22 Φεβ 2017

Ιωάννινα- Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και δήθεν αντιεξουσιαστές τάγματα εφόδου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. [Βίντεο]

Ιωάννινα- Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. [Εικόνες-Βίντεο]

Έστειλαν συναδέλφους, "ως πρόβατα επί σφαγή", χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό "απέναντι σε 30 οπλισμένους με λοστούς δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος..

7 τραυματισμένοι αστυνομικοί και 1 σύλληψη και 5 προσαγωγές. Συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, στα Ιωάννινα.

Τραυματισμοί και προσαγωγές σημειώθηκαν σήμερα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μπροστά στο Ηρώο Μπιζανομάχων κατά τις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων. Ομάδα αντιεξουσιαστών που είχαν συγκεντρωθεί αντέδρασαν έντονα στην παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρήστο Παππά.

Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συνολικά προσαγωγές (η μία έγινε σύλληψη), ενώ επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Ένας από τους αστυνομικούς έφερε τραύματα από καδρόνια στο κεφάλι.

Η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο όπου γίνονταν οι εκδηλώσεις και φώναζε αντιεθνικά συνθήματα. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους απομακρύνουν σημειώθηκε συμπλοκή. Τι λέγαμε?'Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι) (στέλνουν τάγματα εφόδου ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ καθε φορά! )Έπρεπε οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων κατά των ανθρωποειδών κομμουνιστών αυτα ειναι βιολογικά ρομπότ των Εβραίων δεν εχουν δικαιώματα και μετα φταίει ο Παπαδόπουλος που έστειλε αυτα τα μιάσματα στην Μακρόνησο . Αυτά τα κτήνη είναι απειλή για την κοινωνία, απειλή για την εθνική ασφάλεια και υγειά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιωάννινα- Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και δήθεν αντιεξουσιαστές τάγματα εφόδου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats