10 Φεβ 2017

Το... τερμάτισε ο Πετρόπουλος: Με σταματούν και μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές

Το... τερμάτισε ο Πετρόπουλος: Με σταματούν και μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές

Πότε μην εμπιστευτείτε αριστερούς κομμουνιστες και με τέτοιες φάτσες!οχι μονο σε πολίτικο επίπεδο αλλα και σε προσωπικό! δεν ειναι οτι άπλα δεν ειναι καν Έλληνες, αλλα κατι χειρότερο!για όσους μπορουν να καταλάβουν!!!

Η κομμουνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραβιάζει της Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέτοντας περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία των επιχειρήσεων και των ανθρώπων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. Οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δείχνουν ότι η κυβέρνηση είναι ο εχθρός των μικρών επιχειρήσεων , των ανέργων και εχθρός των ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα να διαλύσει τους 450 εμπορικών φραγμών στις επενδύσεις εντός της Ελληνικής οικονομίας που επιβλήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, Όπως μπορεί να φανεί καθαρά, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ασχολείται μόνο με του ενδυνάμωση του εσφαλμένo και εντελώς ασυμβίβαστo Γαλλικό στυλ κρατικό κυριαρχεικό κλειστό και προστατευμένο κομμουνιστικό οικονομικό σύστημα στην Ελλάδα που έχει κάνει την Eλληνική οικονομία vα κατάρρευση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το... τερμάτισε ο Πετρόπουλος: Με σταματούν και μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats