3 Φεβ 2017

Πέραμα: Φεύγουν πάνω απ τα μισά Ελληνόπουλα από το δημοτικό για τα «προσφυγόπουλα»

Πέραμα: Φεύγουν πάνω απ τα μισά Ελληνόπουλα από το δημοτικό για τα «προσφυγόπουλα»

Αδειάζει από Ελληνόπουλα το δημοτικό σχολείο στο Ν. Ικόνιο Περάματος. Η πλειοψηφία των γονιών αποφάσισαν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από το σχολείο κάνοντας αίτηση μεταγραφής. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι ενδεικτικός της κατάστασης που επικρατεί. του σχολείου.

Από τα 122 παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό έχουν γίνει αιτήσεις μεταγραφής για τα 70 και αντίστοιχα 16 αιτήσεις από τα συνολικά 30 νήπια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαστουρωμένη αναρχική ουγκ! απο τα τάγματα εφόδου ΚΚΕ με φωνή νταλικέρη λεει φασίστες τους γονείς του περάματος!είδε κανεις να παίζει πουθενά αυτο τοτε?

Ομάδες αριστεριστών χρήσιμων ηλίθιων,αξιοποιώντας στο έπακρο την παρουσία κόμματος αντίθετης ιδεολογίας σε σχολείο, χαρακτήρισαν «φασίστες» όσους Έλληνες αντιδρούν στην μαζική έλευση παιδιών μουσουλμάνων σε δημοτικά της χώρας και ξεκαθάρισαν πως τα «προσφυγόπουλα είναι καλοδεχούμενα και πάπαλα», όπως θα δείτε στα βίντεο.

Ένας γιατρός βιολόγος δεν υπάρχει να πιάσει ενα απο αυτα, για γενικές εξετάσεις? δεν βλέπετε οτι οι κομμουνιστες ειναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης σε επιπεδα κτηνώδους ζώου? χωρις ίχνος λογικής, και οτι κατι δεν πάει καλα με τον ελάχιστο εγκέφαλο τους και οχι μονο? (αν δείτε οι πιο πολλοι απο δαύτους εκτός μαυριδεροί εχουν μικρά κεφάλια = μικρο εγκέφαλο και απο την κατωτερότητα τους λενε ηλίθιους της Χ,Α! που δεν ελέγχουν οι Εβραίοι!) ούτε βιολογικά ρομπότ να ηταν!η μήπως? ο δολοφόνος τους Φυσσα ηταν δικός τους εντωμεταξύ που πήγε στην Χ.Α! ποιες ηλίθιες πανε με κομμουνιστες και γεννούν αυτα τα ζομπι? δεν ξέρετε οτι ο κομμουνισμός ειναι φυλη?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πέραμα: Φεύγουν πάνω απ τα μισά Ελληνόπουλα από το δημοτικό για τα «προσφυγόπουλα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats