9 Νοε 2016

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha και όπως είναι λογικό, όλοι διερωτούνται αν θα υπογράψει με κάποιο άλλο κανάλι.

Την προηγούμενη Κυριακή, μέσω της εκπομπής «Σου Κου», έγινε γνωστή η λήξη της συνεργασίας του Λάκη Λαζόπουλου με τον Alpha. Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα, καθώς η εξέλιξη δεν ήταν αναμενόμενη. Ο παρουσιαστής διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά, εκτός των επαγγελματικών. Βέβαια, τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι σε ρήξη λόγω των τηλεοπτικών αδειών.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha και όπως είναι λογικό, όλοι διερωτούνται αν θα υπογράψει με κάποιο άλλο κανάλι. Σήμερα, η εφημερίδα «Παρόν» μετά από ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστήςπρόκειται να στήσει το «Αλ Τσαντίρι» στην ΕΡΤ.

Σε σχετικό απόσπασμα στην εφημερίδα αναφέρεται: «Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Λάκης Λαζόπουλος όσον αφορά τον επόμενο προορισμό του στην τηλεόραση. Το “διαζύγιό” του με τον Alpha είναι δεδομένο, τουλάχιστον από την πλευρά της ιδιοκτησίας του σταθμού και ίσως κάπως έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την ΕΡΤ. Η τελευταία φορά που επρόκειτο να συνεργαστεί με την κρατική ραδιοτηλεόραση ήταν από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με το περίφημο “Μπέμπετ σόου”».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications