22 Φεβ 2017

Αναρχο κομμουνιστής βρίζει την Ελλάδα και οι αστυνομικοί τον κοιτάνε!και... φεύγει μπουκέτο!

Αναρχο κομμουνιστής  βρίζει την Ελλάδα και οι προδότες αστυνομικοί που εχουν ορκιστεί αντί να τους σπάσουν τα κοκάλα επι τόπου τον κοιτάνε!

Σε σοβαρή χωρά μη κομμουνιστική θα του είχε γίνει στείρωση επείγοντος, επίσης βασανιστήρια να ομολογήσει αν εχει ορκιστεί και που, για να εκτελεί διαταγές, αν και όλοι ξέρουν! κλείσιμο σε φυλακή καθώς αυτα τα ανθρωποειδή ειναι δημόσιος κίνδυνος!απο που εχει πάρει λεφτά.

Καθώς και: διανοητική και πνευματική ερευνά, αναλύσεις DNA(σύγκριση του DNA με αυτο των Μογγόλων Τούρκων και μαύρων), εγκεφάλου αν δουλεύει ο μετωπιαίος λοβός , απο που εχει καταγωγή βιολογικά (ελληνική φυλή δεν ειναι κανένας απο δαύτους) και αναλυτική ανάλυση τι ειναι αυτο που τους κανει τοσο ζωώδες! και χρήσιμα ηλίθια ανθρωποειδή, οπως έλεγε και ο εβραιος Λένιν! προβληματικών γονιδίων η και φυλής, η κατι άλλο που μεταφέρετε στους απόγονους? κατι ήξερε ο Παπαδόπουλος(και πιο πριν κάποιος άλλος) που τα είχε στείλει στην Μακρόνησο, οπως ειχαν τους λεπρούς στην Σπιναλόγκα! τους είχαν στην Σπιναλόγκα γιατι θεωρούνταν εστία μολύνσεως για τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα ΚΤΗΝΗ είναι οι απόγονοι αυτών των αριστερών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα μετά την κατοχή , είναι αυτοί που πούλησαν Μακεδονία Β. Ήπειρο Θράκη ,που εκαναν το παιδομάζωμα ,που έσφαξαν με το κονσερβοκούτι τους Έλληνες μαζί είχαν συνεργάτες και τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς!

OI ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ :'Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι) (στέλνουν τάγματα εφόδου ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ καθε φορά!)
Παρασιώπηση έσχατης προδοσίας ..Όποιος- (α) καθίσταται συνεργός μετά τη διάπραξη έσχατης προδοσίας
(β) γνώριζε ότι οποιοδήποτε πρόσωπο προτίθεται να διαπράξει έσχατη προδοσία δεν πληροφορεί για αυτό με κάθε εύλογη επιμέλεια τον Υπουργό Εσωτερικών, Έπαρχο ή όργανο τήρησης της τάξης, ή δεν καταβάλλει άλλη εύλογη προσπάθεια για πρόληψη της διάπραξης τέτοιου ποινικού αδικήματος,είναι ένοχος κακουργήματος, που καλείται παρασιώπηση έσχατης προδοσίας και υπόκειται στην ποινή της φυλάκισης διά βίου.

Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας... 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "!!!

Τέλος προς την αστυνομία για προσωπική ερευνά μελέτη: θέλω λίστα με ολους τους εγκληματίες που ειναι φυλακή τα τελευταία 10 χρονιά, με μια καθαρή φώτο της φάτσας τους,ομάδα αίματος,τι κόμμα ηταν(αν ηταν) , κατι μου λεει οτι όλοι οι εγκληματίες ανήκουν στην κομμουνιστική φυλη! αλλιως να μου εξηγήσουν όλοι αυτοι οι "ειδικοί" μοριακής βιολογίας, γιατι εχουν μερικά κοινά (που δεν τα γράφω εδω)όλοι οι αριστεροι κομμουνιστες κατα συνείδηση.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Αναρχο κομμουνιστής βρίζει την Ελλάδα και οι αστυνομικοί τον κοιτάνε!και... φεύγει μπουκέτο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΦΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ;ΟΤΑΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;ΑΠΟ ΠΟΤΕ;;ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΦΕΣ!!!ΑΛΛΑ......ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΔΩΣΤΕ Κ@ΛΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ.
ΞΕΝΙΑ

no imageΑνώνυμος

Το κακό με πολλούς εθνικοπατριωτες είναι ότι δεν έχουν καταλάβει το βασικό. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικος αλλά εντός των πυλών εδώ και αιώνες. Το κράτος που ιδρύθηκε μετά την επανάσταση δεν είναι ελληνικό, και το βασικό είναι η φυλή και όχι η πατρίδα. Είναι γελοίο ακόμη και να διπλασιαστεί η πατρίδα, αν σε 2 γεννιες δεν υπάρχουν φυλετικά Έλληνες. Οι μολυσμένοι(φυλετικά μιλάμε σαν τους συριζοανταρσυες) είναι ήδη πολύ παραπάνω από τους μισους από αυτούς που θεωρούνται έλληνες. Αξίζει να το πάρουμε στατιστικά, για να δούμε γιατί εμείς οι εθνικιστές και τελευταίοι φυλετικά που έχουμε μείνει, πρέπει να αποσχιστουμε αμμεσα από αυτό το ανθελληνικό κράτος. Σε πολλούς δεν θα αρέσει η αλήθεια, και θα πεταχτούν να πούνε ότι η τάδε φυλετική ομάδα είναι Ελληνες, κ.λ.π, ενω υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο, τα οποία δεν θέλουν να δουν. Αρχικά ξεκινάμε με τις μειονότητες που έχουν εισβάλει τις τελευταίες δεκαετίες. 10% Αλβανοί, 3% διάφοροι Σλάβοι, 2% βορειοαφρικανοί και νέγροι, 4% βουλγαρορουμανοι, 2% τούρκοι, 2% κιτρινομογγολοι με τους μιγάδες, 2% μογγολορωσοποντιοι, 3% αφγανοπακιστανοινδομπαγκλαντες, 3% συροιρακινοαραβες, 5% τουρκογυφτοτσιγγανοι, 2% δυτικοί- Αγγλοι, γερμανοι, αμερικάνοι, κλπ, πάμε τώρα στο περίπου 62% που είναι Ελληνες ιθαγενείς... Καραμανλήδες 4%, Λαζοί και άλλοι ορθόδοξοι 4%, Κωνσταντινουπολίτες 3%, Πόντιοι με τις γνωστές ελληνικές φυσιογνωμίες...7%, αραβογενεις 3%, Εβραίοι φανερόκρυφοί 1%, σλαβοσποροι 1%, Αρμένιοι 1%, φραγκολεβαντινογασμουλοι 2%, βλάχοι 2%, αρβανίτες 10%, 1% Πομάκοι κ.α., 23% πιθανοί ελληνογενείς (ελέγχεται η καθαρότητα και αυτών), κυρίως δωρικής και ιωνικής καταγωγής. Λόγω της μικτής καταγωγής, πολλοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου, είναι ακροαριστεροί, υπέρ των λαθρομεταναστών, κ.λ.π, αφού και αυτοί είναι εισβολέις ή έχουν ανακατεμένο ξενικό αίμα, όποτε είναι πολύ φυσικό να υποστηρίζουν φανατικά ιδεολογίες και κομματα τύπου συριζοανταρσυα, κεντροαριστεροπασοκολιμπεραλ, κ.λ.π.

Son Of Zeus

Son Of Zeus σωστά! άλλου ειναι το μυστικό και το ήξερε κάποιος αυτο πολλά χρονιά πριν!και το φώναζε !και εκείνος δωρική καταγωγή είχε!

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: