15 Φεβ 2017

Εξάρχεια: Πλιάτσικο κουκουλοφόρων σε κατάστημα ρούχων

Εξάρχεια: Πλιάτσικο κουκουλοφόρων σε κατάστημα ρούχων

Έως 30 κουκουλοφόροι ουγκ εισέβαλαν σε κατάστημα ρούχων. Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με απειλές βίας και αφαίρεσαν πλήθος από ρούχα, μπουφάν και ορειβατικά παπούτσια.

Στο γνωστό τους πλιάτσικο επιδόθηκαν ορδές από κουκουλοφόρους για άλλη μία φορά στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα χθες, ομάδα αποτελούμενη από τουλάχιστον 30 άτομα, εισέβαλε στο κατάστημα ρούχων «Alpamayo», που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στη στοά «Αίθριο» επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 6.

Με απειλές βίας ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν πλήθος από ρούχα, μπουφάν και ορειβατικά παπούτσια, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στους γύρω δρόμους των Εξαρχείων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εξάρχεια: Πλιάτσικο κουκουλοφόρων σε κατάστημα ρούχων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: