4 Φεβ 2017

Κανένας δεν μισεί τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από τους κομμουνιστές.

Κανένας δεν μισεί τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από τους κομμουνιστές.

Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, σε αγανακτισμένο πολίτη που πληρώνει φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ,«Πίνω καφέ, άντε πάενε από δω»

Aυτή είναι η αριστερά! Αυτή είναι η κυβέρνηση που έχει στα χέρια της την τύχη της Ελλάδας. Μαρξιστές, σταλινικοί….που όταν πάρουν την εξουσία βλέπουν παντού εχθρούς!

Αυτοί, οι οποίοι σήμερα πετσοκόβουν τις συντάξεις τού λαού, ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν «καπελώσει» τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα σαν αριστεροί «επαναστάτες» …Από τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη μέχρι τον Κατρούγκαλο. «Δουλεύουν» τους Έλληνες όπως μόνον οι σταλινικοί μπορούν …Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανένα έλεος…Ο λαός δεν έχει την γνώση να καταλάβει τι παίζει γιατί έχει άγνοια. Κανένας δεν μπορεί να τους συναγωνιστεί, όταν δίνουν την «παράστασή» τους. Μπορείς να τους προλάβεις; Μπορείς να τους ανταγωνιστείς;

Οτιδήποτε απειλεί ένα δογματικό ολοκληρωτικό σύστημα αντιμετωπίζεται ως απολύτως εχθρικό και η ελληνική φιλοσοφία είναι ο απόλυτος εχθρός του ολοκληρωτισμού. Κανένας δεν μισεί τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από τους κομμουνιστές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Κανένας δεν μισεί τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από τους κομμουνιστές.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΕΝΦΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΏΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΡΎΓΓΙ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications