7 Φεβ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Αριστερός Φασισμός και επιθέσεις απο τάγματα κομμουνιστών στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ;

ΒΙΝΤΕΟ: Αριστερός Φασισμός και επιθέσεις  απο τάγματα κομμουνιστών  στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ;

Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ Οι υποστηρικτές του πρόεδρου, Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, ζουν σε καθεστώς φόβου, ειδικά δε περιοχές, όπου παραδοσιακά επικρατεί η νεοταξίτικη κουλτούρα.

Στην Καλιφόρνια των Δημοκρατικών, την οποία μάλιστα θέλουν να αποσχίσουν από τις υπόλοιπες ΗΠΑ, οι ψηφοφόροι του Τραμπ είναι αναγκασμένοι να ζουν διπλή ζωή και να κλείνουν το στόμα τους, καθώς απειλούνται οι ζωές τους από τους αριστεριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Για την σωματική ασφάλειά μου, πρέπει να κρατώ το στόμα μου κλειστό», λέει ο Robert Ward από το Bay Area της Β. Καλιφόρνιας, ο οποίος περιγράφει την φασιστική ιδεολογία, η οποία έχει εισχωρήσει στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας. Η ελευθερία λόγου έχει καταργηθεί, καθώς οι αριστεριστές δεν δέχονται άποψη, η οποία θα διαφέρει από την δική τους.

Ο Ward χαρακτηρίζει την Καλιφόρνια ως «επικίνδυνη» και «επισφαλής» για πολίτες, οι οποίοι έχουν δεξιές ιδέες.«Αν ήσουν μπροστά σε αυτά που έγιναν στο Berkeley (σ.σ. διαδηλωτές διέκοψαν ομιλία υπέρ του Τραμπ). Είναι εξαιρετικά βίαιοι (οι αριστεριστές). Το να είσαι συντηρητικός στο Bay Area ισοδυναμεί με αιρετικό. Κάνεις διπλή ζωή. Δεν μιλάς για τα πιστεύω σου σε φίλους και συνεργάτες», τονίζει ο Ward.

H Cate Caughuiran, δημοσιογράφος του KPIX 5 στο San Francisco, προσεκλήθη σε μυστική συνάντηση συντηρητικών δεξιών, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να ειπωθούν ελεύθερα απόψεις χωρίς τον κίνδυνο επίθεσης βίας από αριστεριστές.«Οι διοργανωτές μας είπαν να μην αποκαλύψουμε σε κανέναν την τοποθεσία», αναφέρει η Caughuiran.

Δείτε απίστευτες εικόνες από την Καλιφόρνια και όχι μόνο. Τάγματα εφόδου απο ορδες κομμουνίστικης ζωώδες φυλής ρυπογόνα φυλή ,δείτε φάτσες ίδιες με τους κομμουνιστες στην Ελλάδα! αυτα ειναι τα σκυλιά των Εβραίων ανά τον κόσμο, NIDRATSCH Talpioth σ.225:ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύσει για τους Εβραίους(ζουν ανάμεσα σας και γεννούν νεα! τωρα ξέρεις γιατι ειχαν απαγορεύσει την ταινία They Live,θα κανουμε ειδικό ποστ πως να κανεις να εκδηλωθούν αυτα τα ανθρωπόμορφα κτήνη στο μέλλον!αν και ειναι ηδη αργά, μικρό μυστικό: αρέσκονται να λενε ναζι μη ομοίους τους! την ξανθιά ξέρει κανεις γιατι την κτυπούν με μανία στο βιντεο? ετσι έσφαζαν ζωντανές και βίαζαν ξανθιές Γερμανίδες στην ναζιστική Γερμανία! βρείτε γιατι! .) Χτυπούν, ρίχνουν αυγά, ψεκάζουν ακόμα και μαχαιρώνουν υποστηρικτές του Τραμπ, δεν άκουσα να ουρλιάζουν κάτω οι ναζι! τι έγινε δεν παίρνουν τετοια εκεί ε?τι κρίμα! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ: Αριστερός Φασισμός και επιθέσεις απο τάγματα κομμουνιστών στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats