεί!(τα ίδια ειχαν κανει και στην Ελλάδα κάποτε και οχι μόνο)!δείτε για παράδειγμα τον TESLA !!! άκακος άνθρωπος, ηταν τοσο αγαθός σε σημείο βλακείας! μεχρι που τον σκότωσαν να του κλέψουν τα σχέδια! γιαυτό επικράτησαν οι Εβραίοι με τα σκυλιά τους παντού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαύρο στη Χρυσή Αυγή ρίχνουν οι κομμουνιστές εργαζόμενοι της ΕΡΤ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats