28 Δεκ 2016

Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ

Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ

Δείτε τα σκουπίδια οι μαρξιστές της ΕΡΤ την οποία όλοι εμείς πληρώνουμε σαν μαλ… για να μας αφελληνίζει τι προβάλλει για τη Συρία .

Δείτε την αποθέωση της προπαγάνδας .Παίρνουν τα βίντεο της δήθεν αντιπολίτευσης και τα δείχνουν στο εκφυλισμένο πόπολο εμφανίζοντας τους θύτες ως θύματα. Το αποκορύφωμα έρχεται στο 3:39 όπου μιλάει ένας αράπης από το Χαλέπι με μια γενειάδα σαν του Μωάεθ .

Τι δουλειά έχει ρε ο Αφρικανός να μάχεται κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία; Οι Σύροι είναι λευκοί ρε !!!! Όλοι αυτοί μαντέψτε που θα έρθουν τώρα που ο Άσαντ ανακατέλαβε το Χαλέπι το οποίο τελούσε υπό τζιχαντιστική κατοχή από το 2012. Μαντέψτε!

Η αριστερά έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς και είναι χέρι χέρι με τον Νεοφιλελευθερισμό της Παγκοσμιοποίησης . Στήριξαν τη Χίλαρι Κλίντον στις αμερικάνικες εκλογές , δηλαδή την απεσταλμένη της Wall Street και αυτή που έκανε συμμαχία με τη τζιχαντιστική «Μουσουλμανική Αδελφότητα» για να φέρει την «αραβική άνοιξη», σαρώνοντας τρεις χώρες σε 8 χρόνια. Στήριξαν καθ`όλη τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία τους Συμμορίτες τζιχαντιστές που εισήλθαν από όλες τις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου για να εξισλαμίσουν τη Συρία, όπως είχαν κάνει και το 1975 στο Λίβανο . Αυτή η κομμουνιστικη αριστερά έχει διαλύσει την Ελλάδα.

Εδω μπορείτε να βρείτε εναν εναν ολα τα ονόματα κομμουνιστών ζωώδες μιάσματα , απειλούν συκοφαντούν καθε ελεύθερη φωνή, και αφου δεν υπάρχει δημοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, πάρτε την κατάσταση στα χεριά σας, εκτός και ειστε κότες! δεν φτάνει που μέρα νύχτα σας χειραγωγούν οι κομμουνιστες τουρκομογγολοι τους υιοθετείτε! τοσο ηλίθιοι? ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑ ΜΙΑΣΜΑ ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ!(με προσοχή μην σας μολύνει! ) ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΝΕΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΊΓΕΙΑ ΔΟΥΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! (ΥΓ ούτε στην Χ.Α δεν εχουν καταλάβει τι παίζεται!)

Τα Δυτικά ΜΜΕ αναπαράγουν την ίδια καραμέλα για τον κακό Άσαντ αλλά χωρίς ποτέ να μεταβούν στη Συρία και να κάνουν δικό τους ρεπορτάζ και έρευνα .Παίρνουν τις ειδήσεις από τα στημένα δίκτυα της Χίλαρι και του Ομπάμα . Δείτε πιο κάτω τι λένε οι ειδικοί του ΟΗΕ που πήγαν και έκαναν επιτόπια έρευνα

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications