30 Νοε 2016

14.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

190.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ

Δεν έχουν τέλος οι σπατάλες και οι προκλήσεις από την «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου...

O πρωθυπουργός απογειώθηκε από την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας με το Gulfstream V της Πολεμικής Αεροπορίας με το οποίο και προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Κούβας. O Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του θα διαμείνουν στην Αβάνα για συνολικά 5 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που θα παραστεί στη κηδεία ενός κομμουνιστή δικτάτορα

Ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους καταναλώνει....375 γαλόνια κηροζίνης ανά ώρα πτήσης. Η τιμή ανά γαλόνι είναι περίπου 2$ μαζί με την παράδοση του καυσίμου. Περίπου 1,8 ευρώ δηλαδή το γαλόνι. Οπότε μια ώρα πτήσης κοστίζει 675 ευρώ. Το συνολικό ταξίδι είναι 21 ώρες επειδή στην επιστροφή είναι κατά μια ώρα λιγότερο, οπότε το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 14,175 ευρώ.

Τη επόμενη φορά αν υπάρξει δεν βγάζετε μόρφωμα κομμουνιστή ποιοι ειναι; σχεδόν ολα τα κόμματα εκτός την Χ.Α γιατι; έπεσε πολύ κοντά στο μυστικό ο Μιχαλολιάκος αυτο που ήξερε ο Χίτλερ (άτομο που λεει κατα του Χίτλερ ΕΙΝΑΙ ΗΛΊΘΙΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! και άρα δεν τον φοβούνται οι Εβραίοι! )! γιαυτό εξάλλου ολα τα κόμματα ηταν κατα της Χ.Α και τους έκλεισαν φυλακή ! και όσοι νομιζουν οτι πρόκειται άπλα για ιδεολογία, ειδικά ο εβραιογενης κομμουνισμός και πράσινα άλογα ζει σε Μάτριξ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

14.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications