18 Φεβ 2017

Ζαχαριάδης : Θα ψηφίσουμε νέα μέτρα για το καλό της χώρας!εχει καμία σχέση με τον χασάπη του ΚΚΕ ??

Ζαχαριάδης : Θα ψηφίσουμε νέα μέτρα για το καλό της χώρας!εχει καμια σχέση με τον χασάπη του ΚΚΕ ??

Τι εκτιμά για την πορεία της διαπραγμάτευσης - Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, πρόταξε το ζήτημα μιας βιώσιμης οικονομικής συμφωνίας που θα είναι ωφέλιμη τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

"Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους. Σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις".

Παράλληλα ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τα μέτρα που θα προτείνουν οι δανειστές να τα ψηφίσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, σε μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη και μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει την πλήρη αντίρρησή τους στο ενδεχόμενο νέων μέτρων.

Αναρωτιέμαι αν ειναι απλή συνωνυμία η εχουν καμια συγγένεια,εκτός οτι και οι 2 ειναι γνώστες μαυριδερές φάτσες! απο αυτές που εχει η κομμουνιστικη φυλή η οποία οχι μονο ελληνική ειναι, αλλα και αδίσταχτη βλεπε ίδια φυλή με τους isis ειναι! ας δούμε μερικά στοιχειά:

Ο πράκτορας εβραιων και του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης (Αδριανούπολη, Οθωμανική Αυτοκρατορία, 27 Απριλίου 1903 - Σουργκούτ Χαντιμανσίας, Σοβιετική Ένωση, 1 Αυγούστου 1973)Το 1924 η οικογένεια Ζαχαριάδη εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, περίοδο που η χώρα βρισκόταν ήδη σε έντονη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση. Ο Νίκος Ζαχαριάδης ήρθε μυστικά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1924, παντα μυστικά έρχονται οι πράκτορες! από τη Σοβιετική Ένωση και ανέλαβε καθοδηγητική δουλειά στην Ομοσπονδία Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδας (ΟΚΝΕ) στην Αθήνα, να την στελεχώσει με ορθές ομοίων του διανοητικά ανάπηρων χρήσιμων ηλίθιων οπως έλεγε και ο Λένιν!

Βρέθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης εγκληματιών Νταχάου μαζί με τους Εβραίους να απολαμβάνουν πολυτελή διαμονή σε φύλακες που ειχαν και πισινά και γήπεδο! προσοχή μιλάμε για την εποχή του 40!
Στις 30 Νοεμβρίου του 1941 μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, όπου έμεινε κρατούμενος μέχρι τη λήξη του πολέμου. Τον Μάιο του 1945 οι Αμερικανοί έφθασαν στο Νταχάου και απελευθέρωσαν τους κρατούμενους, και αρχισαν να σφάζουν κανονικά Γερμανούς με φτυαριά και οτι άλλο έβρισκαν σαν ανθρωπόμορφα κτήνη! και να βιάζουν Γερμανίδες ! για ευχαριστώ που δεν τους ειχαν σκοτώσει! μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Ζαχαριάδης μαζί με τους Εβραίους παράδοξος γλίτωσαν οι εγκληματίες απο το γνωστό "ολοκαύτωμα" και άρχισαν να σφάζουν ως άγρια θηρία .

Στρατόπεδο συγκέντρωση κρατουμένων, κανονική δολοφονία: εδώ βλέπουμε ένα πληγωμένο άνθρωπο των SS με το όνομα Weiß να βασανίζεται μέχρι θανάτου με ένα φτυάρι από τους εγκληματίες του στρατοπέδου συγκέντρωσης.Παρόμοια όργια δολοφονίας πραγματοποιήθηκαν σε σχεδόν όλα τα στρατόπεδα μετά την «απελευθέρωση».

Οι στρατιώτες των Waffen-SS που ήταν στο Νταχάου σε άδεια ανάρρωσης και είχαν παραδοθεί Δολοφονήθηκαν επίσης, από σφαίρες στο κεφάλι από κοντινή απόσταση- αλλά αφού τους έκαναν βασανιστήρια.

Οι τραυματίες που δεν είχαν πεθαίνει, τους έστελναν ως εγκληματίες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους βασανίζουν και να τους σκοτώνουν. Δήθεν για το "θάλαμο αερίων" στο Νταχάου, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις δολοφονίες των φρουρών του στρατοπέδου. Κανένας από τους δολοφόνους δεν διώχθηκε ποτέ, παρόλο που ήταν γνωστά τα ονόματα.

Επιστροφή στην Ελλάδα το κτήνος να συνεχίσει την προδοσία ομαδικές σφαγές του στρατού της Ελλάδας ως ταγματασφαλίτες, παιδομάζωμα, και γενοκτονίες μη κομμουνιστών σε όλη την Ελλαδα ας ηταν και 10 άχρονα!! ,Την Πρωτομαγιά του 1945 με έκτακτο παράρτημα ο Ριζοσπάστης πληροφορούσε τους αναγνώστες του ότι ο Ν. Ζαχαριάδης ήταν ζωντανός και επέστρεφε από το Νταχάου. Με την επιστροφή του ανέλαβε και πάλι την θέση του Γενικού Γραμματέα και την ηγεσία του ΚΚΕ από τον Γιώργο Σιάντο.

Ας δούμε και του Κώστα Ζαχαριάδη οπως δηλώνει ο ίδιος :Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1985 και αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Μελισσίων. Έπαιζα μπάσκετ στον «Αρίωνα Αμαρουσίου» ως το 2002. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2008) και ολοκλήρωσα το Master: «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία στο University of Salford -Manchester και το «Sustainable Development» στο SOAS «University of London» (βιολογίας ε? χα! ας στείλει μήνυμα να μου εξηγήσει κατι αν ξέρει! που δεν νομίζω να τους τα έμαθαν αυτά!)

Μέλος της Νεολαίας ΣΥΝ από το 2003.Την περίοδο 2005- 2010 είχα εκλεγεί στο Κεντρικό Συμβούλιο ενώ διατέλεσα μέλος της Γραμματείας του Κ.Σ. 2007-2008.Υπεύθυνος για την έκδοση του περιοδικού ΕΝΕΔΡΑ (της Νεολαίας ΣΥΝ).Από το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2013, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής! κλασική διαδρομή κομμουνιστή!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζαχαριάδης : Θα ψηφίσουμε νέα μέτρα για το καλό της χώρας!εχει καμία σχέση με τον χασάπη του ΚΚΕ ??
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: