30 Ιαν 2017

Ραβίνος εξηγεί γιατί ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους!!!

Ραβίνος εξηγεί γιατί ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους

In 1918 the Jew Trotsky. . . It created the Red Army consists mainly of Mongolians, Kazakhs, and other Asian and Jewish commissars, when the Red Army invaded eastern tradition of Germany, Ilya Echrinpyrg calling with flyers for weeks and called for rape women those who had stayed alive ..

Το 1918 ο Εβραίος Τρότσκι. . . Δημιούργησε τον Κόκκινο Στρατό που αποτελείται κυρίως από Μογγόλους, Καζάκους, και άλλες ασιατικές φυλές, Εβραίους κομισάριους, όταν ο Κόκκινος Στρατός εισέβαλε στην ανατολική Γερμανία,Ο Εβραίος Ilya Echrinpyrg μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες και ζητούσε τον βιασμό των γυναικών που είχαν μείνει ζωντανές ..

Στρατόπεδα Αϊζενχάουερ είχαν σχεδιαστεί με ένα σκοπό:Τον μαζικο θάνατο. Ήταν, κυριολεκτικά, στρατόπεδα θανάτου. Εκατομμύρια γερμανοι άνδρες και αγόρια έχασαν τη ζωή τους από την πείνα, ασθένειες,την εξάντληση, τη δίψα, και φυσικά βασανιστήρια, καταναγκαστική εργασία,και σφαγή, και την συστηματική εκτέλεση.

Ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν ειχε γινει μια τέτοια θηριωδία βιασμού με μαζικές δολοφονίες, όλα αυτα ενάντια σε αβοήθητες γυναίκες και παιδιά ενός μεγάλου έθνους, και όλα αυτά με την πλήρη συνενοχή των τριών μεγάλων ηγετών των χωρών του νικητή: Franklin D. Roosevelt,coldhearted, ο εγκληματίας πολέμου Ουίνστον Τσώρτσιλ, και ο ψυχοπαθής και τέρας με ανθρώπινη μορφή, Ιωσήφ Στάλιν.

Η μεγαλύτερη μαζική απέλαση στην ιστορία (πάνω από 13 εκατομμύρια?) η μαζική δολοφονία εκατομμυρίων Γερμανών και των συμμάχων τους, στα εβραϊκα στρατόπεδα διάσπαρτα σε όλη την Ευρώπη και την ΕΣΣΔ, το συστηματικό βιασμό και τη δολοφονία της Γερμανίας και των γυναικών (κατ 'εκτίμηση 5 εκατομμύρια) και η σκόπιμη μυστικη λιμοκτονία της γερμανικής φυλής, απο τον εβραϊο σύμβουλο του Ρούσβελτ και Τρούμαν, Henry Morgenthau.

"... Το Ισραήλ έχει κερδίσει το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε επωφεληθεί από αυτό και ήταν μια ικανοποίηση για εμάς. Ήταν επίσης απόλυτη εκδίκηση μας για το χριστιανικό κόσμο ».(Εβραίος Πρέσβης της Αυστρίας στο Λονδίνο, Count Mensdorf, 1918)"...Tα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας! το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. "(Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Βλαντιμίρ Jabotinsky) "...O Χίτλερ πράγματι δεν θελει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να τον κανει, αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα είναι αργότερα. "(Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ σε Les Annales Ιούνιος 1934)

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να σφάζει αθώους σαν αρνιά απο γυναικες έως παιδιά, αυτα εκαναν οι κομμουνιστες στην Ελλάδα και στην Γερμανία 1945-1950!(και αλλού) νομίζω έγινα κατανοητός!

Έρχεται ο καθε αμόρφωτος και μιλάει για οτι οι "κακοί ναζι" σκότωσαν μερικούς κομμουνιστες και οχι Έλληνες και ένα σορό παραμυθία !ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΉΣΙΜΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ! ο Δε Βελουχιώτης ηταν Εβραίος!!!! Αδόλφος: γερμανικής προέλευσης όνομα, σημαίνει «θεϊκή βοήθεια» και στα γοτθικά «πατέρας λύκος» ο σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς! διότι ηταν ο πιο καθαρός καυκάσιος λαός της Ευρώπης που είχε μείνει και ηταν πολύ ανώτερος απο κάθε άποψη και σε πνευματικό επίπεδο και τεχνολογικά!γιαυτό αμέσως μετα έβαλαν ορδες Μογγόλων να βιάσουν Γερμανίδες ώστε να γεμίσει και εκεί αριστερούς δουλικούς και υπηρέτες τους .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ραβίνος εξηγεί γιατί ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Πολύ σωστά τα λέει ο ραββίνος, φυσικά και δεν θα παίξει σε κανένα μεγάλο εβραιοαριστερο δίκτυο. Κάτι που πρέπει να δεις, είναι οι αφομοιωμενοι Εβραίοι, αυτοί είναι το πρόβλημα, που σχηματίζουν όλες τις αναρχοαριστερες ομάδες. Δες και εδώ-http://polemosgenel.blogspot.gr/2011/08/study-of-jewish-race-dr-maurice.html?m=1

Son Of Zeus

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats