Βίντεο: Μέσα σε ένα stealth βομβαρδιστικό B-2 Spirit με την τεχνολογία που έκλεψαν απο τους πρωτοπόρους Δωριείς γνωστοί ως ναζι!
Βίντεο: Μέσα σε ένα stealth βομβαρδιστικό B-2 Spirit με την τεχνολογία που έκλεψαν απο ναζι!

Το βομβαρδιστικό B2 Bomber είναι ένα από τα φονικότερα όπλα που έχει στην διάθεσή της η αμερικανική Αεροπορία.

Είναι γεγονός ότι πολλά από τα οπλικά συστήματα που έχουν οι Αμερικανοί είχαν προσχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ναζιστική Γερμανία απο το χρυσό γένος! Τρανό παράδειγμα είναι το βομβαρδιστικό Horten Ho 229, που πέταξε για πρώτη φορά το 1944 οποιαδήποτε ομοιότητα με το Β-2 απλώς τυχαία.Η Fritz Χ ήταν μια βόμβα που μπορούσε να γίνει ρίψη της από τα 20.000 πόδια και να καθοδηγείται προς το στόχο της. Ήταν δηλαδή κατευθυνόμενη όπως οι σημερινές.

Όλη η τεχνολογία Stealth βασίστηκε πάνω σε γερμανικά σχεδια, οπως και οι κινητήρες jet που ειναι καθαρά ναζιστική εφεύρεση! οπως οι πύραυλοι και πολλές αλλες τεχνολογίες που ηταν ανήκουστες για εκεινη την εποχή! μέχρι UFO! και έχεις τους αμόρφωτους αποβλακωμένους να σου λενε εβραϊκά και κομμουνιστικα παραμυθία για μικρά παιδιά!

Οι μακρινοί πρόγονοι των Γερμανών έως το 1945 (οχι μετα με το μπαστάρδεμα και την γενοκτονία )κατοικούσαν σε σπίτια και όχι “επάνω στα δένδρα ! ” και έτρωγαν ψωμί και όχι βελανίδια, όπως συχνά και παρανοϊκά ισχυρίζονται κάποιοι ανιστόρητοι και υπερεξυπνάκηδες αριστεροί Ελληναράδες!! στην ερώτηση γιατι έχασαν: ποια χωρα μπορεί να αντέξει 3 μαζικές εισβολές απο ορδες μαστουρωμένων χρήσιμων ηλίθιων γνωστοί και ως κομμουνιστες τουρκομογγολους;, 2 εβραιοκομμουνιστικες και μια αμερικάνικη; όλες κατα εντολές Εβραίων και της μασονίας συν πράκτορες σε όλες τις χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλαδα, οι οποίοι αμέσως μετα άρχισαν τις ομαδικές σφαγές μη κομμουνιστών για να επικρατήσει η φυλή τους, στη δε διαλυμένη γερμάνια έστειλαν Τούρκους,γιατι δεν είχε 400 χρονιά τουρκοκρατία και συνεπώς μη αρκετούς κομμουνιστες να υπηρετούν Εβραίους! γιαυτό έχασαν την εξουσία οι εβραιοκομμουνιστες με την δημοκρατία της λιμοκτονίας! γνωστής και ως Βαϊμάρης! τωρα έγινε όλη η Ευρώπη αριστεροκομμουνιστικη με εβραϊκές δημοκρατίες δουλικους παντού να υπηρετούν Εβραίους!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ !ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ XHMIKΩN ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΏΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ! ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,Η ΟΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΑΤΏΤΕΡΗΣ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ (ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΑΝΤΩΣ) ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΦΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 2? Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ? ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications