1 Δεκ 2016

VIDEO - ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΧΙ 190.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 300.000 ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!

VIDEO -  ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΧΙ 190.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 300.000 ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!

Με το πρωθυπουργικό «Gulfstream» ταξίδεψε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κούβα, για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο.

Ο δημοσιογράφος... Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», αποκαλύπτει πως το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα μας κόστισε 300.000 δολάρια!

Γράφει χαρακτηριστικά: «(...) Το πόσο μας κόστισε ως φορολογούμενων αυτό το τετραήμερο ταξιδάκι ως την Αβάνα, μπορώ να δώσω και μόνος μου την απάντηση (με βάση πληροφορίες που μου παρείχε χθες βράδυ φίλος μου πιλότος – διαψεύσεις δεν θα δεχθώ, γιατί ο άνθρωπος ΤΩΡΑ πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος): κάθε ώρα πτήσης του συγκεκριμένου αεροπλάνου, που είναι το περίφημο Gulfstream, κοστίζει περί τις 15.000 δολάρια, τα οποία αναλύονται σε καύσιμα, ασφάλειες, τέλη υπερπτήσεων και τέλη αεροδρομίων.

Το οποίο σημαίνει ότι για τις 10 ώρες του "πήγαινε" και τις άλλες 10 της επιστροφής από την Αβάνα, το κόστος του αεροπλάνου μόνο έφτασε τις 300.000 δολάρια».

Μάλιστα σημειώνει πως «με το 1/100 αυτού του κόστους θα μπορούσε να ταξιδέψει σε business θέση μέσω Μαδρίτης ή Παρισιού». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κούβα ταξίδεψαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ελληνοκουβανικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας, Νίνα Κασσιμάτη αλλά και ο Δημήτρης Καραμάνος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

VIDEO - ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΧΙ 190.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 300.000 ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications