10 Φεβ 2017

Αριστερή προπαγάνδα:Εκλογική νίκη της Λεπέν μπορεί να οδηγήσει την Ευρώπη σε κατάρρευση

Αριστερή προπαγάνδα:Εκλογική νίκη της Λεπέν μπορεί να οδηγήσει την Ευρώπη σε κατάρρευση

Φόβος και τρόμος των ανθρωποειδών αριστερών, μην πέσει η εβραιο-κομμουνιστικη Ευρώπη ετσι που την ΄έκαναν! ειδικά μετα τους 2 παγκόσμιους πολέμους και γενοκτονίες ολα οργανωμένα απο τους εβραιο-αριστερούς-κομμουνιστες!οπως έλεγε και ο Μαρξ: η ευρωπαϊκή φυλη πρέπει να εξαφανιστεί! (στην οποία ανήκει και η Λέπεν!) διαβάστε τι γράφουν να γελάστε :

Τον φόβο, ότι τυχόν επικράτηση της Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας θα μπορούσε να οδηγήσει την Ευρώπη σε κατάρρευση, εκφράζει η γαλλική εφημερίδα Le Monde, σε δημοσίευμά της.

Ειδικότερα, η εφημερίδα διατυπώνει την έντονη ανησυχία πως ένας εκλογικός θρίαμβος της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου (Front National), Λεπέν, θα έθετε την Ευρώπη σε μεγάλο κίνδυνο.

Η τρίτη μεγαλύτερη πανωλεθρία

Θα ήταν η τρίτη μεγάλη πανωλεθρία: μετά το Brexit και την επικράτηση τουTrump στις ΗΠΑ, η εκλογή Λεπέν στην προεδρία της Γαλλίας.
Ένα τέτοιο αποτέλεσμα – εκτιμά η Monde – θα είχε ως αποτέλεσμα η Ευρώπη – η οποία βασίζεται στη συμφιλίωση της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ατλαντικής Συμμαχίας – να εκραγεί.

Αν ο Φιγιόν αποτύχει, λόγω του Penelogate και του προγράμματός του, που πολλοί εκτιμούν ότι είναι σκληρό, ο νέος Eμανουέλ Μακρόν θα είναι ο τελευταίος που ίσως μπορεί να σταματήσει την ακροδεξιά από έναν εκλογικό θρίαμβο, υποστηρίζει η Monde.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αριστερή προπαγάνδα:Εκλογική νίκη της Λεπέν μπορεί να οδηγήσει την Ευρώπη σε κατάρρευση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats