15 Φεβ 2017

Η Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της : Η Παλαιά Τάξη και η Νέα!Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων διάλεξε σε πια κατηγορία ανήκεις!!

Η Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της : Η Παλαιά Τάξη και η Νέα!Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων διάλεξε σε πια κατηγορία ανήκεις!!

Παλαιά Τάξη και νεα τάξη; και οι μονοί που ελέγχουν τα πάντα! αυτα λενε κάποιοι σούπερ ερευνητές! χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα κείμενο που κυκλοφορεί και λεει οτι και ο Τραμπ ειναι του συστήματος αλλα του παλαιού τελικά!,πριν βγει τον έλεγαν μασόνο και αυτόν αλλα δεν τους βγήκε:

Η Παλαιά Τάξη επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα στις ΗΠΑ...Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, την ώρα που η κυβέρνηση Τραμπ κάτω από τον επηρεασμό της Παλαιάς Τάξης εφαρμόζει πρωτόγνωρα πράγματα για τις...δημοκρατικές ΗΠΑ.Η κεντρική κυβέρνηση έδωσε την άδεια την Πολιτεία του Μισισιπή να επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα, ως μέθοδος εφαρμογής της θανατικής ποινής για τους βαρυποινίτες.

Αυτό που έκανε πραγματικά εντύπωση είναι πως παρά τις τοπικές αντιδράσεις, η αντίστοιχη τροπολογία πέρασε σχετικά άνετα από την Βουλή των Αντιπροσώπων, με 75 ψήφους υπέρ και 43 κατά.Η απόφαση αυτή άνοιξε τον δρόμο για παρόμοιες τέτοιες αδειοδοτήσεις σε διάφορες Πολιτείες, κυρίως του Νότου, κάτι που πολλά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων έχουν υποστηρίξει.

"Έχω μια υπόθεση κάποιου του οποίου η κόρη βιάστηκε και εκτελέστηκε πριν από 25 χρόνια και το άτομο εξακολουθεί να αναμένει εκτέλεσή του. Αν θέλουμε να έχουμε θανατική ποινή, αυτό το νομοσχέδιο θα μας δώσει επιλογές", δήλωσε ο δικαστής Άντυ Γκίπσον, ένας εκ των νομικών προσώπων που στήριξαν την ρύθμιση αυτή. Οι ΗΠΑ αλλάζουν πρόσωπο, με τον Τραμπ να μην συμπληρώνει ούτε έναν μήνα στην ηγεσία της χώρας....

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΖΕΊΤΕ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! .....Έχω πει : άτομο που δεν μπορεί να βρει τα αυτονόητα όταν υπάρχουν ενα σορό στοιχειά, δεν ειναι καν ερευνητής, και το μυστικό για να δεις τι ρόλο παίζει κάποιος, ειναι ενα: Όλοι που λενε οτι ο Χίτλερ ηταν Εβραίος , και τον πλήρωναν μασόνοι, ειναι κατώτερης νοημοσύνης με κομμουνιστικα γονίδια= κρυφό αριστερός! αυτός θα βγάλει αριστερούς αν κανει παιδιά.

Ποια παλαιά και νεα τάξη ρε ηλίθιοι; μια ειναι και λέγονται Εβραίοι! και δεν ειναι κάπου αόρατοι! αν βγάλεις τα σκυλια τους απο την μέση, οι κατά Βλαντιμίρ Λένιν «χρήσιμοι ηλίθιοι» !! γκοϊμ χρήσιμα ζωα Antifa αναρχικούς κομμουνιστες αριστερούς, δεν μπορουν να κανουν τίποτα οι Εβραίοι! όλη η κυριαρχία τους βασίζεται πάνω σε ηλίθιους και αδίσταχτους, διανοητικοί ανάπηροι εκ γενετής, χωρις ηθικούς φραγμούς, και ολα αυτα που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο απο ενα ζώο! και θα εκαναν τα παντα για μερικά ευρώ!

Ζωντανό παράδειγμα ειναι η «νύχτα των κρυστάλλων» πογκρόμ εναντίον όλων των Εβραίων στη Γερμανία,οποίοι ειναι σαν τα καρκινικά κύτταρα, βγάζουν ρίζες για να τραφούν ρουφάνε αίμα!(μαντέψτε απο ποιους), και ποιοι ειναι οι ρίζες τους,βλέπε πιο πάνω, που αν κοπούν τέλος ο καρκίνος!!! υπάρχει ενα πρόβλημα όμως,εχουν απλωθεί τόσες πολλές ρίζες παντού διότι γεννοβολάν τα ζώα με τους ανθρώπους και προκύπτουν πιο πολλά χρήσιμα ανθρωποειδή! συν οτι βαζουν ολους τους άλλους σε ενα Μάτριξ! ΜΜΕ ιστοσελίδες κτλ!

Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων. Διάλεξε σε πια κατηγορία ανήκεις:
Αυτοί που σέρνονται με τα τέσσερα πίσω από τον υλισμό, εξουσία , χωρις φραγμούς, ζωώδες ανθρωποειδή και πατούν επι πτωμάτων στην κυριολεξία , ειναι αυτοι που σέρνονται στους Εβραίους οπως τα σκυλια στα αφεντικά τους( εκμεταλλευτές των πάντων, και η οποία ομοιότητα με κομμουνιστες καθόλου τυχαία! η ιστορία μιλάει απο μονή της!).
Αυτοί που απλώς ακολουθούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους ως άβουλα πρόβατα και εχουν αποδεχτοί την μοίρα τους (δεν προσφέρουν τίποτα οπού φυσάει ο άνεμος!).

Κι αυτοί με ιδανικά και άξιες, ανώτεροι απο τους άλλους που την πιάνουν από τα κέρατα την μοίρα και την αλλάζουν ,με όποιο κόστος!και ξεχωρίζουν απο τις αλλες φυλές!(ειναι αυτοι που εχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα σε ολους τους τομείς, και καρπώνονται και όλοι οι άλλοι, πχ τεχνολογία, φιλοσοφία, εφευρέσεις κτλ ), οι τελευταίοι τείνουν να εξαφανιστούν, λόγο ανάμειξης με τους πρώτους και τους δεύτερους,βιολογικά εννοώ! η φύση λεει όταν κανεις παιδιά με ζωα, ζωα θα βγάλεις!Δείτε τι γίνεται, για να πέσει η νοημοσύνη να πανε στην πρώτη κατηγορία,όλοι να γλείφουν τους Εβραίους!δείτε τι εχει γίνει στην ιστορία έως σήμερα,και μην ξεχάστε τι λεει η πρώτη κατηγορία για τους λαθρο! "αδέλφια"!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ✠ .Ένα βιντεο που δείχνει τα "σκυλια" που κυνηγούσε ο Μέγας Αλέξανδρος πριν μπουν μέσα στο κάστρο, να ζευγαρώσουν να γίνουν ολα πιο "ἀνθρωπόμορφοι" για να μην ξεχωρίζουν!τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτη την σκηνή η καθε λεπτομέρεια:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της : Η Παλαιά Τάξη και η Νέα!Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων διάλεξε σε πια κατηγορία ανήκεις!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: